|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 1:17 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Recca написа: Е ся, не се знае дали ще паднат. ;o Аз пък си мисля, че оня играча дет' е подкупен ще направи някъв чейндж оф хартс. xD
Чули те аниме продуцентите XD
шефът ме дразни щот се изцепи ~ няма да му простя лесно ( пп и искам най-накрая да видим Кожима-сан в действие )
И онзи другият пичър ме издразни ~ прекалено детски изглеждаше и се държеше ( виж предният от Finder-ите хвърляше с до 150 и му сечеше мозъчето! Ей такива ама мнооого ги обичам^^ ).Всъщност това ме подсеща - кой по демоните е капитана на отбора !? - нали той трябва да наблюдава и да измисля стратегиите - щот реално неговата работа я свърши Тоуа >.>
Момента с надхитряването си беше баш Хирума-сайл така че няма да се оплаквам ( ще ме прощават останалите ,но това аниме ми се върти някъде около Major, Akagi & Eyeshield 21 )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 10:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
crazy_little_crow написа: .Всъщност това ме подсеща - кой по демоните е капитана на отбора !? - нали той трябва да наблюдава и да измисля стратегиите - щот реално неговата работа я свърши Тоуа >.>
Еми до колкото разбрах, тая работа е върши мениджъра!? А пък той също е поставено лице на директора (един дебел, плешивичък, потен и с големи устнички ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) ) и когато 1 от играчите му каза "Направи нещо бре!" оня се правеше на луд. ~.>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 2:55 pm |
Recca |
|
|
crazy_little_crow написа: Recca написа: Е ся, не се знае дали ще паднат. ;o Аз пък си мисля, че оня играча дет' е подкупен ще направи някъв чейндж оф хартс. xD Чули те аниме продуцентите XD
Хех~ явно са ме чули ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...
Такам и к'во сега, 3-ти мач и се изправят с/у най-силните, президента показа колко е мизерен и добави още 100 условия xD , но Токучи е все толково самоуверен. Не знам обаче ще му стигнат ли силичките да се справи и с 3-та клийнъри, особено оня фиешъна с пиърсинг. ~_~ Така де, доста интересно се заформя, дали ще успее да задържи на имиджа си с нито една загуба до сега.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 15, 2008 5:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Види го ваа ... Излегнал се нашия и "life is life" --> 'Убавец.
Да, да, ама не ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) --> той си "сканира' целия противников отбор и си го "анализира" и всичко като пич (въобще няма да ме учуди, ако знае кой какво е закусвал или какъв цвят гащи обича да носи ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) ).
Много силни, мотивиращи думи на Toua --> я ги вижте, съотборниците му, как гледат мръсно
Не знам за вас, но Owner-ът все още не знае в какъв филм се е вкарал. Ма така като го гледааам, току виж "родил" нещо ... ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) (that moment was sooo hilarious, like ... totally ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 11:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Recca написа: И какво в крайна сметка стана с оня мастър батъра на отбора, к'во удари си лекичко пръста и айде целия сезон го няма. xD
За Kojima ли става на въпрос? Ако да, де да беше пръстчето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А иначе титлите, които има ("Most home runs", "Rookie of the Year" etc.), може да ги спечели всеки, който се представил отлично през годината, т.е. не е задължително отборът ти да е шанпион на лигата. Пък Kojima доказва приказката, че "птичката пролет не пра'и".
Докато при Toua няма такива филми. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Онзи от притивниковия отбор си мислеше, че ги редува само "бързи" <-> "ниски бързи" според играча и какво стана накрая ... Гредаaa! ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) (мноУ го обичам тоз' пловдивски лаф XD) 'Земи сА'а тая "висока бърза". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Много ми е любопитно още колко карти с pазлични нюанси на черното крие Toua. XD
Последна промяна Darkprince на Вто Ное 25, 2008 9:57 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 6:17 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мноого радваше епизода. Малко по-имбав е Тоуа, обаче това, което радва в него е хазартната му натура. Колкото и да се опитва Кожима да го накара да уважава играта Тоуа пак си залага. И играе на все по-високи залози. Освен това е страшен психолог, надявам се с този Такума да има още действие, защото точно това надцакване е интересното. Мани, че си нямам идея от бейзбол, но хвърляй, удряй, завъртай, не завъртай... Много зарибяващо е.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 12:50 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
О.о Най-акрая да видим малко от Кожима-сан . Не беше особено впечатляващо , а обяснението на Тоа после не ми хареса изобщо >.< Вярно че той е най-имбавият там , но поне да не умаловажава и работата на останалите в отбора ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Обаче много ме израдва как ги прецака с този дъжд . Всички изглеждаха толкова шокирани , а Тоа седи и им се усмихва *evil grin* ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Надцакването наистина си го бива ~
Което ми напомня че все още чакам някой да фрасне Оунъра ~ хипер много ме дразни . За сметка на това явно тоз с очилата май ще е на наша страна . Странно , но факт ~ Кожима-сан в началото се ядоса на Тоа че играе за пари/залози , а шефът му е същият дол дренки ( само че парите са доста повече )
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 1:06 pm |
Recca |
|
|
Добре, да разбирам ли, че ако спрат мача, дълга на Тоа няма да се зачита и пак ще е 1 крачка пред оунъра? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Иначе к'во да кажа, нашия пак си ги мота в мрежите както си иска. xD Ам, също така не разбрах защо 3 поредни срещи с/у тоя отбор, с другите само по 1 направиха !? Кожима явно още не е 100% излекуван и ще му трябва време да се възстанови. Оунъра си е пак същото кухо парче, мен ако ме питате не за 2-3г. , ами ако не ги цака и играят сериозно могат и тая година да спечелят шампионата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...ама това са си подробности~ Очилаткото е на наша страна, ама като гледам няма никаква власт и дори някой си път да се престраши да направи нещо, оунъра веднага ше му тегли ножа.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|