Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:53 am 
Аватар

Дам, само 6ри епизода останаха ^^ Ми след първите епизоди нереалността на анимето напълно ми уби удоволствието. От едно хубаво адвенчър се превърна в абстрактно сай-фи :?
Има тук там попадения, като например детективското трио преди няколко епизода или периодичното включване на нови герои чиито истории изглеждат интересни, но пак е далеч от това което бих искала

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 10:14 pm 
Аватар

Анимето опреденело е като никое друго, което съм гледала като съчетание на жанрови елементи. И не мога да кажа, че sci-fi-ят, в който го обърнаха не ми харесва. Като гледам са взимали много идеи от известни произведения не от аниме индустрията и за това се получава нещо хем познато, хем различно.

Нещата около оджи-сан (20-те кинта XD?) взеха обаче доста да се оплитат. Или може би мацките, които се навъртат около него стават подзрително много. Предната, която ревнуваше от Чико, а сега и новата все са правили експерименти върху телата си и все са свързани с неговите проучвния. А самият той сякаш е открил достатъчно за 3 Нобелови. Не те направо го сравниха с Айнщайн в последните епизоди; цял нов клас оръже може да създаде човека. Това с водата и въобще... тук ми стана прекалено измислено.
Но пък самият факт, че мислят нещо, че залагат пластове история и препратки към миналото и хубавото. Така никой не знае какво ще стане, а имаме само 3 епизода.

Томе-сан и Шунка въобще нямаха такова участе, каквото очаквах. Първоначано мислех, че за известно време наистина ще съзададат някакво трио и свсем ще променят атмосферта на анимето курса на историята, а то какво стана.. нищо не мога да предвидя в това чудо xD.

Заглавие: Re: Nijuu-Mensou no Musume (пролет 2008)
МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 3:47 am 
Аватар

Да попитам какво стана с това аниме. Гледам навсякаде има само 20 епизода събнати, а анимето е 22. Демек ми е странно да повярвам че на последните 2 епа са го дропнали. Някой да може да ме осветли по въпроса?

МнениеПубликувано на: Съб Яну 10, 2009 3:53 am 
Аватар
Цар Алко

Просто от L-E са едни бели нежни птици, хайде да не казвам патки... :roll: . Не знам, като гледам всички други преводи и те са стигнали до 20ти епизод може и проблеми с RAW-a да имат, мързи ме да им влизам в сайта и да чета.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 17, 2009 8:04 pm 
Аватар

Много приятна приключенска история .След като така и не излезна xvid на последния епизод го гледах raw :lol: Може би беше малко излишен за историята , но при положение че цялото аниме ми хареса толкова много нямаше как да не го изгледам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 26, 2016 10:31 am 
Аватар

Nijuu Mensou no Musume ep. 1-19 - това се предполагаше да е приключенска мистерия, но са налели шоджо драма и други сополиви глупости.
Вложили са някои приятни pulp fiction и diesel punk елементи - дирижабли, автомобили, влакове, подводници, танкове, тайни военни инсталации, doom's day device-ове, но героите са толкова елементарни и се движат от такива глупави мотиви, че на места е мъка да се гледа.
В крайна сметка става, но можеше спокойно и да го пропусна.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2016 11:04 am 
Аватар

Nijuu Mensou no Musume ep. 20-22 - краят и на това шоу не успя да ме впечатли. Както писах и преди - има правилния сетниг и елементи, но историята и героите са ми тъпи.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]