|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 3:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Gatler написа: аха ама виждаш ли то няма какво да преебваш историята в бандата на ястреба е само черешката на тортата аисберг първо прочети мангата после гледай анимето
Говоря в общия случай. И анимето и мангата съм ги минал вече, споко.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 4:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
|
nozo написа: Не съм съгласен, ако прочете мангата сигурно ще дропне анимето най-късно на 3 еп, то е посредствено спрямо нея
не съм сигурен дали успях да стигна до трети епизод ... може би
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 9:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
dantemp написа: Gatler написа: аха ама виждаш ли то няма какво да преебваш историята в бандата на ястреба е само черешката на тортата аисберг първо прочети мангата после гледай анимето Говоря в общия случай. И анимето и мангата съм ги минал вече, споко.
тогава за кво ми викаш че ти споилвам
какво ти споилвам
еййй понякога ми се иска да си цепна някаде главата и да получа амнезия и да прочета мангата на ново
колкото и пъти да я чета вече (4) не може да се сравни с първия
а анимето го гледах него и после четох манга, не ми развали нищо
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Gatler написа: dantemp написа: Gatler написа: аха ама виждаш ли то няма какво да преебваш историята в бандата на ястреба е само черешката на тортата аисберг първо прочети мангата после гледай анимето Говоря в общия случай. И анимето и мангата съм ги минал вече, споко. тогава за кво ми викаш че ти споилвам какво ти споилвам
Извинявай ако ти звуча обидно, ама ти бавен ли си? Смисъл, няма нищо лошо в това, просто да знам ако трябва да ти говоря малко по простичко?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 9:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
dantemp написа: Gatler написа: dantemp написа: Gatler написа: аха ама виждаш ли то няма какво да преебваш историята в бандата на ястреба е само черешката на тортата аисберг първо прочети мангата после гледай анимето Говоря в общия случай. И анимето и мангата съм ги минал вече, споко. тогава за кво ми викаш че ти споилвам какво ти споилвам Извинявай ако ти звуча обидно, ама ти бавен ли си? Смисъл, няма нищо лошо в това, просто да знам ако трябва да ти говоря малко по простичко?
извинявай но не съм
и пак извинявай че ще те питам, ами ти? ЗА КАКЪВ ОБЩ СЛУЧАЙ МИ ПЕЕШ?
ЗА КАКВО ПО ДЕМОНИТЕ ОЩЕ СПОРИШ С МЕНЕ И ИСКАШ ДА СИ ОТГОВЕ
нема да си отгоре бе
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 25, 2008 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
sentio написа: Не съм чела мангата,но ме интересува кво стана с Каска ? Умря ли ... или кво ? Ами Цитат: Не - просто полудя. заради травмата,поне докъдето аз съм чел
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|