|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Texhnolyze (пролет 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 30, 2011 1:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Помня че не се наканих да дам мнение като го излгедах.
Със смесени чувства ме остави. Но не защото имаше нещо което да е лошо (във всеки смисъл на думата), а просто защото имаше аспекти които много ме дразнеха. Но безпосрно има изключително много адски добри такива. Но някак си анимето с много сюжетни, атмосферни и др. елементи успря прекалено да ме издразни и да намали ефекта на нещата които бяха изключително добре направени. Лично в моято класация заради това остава на дъното на аниме и манга сайбърпънк заглавията и бих предлагал на незапознати и интересуващи се от жанра да го оставят за накрая, но определено е над огромна част от аниметата които съм гледал, неповторим сторителийнг, сетинг, сайбърпънк визия и мотиви, но просто не успя да се присъедини към любимите ми анимета поради лични вкусове и убеждения за определени неща в сайбърпъка (и не само) и кога действат и са добре направени и кога не.
Последна промяна Wind_Falcon на Нед Мар 03, 2013 1:45 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Texhnolyze (пролет 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 30, 2011 1:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41419_1495920317.jpg) |
Night_Seeker |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Според мен това ,което беше леко дразнещо е тенденцията в първите епизоди Ичисе да го размазват от бой по най-различни начини(за нормален човек най-вероятно би умрял от болката или от кръвозагуба,но както и да е).
Иначе,както при всяко друго сложно аниме,останах с някои въпроси , например : 1.Така и не разбрах, в епизода ,когато Ониши и Ичисе се връщаха от Габе в един камион и онзи възрастния член на Органо ги свали и смяташе да ги убива, какъв беше всъщност тоя ? Останах с впечатлението,че е под закрилата на хората от Габе (ония с маските) , но това означава,че те са искали да убият двамата гореспоменати, което не ми се връзва. 2.На повърхността - онова момиче,дето уж беше дух , а говореше с мъжки глас (май се предполагаше,че е шефът на онзи,дето ги водеше), ама малко не схванах, как всички други са си духове , а тоя е някво момиченце. 3.На повърхността пак, на гарата, се появи накрая някъв възрастен пич,с някви жици около краката,дето приказваше за някъв нов вид, някой разбра ли какъв беше той ? 4.Каква беше ролята на трите оракулки от Класата ? 5.Не схванах и какви бяха гологлавите в оня басейн от зелена течност,които Шинджи ги изби... 6.Защо Shape-овете хванаха корени ? и още куп куп въпроси относно Обелиска и повърхността
Ако някой от гледалите го , все още ги помни тия неща , ще се радвам да ми даде своята гледна точка. П.С. Най-вероятно това са от нещата , на които трябва да си отговорим сами,но въпреки това искам да видя и чуждото мнение.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Texhnolyze (пролет 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 04, 2013 12:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Ъъъ...ми той форумът не е за качване и теглене, а за споделяне на информация и впечатления... Цитат: да не пита човек за нищо Те имената на форумите са достатъчно говорещи...нямаш си на представа, колко досадно е отново...и отново...и отново...пореден потребител да ги пренебрегва. Цитат: сглобени в цялостен торент, а не разглобени на серии Връзката е към директен DL...за какъв torrent говориш? Това си има и предимства - няма нужда да разчиташ на seed. Доколкото помня, скоростта от Чизето си беше екстра. Всъщност драмата ти е, че може би релийзът е малко стар. Тук стигаме и до това, което трябваше да направиш още в началото...щом търсиш сглобен torrent, тогава отиди в някой нашенски тракер (примерно този на АнимеС) или в някой международен (примерно nyaaa) и търси там...дали ще намериш по-добро качество и по-бързи скорости...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Texhnolyze (пролет 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 11, 2013 7:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46320_1409787847.gif) |
rurien |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Вчера го изгледах и още ми е смътно, макар че като цяло ми хареса. Първоначално исках да го гледам заради препоръките към ерго прокси (и заради лейн, разбира се) и се оказа, че наистина имат много общо - подобен сетинг, атмосфера и такива неща, но беше някакси по-абстрактно и трудноразбираемо за мен. Ичисе като дизайн реално е същия като Лейн, супер спокоен и добре изграден герой, от който лъха необуздана животинска страст. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ако трябва да ги сравнявам обаче, ерго прокси ми хареса много повече. :/
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|