Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Trigun
МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 1:35 pm 
Аватар

Незнам дали е вярно,но мерси "разум" хаха :).

ñ_ñ
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 16, 2009 3:22 pm 
Аватар

Safiir написа:
Хмм сигурен ли си? :o Мисля, че по едно време изрично се казваше в анимето, че са същества от друго измерение :/

а, за туй да са от друго измерение не помня - аз за прокси дет викаш имам предвид че не е тъй, ами си носят енергията в себе си, защото им свършва - на всеки отделно: примерно на Ваш, иначе като произход не помня дали се споменава изобщо отде са плантациите - аз по-скоро го разбрах че човечеството е развило енергийните си източници дотам че да побере безбожно много енергия в една гигантска крушка, която след това да произвежда всичко - вода, храна, материали, а вече Ваш и Кнайвс са следващата стъпка в това развитие

ама някой по-прясно гледал ако каже ще е най-добре, аз иначе скоро ще чета мангата пак и ще си кажа ако съм сбъркал ^^

иначе дам, мангата е коренно различна от анимето като развитие - дори Гънг-Хо-тата се разминават малко, и битките, и Улфууд не умира в тоя си двубой, нито пък се бие срещу тоя филър Чапел от анимето :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 2:01 pm 
Аватар

Много добро аниме, хареса ми. Прекрасна история, много добър фантастичен елемент, shootin'... :>
Анимацията не е нещо особено, но все пак е от 10-на години, няма к'во да се оплакваме.
ОСТ-ът е хубав, точно си приляга с анимето.
Имаше 2-3 епизода по средата на анимето, което ми бяха страшно глупави, но покрай всичките яки останали епизоди, тия 2-3 не взимат роля в общото мнение. ^__^

пп. Аз до колкото разбрах, те са си същества от друго измерение.. за т'ва времето не им влияе.. пък и се споменава, че са растения О.о найсу xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 3:00 pm 
Аватар

Гледах първи епизод...оправда очакванията ми, но не ми харесва графиката...някак си безлична ми се струва. :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 5:03 pm 
Аватар

За аниме от 1998 година каква искаш да е графиката :o :lol: и изобщо какво е значението?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 26, 2009 5:51 pm 
Аватар

Анимето е страхотното.Аз останах с много добри впечетлиния.Историята беше много добра,а Ваш е такъв идиот дето никъде го няма :lol: :lol: .

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 8:07 pm 
Аватар

Наистина няма значение, но все пак и графиката е важна...но аз прощавам :D заради историята, си струва!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 8:22 pm 
Аватар

абе арт от 90-те не е за повърхностни хлапаци с извинение. :?

тъпи аргументи като "не ми харесва качеството на графиката на DBZ (намек)" ми ги пробутваите в Games раздела.

в момента го гледам и просто мога да кажа, че анимето си е супер ама като е олд скуул си се подразбира за тоя факт... оценка 9/10 или 10/10.

графиката е перфе няма кво повече да искам от нея, особено за онези времена.

а Ваш е такъв олигофрен =)) сега виждам от каде Сунохара черпи енергия lolz :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2009 8:58 pm 

Тrigun е супер яко аниме. Това, че не ви кефи арта си е лично ваш проблем. Класика си е и е супер яко. :hat:

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2009 8:27 pm 
Аватар

Щом смяташ това за ''глупаво'' аниме, явно нищо не разбираш :huff:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 7:56 am 
Аватар

adventocld написа:
С извинение на всички "искрени" фенове на това аниме...Според мен, то е едно от най- глупавите анимета, създавани някога. Толкова безсмислена и плоска лиготия на едно място вярно, че в аниметата често се среща, но тук е малко в повече. :doh:

,а да не коменитрам според мен ти какъв си. :wink:

,а за anime-то... ми да top #1 от всички останали. Vash, i Knives до колкото знам са предци на растенията, а :D за Сюжета Vash не е много млад... :D 130-140г. :D Във всеки един от епизодите имаше страхотно голяма доза Философия която не е отекчителнa и повърхностна.
Графиката или там какво викате на анимацията си е лично проблем на този който не му харесва. Винаги, че има разглезени типове вие губите защото пропускате хубавите анимации от 80-те и 90-те, а там са едни от най-хубавите продуцкии, но както казах вие губите.

МнениеПубликувано на: Нед Юли 26, 2009 12:25 am 
Аватар

Наскоро го гледах, анимето наистина е много хубаво. :) Малко прекалено драматично на моменти (по-точно Ваш като се депресира, че не може да спаси всички) поне сопред мен, но все пак си е супер. Отне ми известно време да загрея работата с plant-овете, но успях някак xD Knives изключително много ми допадна като персонаж между другото xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 26, 2009 8:54 pm 
Аватар

Много добро аниме ! МНОГО ! :) !!!!!! :thumb: :thumb: :thumb: сега ще видя мангата че тя продължавала >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2009 7:50 pm 
Аватар

Trigun си е класика...анимето за времето си е много добро...анимацията е типична за годините си(1998)...сюжета е добър...няма какво повече да кажа.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 9:55 pm 
Аватар

В момента го гледам и много му се кефя! Наистина много готино .. :kicking:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]