|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Съб Дек 27, 2008 1:16 am |
 |
Zenith |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не си струва, тая цензура, която ще се наложи просто ще съсипе страхотната манга. Просто си дръпнете томовете и я изчетете.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 7:00 am |
 |
flssdd |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Много кофти свършва, само за тва мога да се оплача. Иначе история, харектери, майтапи, ечи, тупаник, всичко си има, ама недовършено. Скоро ще се наканя да чета и мангата, че в анимето много неща са оставени не свързани, пък и точно ми стана интересно и те са му дръпнали шалтера
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 1:49 am |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Тва е от онези типове аниме, дет са зарибявка да четеш мангата. Аз му давам малко повече от над средната оценка 6,5/10 щото анимацията е мноого кадърна.(МАДХАУС FTW!!  ) Само зарад бойната сцена в стола, дет Масатака раздава серията ритници във фейса на блондито си заслужава оценката. Най-любимата ми martial arts сцена, с голем кефф си я гледам. + Шин  + Буншичи  : двама епични герои. Ама и двамата се гътват, втория по-късно в мангата.Moжеха да вкарат малко повече еротика, както е в мангата, ама цензурата ги е ударила нещо... Иначе историята.......Ъъъъъъ, ...бе не следя мангата отдавна, може да става по-добре там. В анимето имаше наченки да стане интересно по някое време, ама заби в грешна насока. И тва блонди супер много ми ходеше по нервите, добре че го набиха още в началото
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 9:44 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Какво по-точно се препокрива??Ти ако почнеш мангата,там може да се събере кръв за 100 човека,е.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Нед Яну 02, 2011 10:54 pm |
 |
Rin-chan |
|
 |
|
Мангата определено беше по-добра от анимето въпреки рандъм ендинга Но не беше толкова лошо, аз му се изкефих: в смисъл имаме афро, което се учи на японски бойни изкуства, Буншичи, чиби Мая, която като се рилийзва първо и растат циците, Ая, която в по-голяма част от времето се разхожда по без дрехи, рус главен герой, който е толкова тъп, но постоянно повтаря как иска да стане силен и тренира ли тренира, ъъъ Митсуоми, който се бие с бикове, Шин, който се психясва, като държи Рейки (и все пак си остава най-големият!) и тн. А'е заслужава си, но ако някой смята да се захваща, по-добре да е с мангата=)
_________________ "We can't keep living like our own dreams are all that matter" (Edward Elric)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 12:07 pm |
 |
Shadowknight |
|
 |
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
На 13 епизод съм и вече съм мега зарибен  въпреки това.. очаквах повече от Takayanagi Masataka..
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|