Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:48 am 
Аватар

На мен пък за сега всичко много ми харесва :mm: Комерсиални, некомерсиални герои - всички ме радват, Гъндамът като че ли е доста по-добро от повечето от останалите нови заглавия. Само едно нещо ми беше забавно в епизода :
Цитат:
I have control. Allelujah.
:hotl: Как можаха нещо подобно да измислят :lol:
Ендинга не ми хареса особено, но opening-a е супер и откъм визия, и откъм sound, за първи път чувал L'arc en Ciel и ми допадна звученето, сега съм решил да похарча малко пари в amazon/ebay и да си обзаведа новата стая, може да поръчам нещо gundam-ско 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 9:46 am 
Аватар

Както винаги почти нищо не загрях в първите два епизода (типична гъндамска му работа :? ) :lol:. От друга страна, артът оправя тази мъгла около сюжета, определено е на по-високо ниво, въпреки че м/уполовата разлика не се усеща, докато не чуеш voice актьорите x.x

Музиката беше хубава (въпреки, че очаквах съвсем малко повече от L'Arc~En~Ciel).
*реклама тайм* Цялата дискография на L'Arc~En~Ciel, а видеота хм... може би няма да има!

Но като цяло персонажите още не изгряват с нещо; сигурно пак главният добър :roll: ще ми е любим герой, както Кира ~_~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 16, 2007 6:53 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Аре пак лудите имена почват да ни промиват мозъците. Тва да си ги записвам няя ги запомня, аз не мога да ги изговоря някой :hotl:
Ма е време вече да се спре фенсървсиня екшън и да се разкрие част от света си мисля...
Макар, че като гледам втори епизод, част от развръката ще започне да се развива, при появата на ония маняк, който накрая виждам как пилотира гъндамче :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 8:21 pm 
Аватар

Сега само остава Сецуна да отиде в даскалото на съседа си и това ще ми запрлича на Gundam Wing.
Кефи си ме анимето. Май това е третото, което чакам най-много след Overdrive и Baccano!
Героите са много яки. Така като гледам клоузинга май се опитват са подскажат от коя част на света идват героите.
Сецуна ясно - някоя от Арабска държава
Стратос- на неговото много се чудих. Знам, че подобни протести има в Ирландия и бившите съветски. Русия е сила в анимето, така че нищо чудно да е някъде там, но ако трябва да съдя по вид бих заложила на Ирландия. Но в крайна сметка, ако в Америка има втора голяма депресия, нищо чудно да е и от там
Алелуя - Лондон, много трудно
Тиерия- на не го много се чудих, но в крайна сметка на заден план видях някакво момиченце, което облечено с нещо, което много наподобява типичните моряшки униформи в япония. Има и много техника. Но това не обяснява думата базар на една от табелите отзад. Аз лично не знам такава дума да има в японския.

Това си бяха моите наивни раздъждения
:P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 9:32 pm 
Аватар

extasy, как ти се занимава да ги мислиш всичките? Аз се задоволих с информацията от Wiki и спомена, че съм чувала името Стратос в някоя сапунка :lol:
Вече дадоха малко почивка от обичайните въвеждащи битки и се надявам още малко и да почне интересната част. Отделиха и време да покажат някои от героите певече. И ми харесват, не знам дали са клиширани или не, но ми харесват.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 9:59 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ааааааааа, е ся говориме вече :nod:
3ти еп за мен бе 1ви :lol: Готин старт, само интересно ония дядка реплика ли е или фосил на конци :lol:
Ма главния герой е депресе, мн се влачи :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 4:10 am 
Аватар

Това заглавие радва ... едно от малкото напоследък...
Историята ме озадачава малко ... :o Тоя дядка малко ме съмнява да е на 200 години освен ако не са го сложили в някоя крио камера .. не го виждам ... :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 10:43 am 
Аватар

Абе това е Gunmdam ....малко странно начало обаче съм сигурен, че ще се оправи всичко.....а за тоя дядка абе той може много да се е напушил и да е проспал няколко стотин години :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 5:29 pm 
Аватар

http://www.darkmirage.com/2007/10/22/gu ... on-errors/

:lol: :lol: :lol: :lol: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 6:43 pm 
Аватар

Стига бе, това сериозно ли е :shock: :lol:
А аз го гледах на nyoro~n. Изводът е, че май пак ще се гледа. И без това не схванах доста неща. За сметка на това момичето със сребристата коса много ми хареса ^^. Другите нови-не толкова.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 6:57 pm 
Аватар

http://www.nyoronfansubs.org/ написа:
What can I say about episode 3 that hasn't been said already?

I fucked up.

Нататък няма да го цитирам - всеки може да го прочете. Затова и има v2 на трети еп. Така че да, сериозно е. Е, мен не ме бърка 'щото аз чакам суба на Mendoi-Conclave (който май е най-добрия, ако и да е по-бавен). :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 11:24 pm 
Аватар

........ току що гледах съба на nyoro за 4-ти еп................. :baby:

пак ще трябва да го гледам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 11, 2007 10:55 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

АЛЕЛУЯ!! Гътнах се от фенсървис братчееее :lol: //5ти еп//
Особено след ония луд изстрел(първия) направоо ми идеше да се увъргалям по земята от лиги :lol:
Алелуя е тоя с маската тоя път, ама нема маска :lol: Дано не й се сърдят мн на момичето, че до колкото видяхме за сега едва ли имат цяла фабрика такива :lol: //не е смешно :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 10:09 pm 
Аватар

Значи решихме Алелуя да е :lol: . Маска все ще му намерят- ама ще е нещо по-модерно (представям си)
Сумераги за сега почва да ми харесва-дет се вика зряла жена (е, поне на някакво ниво) и доста красива. Само стилът й куца в 6 еп.
И онази китайката ли беше..не й помня името, но има хляб в нея.
Сетсуна обаче е трагично скучен..и влюбен в меката си : "Ексия!"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 11:15 pm 
Аватар

Не бях забелязал колко надарена е Сумераги-сан :lol: Иначе способностите й да предсказва какво ще стане са доста впечатляващи. Да видим дали има план и за битката между Exia и новата машина на AEU (дето я дадоха на Али). Интересно нея ли наричат Kujou, че не разбрах? И ако да - защо? И какво е станало в миналото, но за това има време.

Иначе дотук добре - след първите 4 епизода като че ли приключихме с подготовката (и разгледахме света) и сега вече може да започне същинската история. И дано да спрат с това скачане от едно място на друго за по няколко секунди - само в пети еп го нямаше и се надявах и в този да го няма - но уви. Появяват се все повече достойни противници за Гундамите и може би най-псоле ще спрат с размазването на десетки безпомощни "противници". Интересно ми е каква роля ще играе Кралица Marina - ама като гледам OP-а май страната й я чакат черни дни...

Wang Liu-min също сигурно ще има някаква важна роля - освен ако не е там само за да има още някоя красавица в сериала.

Алелуя (и Халелуя) си имат достоен противник в лицето на Сома, за Сетсуна има цели двама - Ali Al Sarshes и Graham, а за другите засега няма нито един. Не е честно така - трябва и за Lockon и Tieria да има по някой, с който да се бият.

Айде стига - трябва и за следващата седмица да остане нещо за писане. :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]