|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Сря Апр 15, 2009 12:52 am |
|
dragonlayer |
|
|
|
Gerx написа: ... И в крайна сметка мацката го строши.... Да бе, голяма изненада, ама въобще не го очаквах това. Ако и третия епизод се окаже 'толко дебилски предвидим, направо ще строша нещо (ама няма да спра до го следя анимето, 'щот си падам оптимист)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Чет Апр 23, 2009 11:24 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Aз ли нещо или това аниме ми се струва безинтересно. Първи епизод тъп, втори епизод не чак толкова тъп, третия се търпеше but still.. Мислех си че ще е готино да гледам роботи как играят баскетбол, ама те са толкова сковани (е не колкото на стадиона в първи епизод), че направо ми се отщя. И все пак мисля да го догледам и да му ~~дам шанс~~
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Пет Апр 24, 2009 1:05 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Wind_Falcon написа: Мислех си че това аниме е скритата лимонка на сезона...Изглежда сгреших в преценката си. Поредното шоненче, просто в различен сетинг... мда ... и все пак Lunar Bust RULEZ!
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Пет Май 01, 2009 12:38 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Апфффф мен ме кефи невероятно много <3333~ Изгледах наведнъж 3 и 4 еп. ии баси отдавна не съм се радвала толкова на ново аниме X3 Character design-a рули, всичките са некви ненормални - Gale си търси яко някой, който да я .. хм .. XDD, Харука е foot-фетишистка явно, ама има и тя някаква цел, която скоро ще разберем предполагам, дядото - баси перверзника, Iceman ме дразни за момента, особено с това Destroy!, и да, ест, имаме си и лоли, което се явява като пророчица или нещо от сорта XD Оставаше да има и малко хип хоп в ост-а, все пак баскет .. ама и така е супер, определено ще си го изтегля като излезе <3 *цикли яко на ED-a*
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Пет Май 01, 2009 7:42 pm |
krumisimo |
|
|
|
- You wouldn't know by just looking at her breasts like you seem to believe. - It can't be helped, these boobs are three times bigger than yours. И мен взе да ме дразни онзи очилатия с неговото "Destroy, destroy..." Хубаво, че този път главният му наби малко канчето...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Съб Май 30, 2009 9:11 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Е не, Iceman е баси откачалката Тъкмо докато го псувах, че се разбесня така и то кво взе, че стана XD Тая принцеса обаче още не схващам кви неща чува О.о
|
|
|
|
Заглавие: Re: Basquash (пролет 2009) Публикувано на: Нед Май 31, 2009 11:24 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ми тя е избягала от лудницата преди да я излекуват и още чува гласове ... о.О
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|