|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Чет Юли 15, 2010 2:03 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Защо не ми харесва ли? Явно не съм се изразил достатъчно ясно и просто, така че ето малко по голям пример. Пресилено е, твърде пресилено. Ето ви аниме ,с което го сравняват един бог знае защо - Seitokai no Ichizon. Анимето само по себе си има история, както и епизодите, колкото и рандом да им се струва на някои хора. Шегите не се появяват от нищо, ами с течение на епизода и със ситуациите и то причинно. Докато в това от нищото казват някоя от "култовете мръсни реплики" и сами се смеят на тях и ти викат смей си и ти. Ами не, няма да се смея, когато ми казват, а когато ми е смешно. И за пореден път, липсва му каквото и да е атмосфера. Стоя и го гледам като някакъв робот и не мога да изпитам каквото и да е чувство.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 15, 2010 2:18 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
... много сериозно си почнал да гледаш на нещата, за т'ва се чувстваш така , т'ва си е за разпускане(или поне засега си е 100%-товo така xD) и... и в това нищо не изниква на случаен принцип, то още с първи епизод си показа точно как ще се стичат обстоятелствата и продължи да си го показва и във втори
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Пет Юли 16, 2010 1:44 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Има нещо вярно. Липсва му атмосфера. Ама какво да се очаква от 4-кома. Working!!, примерно, е в пъти по-забавно от това. Но и на него му липсва нещо. Само рандъм "палавите" шеги спасяват положението
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Нед Юли 18, 2010 3:27 pm |
|
HepMu |
|
|
|
ЛОЛ ЛОЛ Още един култооов епизоооод И НЕ , Working е в пъти по-незабавно от това :}
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo (Лято 2010) Публикувано на: Пон Юли 19, 2010 1:18 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
HepMu написа: И НЕ , Working е в пъти по-незабавно от това :} Да бе, да! ;р Честно казано с трети епизод ми се издигна мнението. Най-много се смях по време на него
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|