|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 11:49 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Ооооооо само да излязат повече епизоди и се почва *търка заканително ръчички*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 1:20 am |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
ааа!
страшно е, сега след секи епизод ли трябва да се превъзнасям...
историята няма да коментирам, щот не съм компетентен, обаче всичко по реализацията според мен е на ниво.
особено музиката.
оупънинга е невероятен, музиката в самото аниме също, само ендинга не ми хареса, ма кой ти гледа ендинга ениуей...
всъщност, предполагам че се прехласвам толова главно заради очакванията за сериозно аниме, които досега не са били опровергани.
а с музиката, както вече казах, картинката стана пълна (атмосфера, арт, глупости).
иначе сигурно не е нещо кооой знае какво и е сто пъти по-зле от мангата, бът ху кеърс.
въпреки че трябва да призная на косъм са да я почна и да си спойлна целия фън соу фар... XD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 9:29 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Pyro написа: музиката в края на втори епизод беше невероятна.
наистина
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 7:59 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Ами на мен арта ми хареса , само че няма абсолютно нищо общо с мангата.Винаги съм твърдял че това е единствената манга , която не може да се пренесе на екрана в целия си блясък,просто защото е уникално нарисувана.Но можеха поне да се постараят.В това състояние анимето сигурно много ще се хареса на тези,които не са чели оригинала , а за нас остава само един обелен банан (леле колко изискано съм почнал да се изразявам)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|