|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Дам, само 6ри епизода останаха ^^ Ми след първите епизоди нереалността на анимето напълно ми уби удоволствието. От едно хубаво адвенчър се превърна в абстрактно сай-фи
Има тук там попадения, като например детективското трио преди няколко епизода или периодичното включване на нови герои чиито истории изглеждат интересни, но пак е далеч от това което бих искала
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Анимето опреденело е като никое друго, което съм гледала като съчетание на жанрови елементи. И не мога да кажа, че sci-fi-ят, в който го обърнаха не ми харесва. Като гледам са взимали много идеи от известни произведения не от аниме индустрията и за това се получава нещо хем познато, хем различно.
Нещата около оджи-сан (20-те кинта XD?) взеха обаче доста да се оплитат. Или може би мацките, които се навъртат около него стават подзрително много. Предната, която ревнуваше от Чико, а сега и новата все са правили експерименти върху телата си и все са свързани с неговите проучвния. А самият той сякаш е открил достатъчно за 3 Нобелови. Не те направо го сравниха с Айнщайн в последните епизоди; цял нов клас оръже може да създаде човека. Това с водата и въобще... тук ми стана прекалено измислено.
Но пък самият факт, че мислят нещо, че залагат пластове история и препратки към миналото и хубавото. Така никой не знае какво ще стане, а имаме само 3 епизода.
Томе-сан и Шунка въобще нямаха такова участе, каквото очаквах. Първоначано мислех, че за известно време наистина ще съзададат някакво трио и свсем ще променят атмосферта на анимето курса на историята, а то какво стана.. нищо не мога да предвидя в това чудо xD.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nijuu-Mensou no Musume (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 10, 2009 3:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Просто от L-E са едни бели нежни птици, хайде да не казвам патки... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Не знам, като гледам всички други преводи и те са стигнали до 20ти епизод може и проблеми с RAW-a да имат, мързи ме да им влизам в сайта и да чета.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nijuu-Mensou no Musume (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 17, 2009 8:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Много приятна приключенска история .След като така и не излезна xvid на последния епизод го гледах raw ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може би беше малко излишен за историята , но при положение че цялото аниме ми хареса толкова много нямаше как да не го изгледам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nijuu-Mensou no Musume (пролет 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 26, 2016 10:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Nijuu Mensou no Musume ep. 1-19 - това се предполагаше да е приключенска мистерия, но са налели шоджо драма и други сополиви глупости. Вложили са някои приятни pulp fiction и diesel punk елементи - дирижабли, автомобили, влакове, подводници, танкове, тайни военни инсталации, doom's day device-ове, но героите са толкова елементарни и се движат от такива глупави мотиви, че на места е мъка да се гледа. В крайна сметка става, но можеше спокойно и да го пропусна.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|