|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 8:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Добре си върви за сега ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Комедийката си е на ниво и главните герои винаги се грижат това да си остане постоянен факт xD Сладурска атмосфера и може би повече character development от колкото очаквах. Сега единствено чакаме да видим какво повече има да покаже
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 13, 2010 12:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Нещо не ми хареса "поучителния" момент във втората серия. Кайчо-то как само щеше да се разтопи от умиление, че момчетата и помогнат да закърпи положението. Трябваше да почне да ги моли със зле прикрита омраза и да продължи да бълва змии и гущери и след намесата на бишито, а не да изпада в неадекватни за нея настроения... Накрая ще излезе че тя си е обикновено тсундере...а я мислех за по-дълбок тип герой. Иначе е сладурско (особено графиката), само да не прекаляват с неадекватни "поучения", дето трябвало до ги отнесе всяка жена, та да си знае мястото в обществото...ей такива елементи хич не ме кефят... anime_fan_st Цитат: Иначе ако стане по-човечна би било хубаво Хубаво, за кой? Би станало в пъти по-скучно за нас. Малко школовка от биши-то как да манипулира хората и как невинаги трябва да им се противопоставя открито, а просто да ги изработи да тръгнат в нужната посока...един вид "Укротяване на опърничавата" - отвън мека и блага, но отвътре пак толкова проклета, ако не и повече...е логичен път на развитие. Жалко, ако авторите имат друго нещо в предвид. ПП Освен това за "Неко мими...МОЕеее..." ме изкефи много и една репликата в смисъл "Абе що трябва да съм облечен, като член на Шинсенгуми?" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Т.е. другите изглеждат, като пълни идиоти с тези кимона, а той прилича на артист от сапунената период-драма за "Шинсенгуми"...или поне аз така си го тълкувам...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 14, 2010 6:38 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Изгледах 2-та излезли до момента епизода и останах много доволен от старта на анимето. Атмосферата е релаксираща и кара зрителя да гледа с интерес случващото се ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) Арта е готин, ОП не ме кефи, ама ЕД е супер. Романсът на сезона, i guess ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) Ще го следя с интерес.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 12:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Изгледах втори епизод, мнение също, movin' on. По каква причина не знам, ама кайчо ме дразни ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дразнят ме 80% от главните женски персонажи, не се учудвам, бът стил... На кутрето на Кими ни Тодоке не може да стъпи в моята класация ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Или пък Lovely Complex откъм хилеж ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) пп: Уви и бишито не ми понася... обикновено ги изтрайвам, а в случая на КНТ се влюбвам в тях, ама и наш бишко ме дразни... Не харесвам такива Дано си поразвие малко комедията или скалъпи някаква смислена история... Щото тормозенето на всито мъжко почна да ми се изтърква... J.C. Staff, I iz dissapoint. D: Хич не ме радва арта. Дори бишито има вид на заспал морж, а в мангата е някъв секси. А го казвам като човек, който не диша бишита
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 4:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
velush написа: Нещо не ми хареса "поучителния" момент във втората серия. Кайчо-то как само щеше да се разтопи от умиление, че момчетата и помогнат да закърпи положението. Трябваше да почне да ги моли със зле прикрита омраза и да продължи да бълва змии и гущери и след намесата на бишито, а не да изпада в неадекватни за нея настроения... Не смятам, че е такъв тип човек. Childhood friend-а й потвърди, че е станала такава след като са се случили проблемите в семейството й и тъй като е било в ранна възраст е афектирана от случилото се и се държи така по-скоро от яд и предубеденост от примера който е получила от баща си. Всъщност смятам , че дори не е й тсундере тъй като тсундере държанието й също е част от душевната рана. Ако към края бишито "излекува" сърцето й по-скоро смятам че ще се върне към истинското й аз - искрена, оптимистична и леко наивна + всичките и плюсове които притежава и сега - работлива, целенасочена, упорита и тн. Не съм чела мангата и не знам дали наистина е така, но такова силно впечетление ми е оставила - тя е нещо подобно на Kyoko от Skip Beat.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|