Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 1:17 pm 
Аватар

Recca написа:
Е ся, не се знае дали ще паднат. ;o Аз пък си мисля, че оня играча дет' е подкупен ще направи някъв чейндж оф хартс. xD

Чули те аниме продуцентите XD
шефът ме дразни щот се изцепи ~ няма да му простя лесно ( пп и искам най-накрая да видим Кожима-сан в действие )
И онзи другият пичър ме издразни ~ прекалено детски изглеждаше и се държеше ( виж предният от Finder-ите хвърляше с до 150 и му сечеше мозъчето! Ей такива ама мнооого ги обичам^^ ).Всъщност това ме подсеща - кой по демоните е капитана на отбора !? - нали той трябва да наблюдава и да измисля стратегиите - щот реално неговата работа я свърши Тоуа >.>
Момента с надхитряването си беше баш Хирума-сайл така че няма да се оплаквам ( ще ме прощават останалите ,но това аниме ми се върти някъде около Major, Akagi & Eyeshield 21 )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 10:12 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
.Всъщност това ме подсеща - кой по демоните е капитана на отбора !? - нали той трябва да наблюдава и да измисля стратегиите - щот реално неговата работа я свърши Тоуа >.>

Еми до колкото разбрах, тая работа е върши мениджъра!? А пък той също е поставено лице на директора (един дебел, плешивичък, потен и с големи устнички :pokey: ) и когато 1 от играчите му каза "Направи нещо бре!" оня се правеше на луд. ~.>

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 14, 2008 2:55 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Recca написа:
Е ся, не се знае дали ще паднат. ;o Аз пък си мисля, че оня играча дет' е подкупен ще направи някъв чейндж оф хартс. xD

Чули те аниме продуцентите XD

Хех~ явно са ме чули :lol: ...

Такам и к'во сега, 3-ти мач и се изправят с/у най-силните, президента показа колко е мизерен и добави още 100 условия xD , но Токучи е все толково самоуверен. Не знам обаче ще му стигнат ли силичките да се справи и с 3-та клийнъри, особено оня фиешъна с пиърсинг. ~_~ Така де, доста интересно се заформя, дали ще успее да задържи на имиджа си с нито една загуба до сега.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 14, 2008 9:26 pm 
Аватар

Хм..... мисля че Тоа-сан има нещо в ръкава си . Би било нелогично от началото да покаже целия си потенциал :?
А и освен това все още си чакам флашбекът :lol: Все си мисля че това не е онзи монстър ,който би трябвало да е при положение ,че играе бейзбол на хазартния принцип. Иначе самоумереността без покритие ще е в прекалено големи пропорции :drop:

Босът много ме дразни - все още искам някой в един хубав момент да го прасне по тиквата :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 15, 2008 5:44 pm 
Аватар

Изображение

Види го ваа ... Излегнал се нашия и "life is life" --> 'Убавец. :lol:
Да, да, ама не :mm: --> той си "сканира' целия противников отбор и си го "анализира" и всичко като пич (въобще няма да ме учуди, ако знае кой какво е закусвал или какъв цвят гащи обича да носи :hotl:).
Много силни, мотивиращи думи на Toua --> я ги вижте, съотборниците му, как гледат мръсно :lol:
Изображение

Изображение
Не знам за вас, но Owner-ът все още не знае в какъв филм се е вкарал. Ма така като го гледааам, току виж "родил" нещо ... :hotl: (that moment was sooo hilarious, like ... totally :hotl: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 7:21 pm 
Аватар

Брех, победи ги ебаси безпроблемното, даже едва ли не по-лесно от предишния отбор. >.< (а се води най-добрия през последните години..до колкото разбрах) Обаче оунърът явно има план и според него Toa го следва точно -->> тоя път не беше толко нервен като обичайно, от друга страна нащо момче също си е толко хладнокръвен. :lol: Само да не земе се преумори ~.^ И какво в крайна сметка стана с оня мастър батъра на отбора, к'во удари си лекичко пръста и айде целия сезон го няма. xD 1. че трябва е супер добър, 2-ро че нали се ъпгрейдна след мача с Тоа~ Или пък го пазят като тръмп карта за некоя кофти ситуация ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 10:14 pm 
Аватар

И аз искам да видя Кожима-сан в действие (по превюто май ще е направо в следващия епизод ) ~~ Уж имаше някакви награди и не знам какво си , а в крайна сметка не успя да удари топката на Тоа >.< Искам да го видя в игра ^^ сега като сравня нашите и онези ~ ми нашите съкват от всякъде само Тоа седи там и играе нещо ~ без него нашите са живи заровени ~ Което поставя и въпроса щом са посредствен отбор от къде Кожима беше спечелил онези трофеи и защо професионалист като него виси в такъв отбор ~
А от останалите и тримата уж много силни противници -никой не ставаше за нищо - този първият пичър на Файдърите по-кадърен ми се струва (както каза Recca тези изглеждаха по-слаби от предните )
Тоа милият на третият мач не знам дали няма да е пред умиране , а мениджърът продължава да ме дразни >.> Нещо много спокоен беше този път

PS Намерх и 19-те тома на мангата RAW *tears of joy*

Последна промяна crazy_little_crow на Нед Ное 23, 2008 1:27 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:40 pm 
Аватар

Recca написа:
И какво в крайна сметка стана с оня мастър батъра на отбора, к'во удари си лекичко пръста и айде целия сезон го няма. xD

За Kojima ли става на въпрос? Ако да, де да беше пръстчето :lol: А иначе титлите, които има ("Most home runs", "Rookie of the Year" etc.), може да ги спечели всеки, който се представил отлично през годината, т.е. не е задължително отборът ти да е шанпион на лигата. Пък Kojima доказва приказката, че "птичката пролет не пра'и".
Докато при Toua няма такива филми. :lol: Онзи от притивниковия отбор си мислеше, че ги редува само "бързи" <-> "ниски бързи" според играча и какво стана накрая ... Гредаaa! :mm: (мноУ го обичам тоз' пловдивски лаф XD) 'Земи сА'а тая "висока бърза". :lol: Много ми е любопитно още колко карти с pазлични нюанси на черното крие Toua. XD

Последна промяна Darkprince на Вто Ное 25, 2008 9:57 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2008 6:17 pm 
Аватар

Мноого радваше епизода. Малко по-имбав е Тоуа, обаче това, което радва в него е хазартната му натура. Колкото и да се опитва Кожима да го накара да уважава играта Тоуа пак си залага. И играе на все по-високи залози. Освен това е страшен психолог, надявам се с този Такума да има още действие, защото точно това надцакване е интересното. Мани, че си нямам идея от бейзбол, но хвърляй, удряй, завъртай, не завъртай... Много зарибяващо е. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 12:50 am 
Аватар

О.о Най-акрая да видим малко от Кожима-сан . Не беше особено впечатляващо , а обяснението на Тоа после не ми хареса изобщо >.< Вярно че той е най-имбавият там , но поне да не умаловажава и работата на останалите в отбора :? Обаче много ме израдва как ги прецака с този дъжд . Всички изглеждаха толкова шокирани , а Тоа седи и им се усмихва *evil grin* :twisted: Надцакването наистина си го бива ~

Което ми напомня че все още чакам някой да фрасне Оунъра ~ хипер много ме дразни . За сметка на това явно тоз с очилата май ще е на наша страна . Странно , но факт ~ Кожима-сан в началото се ядоса на Тоа че играе за пари/залози , а шефът му е същият дол дренки ( само че парите са доста повече )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 1:20 am 
Аватар
Sky King

Ахамз... мани тва, колкото повече гледам анимето, толкова повече ми заприличва по атмосфера на такива трилъри като DN и Kaiji примерно.Супер е :thumbsup:
Малко ме издразни накрая тва с дъжда де, oчаквах пак да ги прецака по някакъв начин и да спечели играта, а не да се надява на прекъсване..ноо и тва си го биваше :lol:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 1:47 am 
Аватар

Абсолютно съгласна ~ Особено като почна да им обяснява за труповете и как трябва да размажат всички по пътя си ~

Та сега няколко кървави шотчета ( кръвта е розова и свети ,но голяма работа ) ,които си изкарах от анимето . А и физиономиета на Оунъра е просто priceless

Изображение
Изображение
Изображение

Toa просто трябваше да ги прецака за да си почине ~ все пак три игри подред като винаги той трябва да излезе не са никак малко :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 11:07 am 
Аватар

Тоа ме израдва много този епизод. на кой му пука, че чак такава точност на прогнозата е странна...Обичам хазартните типове, а той залага толкова много на абсолютно неизвестни величини. Даже Такума(който между другото наистина много радва) се оказа притиснат. Късно го разконспирира.Кожима ми е адски неприятен, но за сметка на това Оънъра ще го изяде много грубо. тоа няма никакво намерение да губи или да става нечий роб... 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 1:06 pm 
Аватар

Добре, да разбирам ли, че ако спрат мача, дълга на Тоа няма да се зачита и пак ще е 1 крачка пред оунъра? :o Иначе к'во да кажа, нашия пак си ги мота в мрежите както си иска. xD Ам, също така не разбрах защо 3 поредни срещи с/у тоя отбор, с другите само по 1 направиха !? Кожима явно още не е 100% излекуван и ще му трябва време да се възстанови. Оунъра си е пак същото кухо парче, мен ако ме питате не за 2-3г. , ами ако не ги цака и играят сериозно могат и тая година да спечелят шампионата :lol: ...ама това са си подробности~ Очилаткото е на наша страна, ама като гледам няма никаква власт и дори някой си път да се престраши да направи нещо, оунъра веднага ше му тегли ножа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 1:28 pm 
Аватар
Sky King

Предишните мачове май бяха само приятелски извън сезона, а в сезона явно се играят по 3 мача.Иначе оунъра верно е яко тъпо парче :lol: Колкото до очилаткото според мен по нататък той ще направи нещо с което да помогне на нашия човек(ясно се вижда как той все повече симпатизира на играчите и е разочарован от собственика) а ако анимето наистина прилича на Kaiji ,значи ще има невероятни обрати - например собственика накрая се оказва Тоа :lol:
CLC шота със собственика верно е prisles и аз си го запазих :lol:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]