|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 11:56 am |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
2-ри еп. беше о.О ......само ме дразни как са направени драконите 3D~like...иначе добър епизод , за сега ше го следим
Едит::...и мдаа~ тея военните ми се струват много кухи лейки.....наели некви психично болни да ги прават дракунафти x_x....а и тоя Казуки и той мноо тъпичък ми се вижда xD
Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Пет Окт 12, 2007 12:10 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Какво ви пречи любовта от пръв поглед ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Освен това си е съвсем друго да се влюбиш в драконка..А те наистина бяха нарисувани много зле.
Тези сцени когато даваха Тоа и Джин бяха много красиво нарисувани за сметка на това. По цветовете и стила ми напомняше на Romeo x Juliet.
И Казуки може да е зле, но нашият човек е още по-зле. Защо ли успях да предвидя всяка една негова реакция, ех..
И след като се оплаках малко, да си кажа, че все пак епизодът ми хареса и ще се гледа.
Впрочем чак сега го забелязах това, но..
lzpreslav написа: Tia, но произнасяха Теа по незнайни за мен причини
Ахах, да, а тук си имаме Тоа. Остана само Туа като възможност, но ще си я чакаме догодина.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 5:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Thaw написа: мноо грозни тя дракони ве ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) никак ни ми аресаха а тия наще нещо много бъзо се зеха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) в 5 еп вече дечица очаквам ![=))](./images/smilies/=)).gif) и тоя казуки неква много куха леика се извади еи ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) напрао иам чуството че са се опитали да напраят некои по психян от Ноа от Киба ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) x2!!!!
btw много бързо се взеха щото до 1-2 епа Тоа ще умре/изчезне ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тва предричам аз
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 5:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Аз ще си го гледам. Баси, във всяко аниме като поканят главния ни герой в някой супер-мощна-тайна-мистична-занимаваща-се-със-спасението-на-света-леймърска-организация, нашия или е уреден със стипендия по рождение или се съгласява веднага.
Само в Евангелион и в тва аниме героят ясно им каза "Д**айте!" и тва е...
Пък и драконите са лейм, ама пък девойката ме радва. И млекоцистерните са от лошите, нях нях нях нях нях.
ПП: Верно бързо се взеха, ама това значи, че няма да има мъчителен 10еп. романс, а само екшън, хяхяхяхях...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 6:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
В трети еп се появиха още няк'ви - Gillard Army. Те какви са и за какво се борят засега не е ясно. Но явно не са в особено приятелски отношения с ISDA. И като гледам OP-а май са от лошите...
Оня 'пилот' с очилата вече ме дразни "The orders are absolute." ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Казуки и той ме дразни все повече - колко ли време ще мине, преди да откачи и да тръгне да трепе Джин (неговия "най-добър приятел" ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ). Дано по-скоро да умрат и двамата - ама надали.
Иначе видяхме малко бой между дракони, но за мен лично по-интересен е Гио и каква точно роля ще играе.
Също и онова момиченце там накрая - коя е, какво е...
Абе има потенциал анимето, ама като че ли засега не бива използван както трябва.
Цитат: Name changes thanks to onscreen lines in this ep: Alwurm is supposed to Album and Makina is supposed to be Machina.
O, the joys of fansubbing as it air!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|