|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 1:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Много се израдвах като видях, че бяха довели Мака, евала на шефчето, че е успял да я убеди. Накрая много тъпо стана, Лоренс се "самоубива" и те седят и гледат умно при положение, че знаят какво ще стане, ако го направи.. можеха да стрелнат гайчуто с още някой шиндан или Ниче да среже пипалата му, ама не.. Нещо ме съмнява следващия епизод да има развръзка и дано не убият гайчуто, а да има още един сезон, хич не ми се иска да свършва, колкото и да ми лази по нервите >.< А Гошу, ох .. Ноар да не е и посмял да си мисли, че ще умира от някаква прорезна рана D: Това за майка му дето дадоха на Лаг.... не съм сигурна, че имам думи да го изкоментирам... той явно не обърна внимание на това тя какво правеше, но като се осъзнае някой ден сигурно ще има яко депресия :/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 26, 2011 7:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Сега колко ли ще чакаме за продължение :/// Ще ми липсва това аниме
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tegami Bachi 2: Reverse (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 27, 2011 8:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Я,ма то свършило,а аз се мотам още на 15ти еп.Оооо,тая вечер се засяда и се поправя тая грешка.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|