Изгледах първите 2 OVA’s и искам да кажа,че 1-вия просто къртеше особено накрая... Rena - Hauuu~,Keiichi-kuu's sea bear is so cute. А Mion като се изчерви беше супер kawaiii . Но Rika си изигра много лошо картите,само това мога да кажа за края на 1-вата и цялата 2-ра OVA и нямам търпение да излезе 3-тъта .
Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 7:00 pm
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Какво става с това аниме, малко коментари, не излизат ли епизодчета от този сезон или предстоят, може аз да не съм разбрал нещо .. много ми се гледа Едит: опа, то сега сме още април загубих представа за времето
_________________ "I vote we frag this commander."
Заглавие: Re: Higurashi No Naku Koro Ni Rei [OVA] [NS]
Аз сега започнах HNNKN от начало (мм тоест наай- най първия), понеже го бях докарал малко след средата но това беше преди над 1 година. Страхотия, много психарско после може да опитам ova-ите, дано 'лигави' е със смисъла за който аз се сещам и това не развали като цяло впечатлението ми
_________________ "I vote we frag this commander."
Публикувано на: Пон Апр 13, 2009 2:54 am
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Няма да се самоцитирам няколко поста назад,но ще кажа отново,че това е направено за феновете и не е продължение на оригиналната история,
Спойлера:
коята свършва с последния епизод на Кай
Първата серия беше типичен еччи-басейн-епизод и служеше да си припомним кои са героите.Втория е началото на Сайкороши,където действието са развива около Рика.Започна с малко mindfuck,което е много добре засега.И след трите епизода на Сайкороши остава един - Daybreak chapter,романтична комедия,която е идеална за край според мен(и с това ще забравим за Хигураши и ще си чакаме Уминеко)
Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 11:49 am
bloodhunterr
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
Здр изгледах Higurashi no Naku Koro ni и просто бях зашеметен такова психясало аниме и с такъв край и през цялото време беше объркано до края просто нямам думи за труда който са положили да го измислят така и направят и този шум от цикадите просто идеално пасваше на всичко... Завладя ме напълно и ще го помня това винаги и видях ,че има и Kai и Rei от 3 дни се опитвам да сваля Kai от замунда ( който предполагам се води 2ри сезон ) и ако може някой да сийдне защото ако не го видя тая седмица ще се наръгам с нож в главата страшно ме зариби мъст сий! е анимето ,а и Rei ако някой знае каде мога да го дръпна цялото да казва веднага иначе ще бъде отвлечен от демона!
Заглавие: Re: Higurashi No Naku Koro Ni Rei [OVA] [NS] (лято 2008)
пич тези неща се искат във връзки... целия раздел връзки е създаден точно с тази цел... там си има каталог и търсачка за по-лесно откриване на нужните теми... дори са дадени линкове за download... може да пробваш и тях... а раздела "Общи дискусии" е само за обсъждане на самите анимета...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения