|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 8:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8263_1305045791.jpg) |
djhot |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
HepMu написа: В това аниме само икономите са готини. Всичко останало е толкова досадно и дразнещо.
Тотален фенсървис ЗА МОМИЧЕТА , ама каква любов какво нещо , блях ! :/
Не си падам по шоунен-аи и това си е , така се надявах русото да е момиче поне. А дъртакът в началото дет спеше с него лелеееее не , не ги издържам тия. Побъркват ме ! Иде ми да му извия врата на малкия. Язък за готините икономи :/ ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Пост на здравомислещ. П.С. Цитирах го, че почна нова страница.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 6:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
djhot написа: ... пост за спам,цитирах го за да се направя и аз на тъпанар. ______________________________________________________________ HepMu написа: В това аниме само икономите са готини. Всичко останало е толкова досадно и дразнещо. що гледаш тогава,дръпни 2-3 уолпепъйпъра? HepMu написа: Тотален фенсървис ЗА МОМИЧЕТА , ама каква любов какво нещо , блях ! :/ Ми фани се за х*уя тогава и отивай да гледаш един от 648376-те фенсървиса за момчета,те са позволени HepMu написа: така се надявах русото да е момиче поне. А ся ако ми кажеш и кога Курошитсуджи,било филър,аниме или манга е имало главен герой момиче,евала щи направя. HepMu написа: А дъртакът в началото дет спеше с него лелеееее не , не ги издържам тия. Побъркват ме ! Иде ми да му извия врата на малкия. Ми,на мен лично не ми изглеждаше на е яхнал дъртака и да се крещи от кеф,хлапето очевидно психически не е добре. =D __________________________________________________________________________ Личното ми мнение е,че тоя гигантски филър и на малкия пръст не може да стъпи на оригиналната история.Новия иконом ми изглежда безхарактерен,а Алоис ми изглежда куку. Само не сФанах защо Себи и Шиел бяха в тоя епизод,ама айде. Ше го гледам заради тризнаците предполагам,защото,о,бога ми,като е фенсървис нека поне му се радваме. In the official issue "Forum Spam" vol.4928 expect: "Хранеж по доуджините,защото има фенсървис,малко общо с главната история и "извратении" ПП. SSJ Kisoso написа: Claude <<< Sebastian =_= нЕма две мнения. *яхва си метлата,завива наобратно и се връща в lurk-mode*
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 9:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Да, беше интересен първи епизод, но имам чуството че никой не го е доизгледал до края xD Като цяло, новия иконом и господаря, не ме радват особено, но ще видим как ще се развият нещата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 11:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Значи не само аз съм останала с такова впечатление от превюто Новия иконом не е тотално зле, но блондинката определено е болен мозък. Ще се радвам ако има още от старите и по-малко от новите герои.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 2:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
elizabeth99 ми щото свалих първи еп да го видя какво представлява ЛОГИЧНО, както се вижда по поста ми аз НЯМА да го гледам - пак ЛОГИЧНО, както прегледах само няколко епа от първи сезон и това е !
И няма как да се хвана за уя , щот такъв НЯМАМ и ще си гледам квот си искам. Ма кво да направя, че съм МОМИЧЕ, което не се прехласва по П*ДАЛСКИ ИСТОРИИ а.к.а яоищини и да си представям кой с кой се цензура в цензурата, щот съм си здраво стъпила на земята
И какво ми пречи до последно да се надявам, че втори сезон ще е малко по НЕп*далски, ама не става сега...
Ми да , аниме с луди п*дали СТРАХОТНО, във възторг ли трябва да съм ? Ми не друсам съжалявам
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 06, 2010 2:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
anime_fan_st написа: Да, беше интересен първи епизод, но имам чуството че никой не го е доизгледал до края xD Като цяло, новия иконом и господаря, не ме радват особено, но ще видим как ще се развият нещата. М,аз го изгледах до края... и тва не променя и с думичка поста ми о.О И може и да вмъкнат Себастиан и Шиел.... амаааа.... още повече замазват историята D: Забравих да спомена,че още една прекрасна причина да се гледа анимето е ОСТ-а... явно ще е също толкова добур,колкото и на първи сезон,тотална красота
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 8:11 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ренка, шъ ма извиняваш, че пак споменавам яой тука (отдавам чест на юри-то), ама няма как да се избегне, предвид че мангата е била замисляна като яой в началото, а ние много съжаляваме, че не е станало факт.
За HepMu е това и е културното ми мнение.
Имаш проблем с яоя, тва няма лошо, не всички разбират колко е яко тва два бишонена да се обичат, въпрос на вкус. Обаче моля не бъркайте нещата. Както споменах, мангата е замисляна като яой(а мангата все пак е дала идеята за сезон едно, а после и две), но не е. Поне доколкото съм чела аз, а и доколкото са ми казвали други хора(и аз съм чела МНОГО гей манги) в тази манга НЯМА яой. Има много близка, дори леко зивратена връзка между хлапето и бътлъра, което пак подчертавам не е яой. Яоя, дами, си е чистото неподправено шибане между два бишонена, а тук би могло и да е с шотакон, голяма загуба, шонен ай пък са чувствата на любов с малко целувки, опипване, може и секс, ама пак...Става дума за романтика, майка му стара. И проблемът на гледащите това е че не моат да си представят двама мъже да имат толкова близка връзка без тя да води до други последици. Навлизам малко по-дълбоко във въпроса, но си е азиатците виждат отношенията между хората по коренно различен от нашия начин и това се отразява във всеки един аспект от дейностите им, така че моля, опитайте се да разберете източника и тогава хранете. А тва, че раотата е гейска е друга бира...Ама никой не мрънка Шинджи като онанираше над комясалата Асука, нали!?
Аз тва още не съм го гледала, щото Себи ми държи влага, a и още мечтая да напляскам Сиел...Srsly.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 13, 2010 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32470_1283895983.png) |
Pepper_coOkie. |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
DUUUDEEE.. like,, what's goin' ooon?! o__O
I mean, тоя е хипер изрода. Имам предвид изрусеното. От трейлъра изглеждаше толкова мило и сладко, и изведнъж.. бръкна в окото на мацката.. и, и, и. .и.и .и.... наложи се да натисна пауза, за да премисля дали гледам правилното аниме. o.o
I'm confused.. Иначе съм съгласна, че новия бътлър е леко безхарактерен, но все пак го озвучава Канда. <3
-- - Ъмм, с гордост заявявам, that I felt really, really weeet.. когато видях, кхъм, Себи.. it was.. неочаквано и супер яко. *разтапя сЪ*
~ ~ Аз си знаех, че любимият ни психопат Себастиан е напъхал Сиеру в багаж,, ъъ, куфара. Честно казано, още не съм изгледала първата серия, но съм прекалено шокирана и объркана, та.. исках да споделя с вас. XD
[Благодаря за изслушването.. .. .. изчитането. (bow)]
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 13, 2010 7:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Биващ първи епизод. Не ми направи впечатление шонен ай елемент в първия епизод. Изобщо дори. Е може би само когато го хвана за личицето ама отделно от т'ва, не видях нещо друго. Колкото за малкия бих казал, че обстоятелствата в живота му го карат да бъде психар. Хипарския му чичо го насилва сигурно всяка вечер, така че не бих го описал като луд, понеже си има причината да се държи така. Привързаността към иконома му е на същия принцип горе долу или поне аз невинно не смятам, че има някви искри м/у тях. ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) Понеже едно затворено дете, няма да знае към кой да се обърне и тн. и тн. И дано Себастиан и Сиел играят по важна роля в анимето, а не да са просто стръв за фенките. Отделно от това си мисля, че епизода си е добре, не се е променила атмосферата от миналия сезон. И новия иконом не е безхарактерен, има си характер, но просто не го показва за сега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroshitsuji II (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 18, 2010 12:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40149_1273563094.jpg) |
Tiasany |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
werewolf_girl написа: И аз така мислех... добре поне че са оставили главните герои. И да, Alois е абсолютно побъркан, но се надявам че към края на сезона няма да ми е толкова неприятен.
_________________ Flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|