|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 11:48 pm |
|
arya-Hime |
|
|
|
werr написа: chosef написа: Въпреки прекаленото ечи, си заслужава да се гледа ако ще и само заради тролбота(тая със зелената коса) и фенбоя на главния герой. Иначе е same shit different anime, но тия два персонажа са сравнително забавни. Тая със зелената коса е досущ като Юки от Меланхолията на Харухи. Мен пък ми напомня на Мизоре (R+V) *stare*
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 1:10 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Абеее, и мен ме радваха, ама не чак толкова... не започва особено обещаващо. Вярно, че и Сейкон но Куейзър не очаквах, че толкова ще ми хареса след като изгледах първите два епа, но... те си бяха по-добре от сегашните все пак. Абе ша видим нататък явно съм достатъчно отегчен, че да следя и това.
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Нед Апр 18, 2010 6:43 pm |
krumisimo |
|
|
|
^ Не трябва да имаш такива големи очаквания към един комедиен еччи харем... Просто гледай и се забавлявай... Лилавката въобще не се връзва в образа на главен антагонист (ако изобщо се окаже такава)... werr написа: Тая със зелената коса е досущ като Юки от Меланхолията на Харухи. Всъщност бая се различава от нея...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 9:05 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
krumisimo написа: Всъщност бая се различава от нея... Не, Лиладина е точно Юки... от Изчезването на Харухи -чан Иначе, що пък да нямам очаквания, имам си достатъчно шоута за гледане така или иначе и практически не гледам неща само заради ечито. Нашия че е брутален, брутален е... ама де да имаше един умен герой... Лиладин сигурно е де, но тя си зная вече че ми е любимката edit: @krumisimo: agreed
Последна промяна erejnion на Чет Апр 22, 2010 12:38 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 4:24 pm |
krumisimo |
|
|
|
erejnion написа: krumisimo написа: Всъщност бая се различава от нея... Не, Лиладина е точно Юки... от Изчезването на Харухи -чан Не, Короне е Юки от Харухи-чан + Кимидори-сан (the hair)...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) Публикувано на: Чет Апр 22, 2010 12:37 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Мале 3ти ме изрути на пода от смях Просто ме изпълва това аниме Очаквам с нетърпение следващите епове ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|