Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 13 [ 182 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 12:55 am 
Аватар
Sky King

Честно казано аз се радвам че няма да е по мангата.Тя е яка, обаче искам нещо по-различно ,пък и за сега няма материал за стойностни 26 епизода :lol: Нямам търпение да го пуснат :thumbsup:
Чудя се обаче - тоа Zero в заглавието дали не предполага някакви събития предхождащи мангата.Може би около създаването на организацията, разни родители, духове и т.н.

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 10:33 am 
Аватар
Модератор

Разцъках raw-а, няма да говора какво стана в епизода да не спойлна някой. Арта и музиката си бяха на ниво, но нещо историята сякаш куцаше. Пак ще се гледа с превод де, за да ми стане по-ясно. Лошото беше, че имаше и цензора на места. Но определено почувствах липсата на OP/ED и определено на preview, защото така свърши, че искам да разбера какъв ще е следващият епизод.
Но ако все пак някой се интересува, защо толкова исках превю
голям спойл за края на епизода написа:
ми защото всички умряха :>. И да не би това в действителност да се окаже последният епизод или ще ги съживи някой в другият...

Иначе е добавено и ревю в първият пост.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 1:05 pm 
Аватар
Masaka?!

Става за люпене на семки. 3D демона не ме накефи много, но не помня в кое традиционно аниме 3D животинките да са били на място... (дори в SHnY). Зомбитата рулираха, мацката с байка също (Mai Hime, anyone? :lol:). Краят беше O_________O'''' Със сигурност ще се гледа и втори еп. И дам, имаше цензура - чудя се нарпаво да чакам ли за dvd-та ако се окаже историята добра :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 9:42 am 
Аватар

OMG кво подяволите ? :Р тоя сигорно го сънува тва няма друг начин или видение някакво или тея фифируди :Р му праят нещо. Ако пък ли не хубаво анименце беше 1 епизод но пък пълен с емоций :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 1:19 pm 
Аватар

добро начало..абсолютно никва връзка не видях с мангата от този еп което малко ме разочерова. Мацката с байка ме уби xD как го размятан наляво и надясно все едно е пазарска чанта бати xD зомбитата бяха окей направени ама демона не ми хареса =\ относно края ще кажа само: What. The. Flack. O________o тва да не е няква ова бре =)) =)) =)) :shock: :shock: :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 1:36 pm 
Аватар

Ще има да се съживява,много зор ще е на този който е отговорен за всички тея мъртавци накрая :D
Чудя се само дали тази с меча е нашата от мангата помня,че и тя беше ученичка или нещо от този род,но не видях дали косата е същата(когато човек сравнява два героя с еднакво социално положение единствено прическата издава личността :lol: ).
Интересно начало имат още 3 епизода да стане нещо впечатляващо иначе си остава с кошчето като боклук в сравнение с мангата :P .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 3:32 pm 
Аватар

Малко се обърках
СПОЙЛ въпрос
Цитат:
Защо всички умряха? Как тей ще се развива ако всички са мъртви????????

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 3:55 pm 
Аватар
Модератор

Ми ще разберем другият път :lol:
На първият въпрос отговора е: защото ги убиха :lol: . На 2рия има много опции, може и те да станат призраци и да беснеят така :lol:
Иначе може някой да ги съживи, може по хронология да се окаже последният епизод, пък вземе се окаже нулев епизод и от другият път започне по мангата и всичко да е било на майтап :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 4:28 pm 
Аватар

lol O_____o'' е ако не друго знаят как да привлекат вниманието на хората към втория епизод XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 5:09 pm 
Аватар

Чудех се какво му е общото с мангата, но ми хареса. Някой знае ли как се казва втория еп. Където и да погледна ревюто е като на мангата. Така и не рабрах къде е цензура.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 5:26 pm 
Аватар

Freelancer написа:
Чудех се какво му е общото с мангата, но ми хареса.

имаше хора, биещи се с призраци (wait)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 5:50 pm 
Аватар
Модератор

Freelancer написа:
Така и не рабрах къде е цензура.

Накрая докато измираха, половината от екрана все беше черен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 8:51 pm 
Аватар

Е това вече ми хареса. Попринцип не си падам много по такъв жанр анимета, т.е. гледам, но не ми досатвят такова удоволствие като Romance например, ноо да :lol: .
Това, може би, беше едно от малкото анимета от този жанр, което наистина ме заинтригува и го гледах с кеф. Чакам с нетърпение следващия епизод, защото не можеше да свърши по-брутално (за нас- зрителите) :lol: .
Според мен това беше някакво въведение в историята и обстановката, т.е. тия пичове няма да се съживят, а направо ще има нови герои, които може би ще издържат до края :lol: . Но това са само предположения, ще видим след една седмица ^^.

Последна промяна vivianne на Нед Ное 16, 2008 1:35 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 9:01 pm 

Лапето демон с бялата коса е от мангата и също така това е 3 години след някакъв инцидент, свързан с цялото Министерство на Природата който май още не се е случил в мангата. Добър но странен епизод, издразних се на факта че нито един главен герой не ползва меч >_>`` >< >< ><

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 9:04 pm 
Аватар

Ако не бях чел мангата въобще нямаше да схвана за какво иде реч :? Някак много оскъдно ни нахвърляха някаква информация, а и масовото клане на края не ме впечатли особено. Не бих се учудил ако следващия епизод е нещо като предистория на този, за да разберем доклко са важни геройте. Като цяло се надявам да видя нещо по интересно за да знам да ли да го следя

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 13 [ 182 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]