|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 5:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 21, 2009 10:54 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Proks написа: Теа(Анзу) от YGO! Най-голямото зло съществувало някога в цялата поредица. Wot u dont likez friendship speech ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 2:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Erora написа: Шимка(Шунка) от Air Gear. ARGGGGSAGSGA~!111!!!1 Защо? Дразнещ персонаж? Много често взе да се случва в някъв етап от анимето (например излиза втори сезон) да се пръкне някво лоли, което да хленчи през цялото време ;? Или пък да 'разбира' повече от другите персонажи. Да му лепнеш един шамар да се осъзнае малко!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 3:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
djhot написа: ... Просто ме дразни. Много...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 4:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35870_1341125109.jpg) |
Nin Jen |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 28, 2009 7:30 pm Мнения: 28 Местоположение: Сливен
|
преди 2 дни се реших да си дръпна Ганц и още на 2-та серия вече бях замесен...та докато впечатленията ми са още пресни искам да отбележа че когато видях темата се сетих че ми се ще да спомена моя зализан "приятел" Като който непрестанно иска да спасява всички, въпреки че и аз в началото се подлъгах по външния вид на тоо герой, докато проблемите и ядовете на наглия чекиджия Кей супер ме забавляват, но трябва да му се признае на младежа постоянство стане ли въпрос за оттърваване от девствеността му ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) пиййз
_________________ http://www.facebook.com/jentaromusic
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 7:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29703_1263648142.jpg) |
NightShadow |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Да ве Като е бати олигофрена ма, ако си го гледал до края анимето: Може да му се прости
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 01, 2010 2:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
SayanMk написа: [color=navy] Икари Шинджи - NGE, гадно безгръ.... както и да е ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Неуместен пример!Не можеш да възпримемеш герой като шинджи и да му симпатизираш ако не си бил депресиран колкото него.Аз съм бил(което не говори добре за мен де) и ми един от любимите герои.пък и Ева не е за ДНЕШНАТА мейнстрийм публика.Иначе и мен Орихиме ми бърка в гъза.(и не във хубавият смисъл)
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 01, 2010 6:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Cruz(Needless) и всички тъпи кучки от Хигурашито.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Character Discussion: The chara that nobody likes xD ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 11:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Мислех, че съм писала тука... w/e
Вечно няма да трая Нагиса от Clannad! Ами просто не мога да ги дишам такъв тип героини. Тя моята любов Нао хубаво се бе изказала...: "I hate people like you. Acting like, "I'm a good sister, I'm having lots of trouble..." I've heard so much of that I'm getting calluses in my ears from listening. "Mai-chan's so great at working hard." You retarded or what?! Makes me want to puke!"
just epic.
Другите, които мразя са Харухи /не мога даже да опиша къде ми бърка, защото бърка прекалено надълбоко/ и Сейбър /даже вече не помня що, че бе отдавна, ама си я хейтвам по дефолт/
Тези най-много мразя, иначе не мога да дишам и Макото от School Days, тоз... забравих му името от Umineko и бог знае колко още Nagisa-like type of characters... Просто не са имали лошия късмет да са в любимо мое аниме, че да ги хейтвам по-активно.
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|