|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 11:08 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Kudrokoska написа: Ох тая Хината искам някой да я пребия, ама много искам.. не мога да я гледам >.< Даже с тва накрая не ми се издигна в очите >.< Хиросе и той ебати злето.. кво и се дава да го мъкне напред назад като кукла някаква.. един шамар и ще спре да го разхожда и да не му дава да говори с когото си иска.. уф дроп или не дроп.. не мога да реша :/ и що така...
Тя Хината си е много добро момиче... само къде ми се иска дедката да го претрепа
Еми той е Джентълмен... как ще зашлеви момиче... неможе такива работи...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 11:11 pm |
|
extasy |
|
|
|
оффффф, това аниме стана мноо тегаво. Скоро ще го дропна, заклевам се.
Тя не го обича, ама дядо й я задължава, а отгоре на всичко не мрази приятелката си, но дядо й пак я задължава.... Абе тая Хината прави ли изобщо нещо, което иска или си бърше и г*** с надзора на дядо си.
Най-сетне някакъв мижав прогрес имаше в последния еп.
Кво може да й е направил тоя човек, че такова страхопочитание да има към него не мога да разбера.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 11:44 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
най-накратко: Анимето се подобрява
Хиросе скоро пак ще си губи зрението... разгеле (искам пак да подбара някоя с бастуна ). А дано след като си изгуби пак зрението да разберем к'во му е толкоз специалното и дали ще може да "ощастливи" всички момичета
Извод от 6-ти епизод: Hirose is a Pervert
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 10:08 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Я явно сам ще го коментирам анимето
Останах сравнително доволен от епизода. Май малко бързичко разкриха Otoha(Hinata) ама добре го направиха
Извод от 7-ми епизод: Още повече ми се иска да утрепа дядката...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 23, 2008 11:25 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Епизодът беше от сладките, обичам такива ^^
През цялото време се чудиш кое от стандартните обяснения е- снимат училищен филм, героят сънува, 1ви Април е, някой има рожден ден, всечки са се наговорили илиии някой със свръх сили дърпа конците. В случая последното. Страхотна махо-шоуджо падория беше с Хиросе и сол ключ-оподобния прът на Отоха.
Предният епизод пък наистина показваше, че има развитие към добро. Дразнеше само клишето за мразеното и обичаното дете, от което първото не се знае за какво тоолкова го мразят и винаги двете са с такива характери като респективно Хотару и Хината. И какво беше това "Аз съм Хотару! ^^" и след това всички изведнъж й се хилят и повтарят "Хотару-чан". Ако толкова лесно ставало, защо Хотару/Хината се мотаеше чак до сега. И дятото не реагира чак толкова зле колкото очаквах. Не казвам, че беше добре, но е жива, нали ^^"
И така вече поне не съжалявам, че се хванах да гледам за Teh Promised One.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|