|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 11:24 pm |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Kyaaa~ влюбих се в това анимее .
Всичко ми допада страшно много- героите, арт-а, историята... нямам думии . Котето кърти, просто, а Edgar е невероятеен .
Иии, с нетърпение чакам следващия епизод .
Последна промяна vivianne на Нед Ное 16, 2008 1:34 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 12:44 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Официално си го имаме във Връзки
И мен мадамката ме дразни - прекалено ми е някак ... сладникава и кухичка . И прекалено наивна и безащитна - и понеже много добре се разбираме с тези героини ще е добре ако до края на анимето не съм изпитала натрапчивото усещане да я удавя , обеся и/или застрелям по няколко пъти ~~~
Котката обаче е много сладка и постоянно я хока ( не че не я подкрепям - определено има защо ) .
Бишоненът е сладък - нз за вас , но в началото графът имаше някакви рани и сякаш го бяха били А и някак по ми харесваше с червена коса ( определено по характер не прилича на Тамаки ... за съжаление ) . Другуто биши също е сладко ~ какво му е на цвета на кожата ~ малко по-екзотично ми изглежда
В крайна сметка на никого не му е чиста работата - графът ми изглежда прекалено добронамерен като за начало , а и както я издирваше в началото може да не е толкоз добър ~
За сметка на това явно лошите ще ги гледаме от първи епизод ( не ми изглеждат много силни обаче ) , но какво всички са тръгнали да издирват тази докторска фея като и без това никой освен нея не ги вижда - какво толкова имат да искат от нея Ще поживеем и ще видим ~~~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 1:40 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
На мен пък Лидия ми направи доста добро впечатление и засега съм доволна от нея.
Виж Едгард ме дразни с този негов "Smile for me" характер XD . Има някаква жилка Тамаки в него, ама този си пада малко повече кучи син така като го гледам . Ама е `убаво!
И иконома му е хубав, с този екзотичен загар *__* ...
Но след ОР-а мога да кажа само - пу за мен високото чернокосо биши със синята риза!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 4:52 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Zenith написа: Cagalli-сама, ако обичаш вий няколко мнения по нагоре, за да видиш кой пръв си заплю въпросното биши!!!!!
Ама ти каза дългокосо и аз реших, че говориш за онзи русолевия с вълнистата коса
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|