|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 13, 2005 2:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23.jpg) |
Kain |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Анимето е някакво нереално просто!!! Не съм играл играта и точно по тая причина днес отделих около 5 часа, за да прочета най-просторния и подробен преразказ, описание на филмчета, скрити сцени, герои и предистория (май къде 65 страници бяха), за да ми е ясно за какво става въпрос и трябва да ви кажа, че това май беше едно от най-добрите ми решения напоследък!!! Едно на ръка, че преразказа беше много хубаво написан, почти като книга, историята е наистина страхотна!!! А анимето направо ме размаза отвсякъде, от доста време не бях гледал нещо толкова надъхващо и зашеметяващо... Който още не е го е гледал първо да изиграе играта или ако не може да си я намери да прочете FAQ, разказващо историята й, абсолютно задължително е (90% от хората, които са го изгледали май не са я играли и си нямат и най-бегла идея за какво изобщо става въпрос)!!! Наистина получих това, за което чаках толкова време...
IvanTheChemist написа: А някой да знае от къде могат да се дръпнат най-различни истории със Cloud Strife (Облачко Стрейфа:)) и компания или играта е единствения источник на история в това загалвие?
Облачко Бореца всъщност, но все едно
Само в тая игрица са!
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 13, 2005 9:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=499.jpg) |
Ранд ал-Тор |
|
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Анимето е страшно хубаво, едно от най-добрите творения в близките години ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Историята си беше достатъчно пълна, за да я разбере всеки един средно-интелигентен човек, дори да не е играл играта (като мен) А Клауд е несравним.
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 15, 2005 12:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Цитат: Историята си беше достатъчно пълна, за да я разбере всеки един средно-интелигентен човек, дори да не е играл играта (като мен) Само едно нещо-Като средно интелигентем човек, докато гледам филма не си задавам само въпроса: "Кой е лошия и как добрия ще му срита задника?" Цитат: KnX, именно заплетената история, която обаче за да я разбереш трябва да изиграеш играта (само 3 диска е Laughing ) е най-хубавото нещо във Файнъл Фентъзи 7. Аз съм на същото мнение, за да оцениш филма трябва да си играл Final Fantasy 7, а иначе без да си я играл - Цитат: Битките,ефектите,анимацията бяха на много високо ниво феновете на играта 100% мноо са се искефили Историята за мен специално беше плоска и тъпа особенно края ме издразни на макс честно казано не ми хареса ваобще все едно гледах тъп американски филм Но какво да се прави изглежда не е имало друг начин да напъхат толко мноо герой да сложат яки бойни сцени ми просто не им е останало местенце са Сюжет А аз в един филм търся смисал и после чак гледам какво предлага като Footage(AMV-изкривяване Very Happy)
P.S. Sorry за quote, но моето мнение за филма беше написано от няколко човека по-горе, аз само обобщих мненията им, от моя гледна точка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 30, 2006 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=727.jpg) |
Fullmetal |
|
Регистриран на: Сря Окт 19, 2005 9:56 pm Мнения: 310 Местоположение: TheSpiritWorld
|
KJKJ написа: филма става но е прекалено муден чак накарая на филма има някакво деиствие а и самата анимация на не главните персонажи дразни абе става за гледане ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Абе човек ти да не си се объркал нещо.как ше е муден фи9лма - та нали през почти цялото време само се бият.А анимацията е най-впечатляващата която съм виждал досегаю
Личния ми коментар:можеше да вмъкнат нещо повече от историята на играта.Но все пак филма е велик
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 22, 2007 10:38 pm |
![Аватар](http://i69.photobucket.com/albums/i75/maggy_yan/gakuparo.png) |
Lockheart |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:32 pm Мнения: 40 Местоположение: The Black Order Headquaters
|
Изключително доволна съм от филма!Графиката и героите са невероятни,едно от любимите ми анимета е това.От към история по едно време куцаше,ама кво ми пука ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Много ми хареса.А любимите ми герои са Клауд и Тифа,а иначе Винс и Юфи са сладури.^^
Бтв,някой да може да ми даде линк,защото докато преглеждах страниците,нито един от линковете не можа да се отвори.Нали разбирате,така...малко бъгав нет,който има достъп до много малко торент сайтове. :/ Надявам се,ще ми помогнете.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 23, 2007 4:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2870_1258400206.jpg) |
Dark Cloud |
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
NightShade написа: Филмът беше добър завършек на FF7 main plot, но прекалено концентриран върху Cloud(жалко копие на Zack)а вниманието, което обърнаха на останалите главни герои беше нищожно.Имаше си fan service и доста екшън,но някакси не се почуства на моменти уникалната атмосфера от играта ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Жалко копие ама във FFVII-Last Order когато Zack,1-st Class SOLDIER неможе да спре Sephiroth,кой успява?
Филма е страхотен,само ми се искаше да има малко повече участие на Vincent и Reno(и двамата нечовеци,единия-буквално ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ).Хореографията на бойните сцени ми остави особено добро впечатление.
Не мисля,че човек трябва да играе играта,за да разбере филма-едно прочитане на историята(даже да не е толкова подробно) е достатъчно.Аз още преди да гледам филма бях чел откъслечна информация и си го разбрах много добре.А Kadaj накрая като разбра че Rufus е носел главата на Sephiroth със себе си през цялото време направо изпуши.Той пък можеше по-рано да му я даде,това кратко участие на Sephiroth за нищо не ставаше-Cloud разглоби меча и го...ще ми се да кажа "направи на игленик" ама по копелето нямаше една рана!Поне една резка да имаше на лицето,баси!Или малко прах!
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 23, 2007 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5809_1244061379.gif) |
lady_cat |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 09, 2006 9:16 pm Мнения: 171 Местоположение: PLD,BG
|
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ами кво да кажа та аэ съм си влюбена в sephiroth и то лудо.... ![:love:](./images/smilies/love.gif) а филма ме эареби и в продължение на 1 г. и половина съм иэу4авала подробно всяка инфо эа героите особено моя любим така се эарибих и по играта... а и crisis core искам да играя эа да нау4а още
Ауе кво да ви кажа освен ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!
а и над 500 пъти съм го гледала общо филма- а на ден по няколко ... май съм обсебена ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 23, 2007 8:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5371.gif) |
ayame natsume |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 9:03 pm Мнения: 84 Местоположение: the graveyard of the wandering souls
|
много е яко
някой може ли да ми каже откъде да издърпам и други филми ff
_________________ I'M GENIUSSSS!!!...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|