|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 4:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
На мен пък за сега всичко много ми харесва ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Комерсиални, некомерсиални герои - всички ме радват, Гъндамът като че ли е доста по-добро от повечето от останалите нови заглавия. Само едно нещо ми беше забавно в епизода :
Цитат: I have control. Allelujah. ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Как можаха нещо подобно да измислят
Ендинга не ми хареса особено, но opening-a е супер и откъм визия, и откъм sound, за първи път чувал L'arc en Ciel и ми допадна звученето, сега съм решил да похарча малко пари в amazon/ebay и да си обзаведа новата стая, може да поръчам нещо gundam-ско
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 9:46 am |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Както винаги почти нищо не загрях в първите два епизода (типична гъндамска му работа ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . От друга страна, артът оправя тази мъгла около сюжета, определено е на по-високо ниво, въпреки че м/уполовата разлика не се усеща, докато не чуеш voice актьорите x.x
Музиката беше хубава (въпреки, че очаквах съвсем малко повече от L'Arc~En~Ciel).
*реклама тайм* Цялата дискография на L'Arc~En~Ciel, а видеота хм... може би няма да има!
Но като цяло персонажите още не изгряват с нещо; сигурно пак главният добър ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ще ми е любим герой, както Кира ~_~
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 8:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Сега само остава Сецуна да отиде в даскалото на съседа си и това ще ми запрлича на Gundam Wing.
Кефи си ме анимето. Май това е третото, което чакам най-много след Overdrive и Baccano!
Героите са много яки. Така като гледам клоузинга май се опитват са подскажат от коя част на света идват героите.
Сецуна ясно - някоя от Арабска държава
Стратос- на неговото много се чудих. Знам, че подобни протести има в Ирландия и бившите съветски. Русия е сила в анимето, така че нищо чудно да е някъде там, но ако трябва да съдя по вид бих заложила на Ирландия. Но в крайна сметка, ако в Америка има втора голяма депресия, нищо чудно да е и от там
Алелуя - Лондон, много трудно
Тиерия- на не го много се чудих, но в крайна сметка на заден план видях някакво момиченце, което облечено с нещо, което много наподобява типичните моряшки униформи в япония. Има и много техника. Но това не обяснява думата базар на една от табелите отзад. Аз лично не знам такава дума да има в японския.
Това си бяха моите наивни раздъждения
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 10:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Значи решихме Алелуя да е ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Маска все ще му намерят- ама ще е нещо по-модерно (представям си)
Сумераги за сега почва да ми харесва-дет се вика зряла жена (е, поне на някакво ниво) и доста красива. Само стилът й куца в 6 еп.
И онази китайката ли беше..не й помня името, но има хляб в нея.
Сетсуна обаче е трагично скучен..и влюбен в меката си : "Ексия!"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 11:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Не бях забелязал колко надарена е Сумераги-сан ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе способностите й да предсказва какво ще стане са доста впечатляващи. Да видим дали има план и за битката между Exia и новата машина на AEU (дето я дадоха на Али). Интересно нея ли наричат Kujou, че не разбрах? И ако да - защо? И какво е станало в миналото, но за това има време.
Иначе дотук добре - след първите 4 епизода като че ли приключихме с подготовката (и разгледахме света) и сега вече може да започне същинската история. И дано да спрат с това скачане от едно място на друго за по няколко секунди - само в пети еп го нямаше и се надявах и в този да го няма - но уви. Появяват се все повече достойни противници за Гундамите и може би най-псоле ще спрат с размазването на десетки безпомощни "противници". Интересно ми е каква роля ще играе Кралица Marina - ама като гледам OP-а май страната й я чакат черни дни...
Wang Liu-min също сигурно ще има някаква важна роля - освен ако не е там само за да има още някоя красавица в сериала.
Алелуя (и Халелуя) си имат достоен противник в лицето на Сома, за Сетсуна има цели двама - Ali Al Sarshes и Graham, а за другите засега няма нито един. Не е честно така - трябва и за Lockon и Tieria да има по някой, с който да се бият.
Айде стига - трябва и за следващата седмица да остане нещо за писане.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|