Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2005 2:58 am 
Аватар

Анимето е някакво нереално просто!!! Не съм играл играта и точно по тая причина днес отделих около 5 часа, за да прочета най-просторния и подробен преразказ, описание на филмчета, скрити сцени, герои и предистория (май къде 65 страници бяха), за да ми е ясно за какво става въпрос и трябва да ви кажа, че това май беше едно от най-добрите ми решения напоследък!!! Едно на ръка, че преразказа беше много хубаво написан, почти като книга, историята е наистина страхотна!!! А анимето направо ме размаза отвсякъде, от доста време не бях гледал нещо толкова надъхващо и зашеметяващо... Който още не е го е гледал първо да изиграе играта или ако не може да си я намери да прочете FAQ, разказващо историята й, абсолютно задължително е (90% от хората, които са го изгледали май не са я играли и си нямат и най-бегла идея за какво изобщо става въпрос)!!! Наистина получих това, за което чаках толкова време...

IvanTheChemist написа:
А някой да знае от къде могат да се дръпнат най-различни истории със Cloud Strife (Облачко Стрейфа:)) и компания или играта е единствения источник на история в това загалвие?

Облачко Бореца всъщност, но все едно :wink:
Само в тая игрица са!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 13, 2005 9:25 am 
Аватар

Анимето е страшно хубаво, едно от най-добрите творения в близките години :D Историята си беше достатъчно пълна, за да я разбере всеки един средно-интелигентен човек, дори да не е играл играта (като мен) А Клауд е несравним.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2005 1:44 am 
Аватар

Имах предвид изсторията, около която се върти света на АС като цяло, мнозинството си няма идея за чия "майка" става въпрос, кой кой е и защо е и един куп други благинки...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 15, 2005 12:53 pm 
Аватар

Цитат:
Историята си беше достатъчно пълна, за да я разбере всеки един средно-интелигентен човек, дори да не е играл играта (като мен)
Само едно нещо-Като средно интелигентем човек, докато гледам филма не си задавам само въпроса: "Кой е лошия и как добрия ще му срита задника?"
Цитат:
KnX, именно заплетената история, която обаче за да я разбереш трябва да изиграеш играта (само 3 диска е Laughing ) е най-хубавото нещо във Файнъл Фентъзи 7.
Аз съм на същото мнение, за да оцениш филма трябва да си играл Final Fantasy 7, а иначе без да си я играл -
Цитат:
Битките,ефектите,анимацията бяха на много високо ниво
феновете на играта 100% мноо са се искефили
Историята за мен специално беше плоска и тъпа
особенно края ме издразни на макс
честно казано не ми хареса ваобще
все едно гледах тъп американски филм
Но какво да се прави изглежда не е имало друг начин да напъхат толко мноо герой да сложат яки бойни сцени
ми просто не им е останало местенце са Сюжет
А аз в един филм търся смисал и после чак гледам какво предлага като Footage(AMV-изкривяване Very Happy)

P.S. Sorry за quote, но моето мнение за филма беше написано от няколко човека по-горе, аз само обобщих мненията им, от моя гледна точка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2005 7:54 pm 
Аватар

За да не правя quote и аз ще напиа направо моето мнение ... Това беше НАЙ-ЯКИЯ ФИЛМ(Anime) който съм гледам някога! Просто нечовешки ... не съм играл играта, но все пак като го изгледаш 3-4 пъти схващаш общо взето всичко ... а аз както съм фен на Final Fantasy съм просто ПОТРЕСЕН!!! Нямаше нито едно нещо което да не ми хареса - анимацията, битките, Cloud, Sephyroth, историята беше велика ... по-добра анимация не съм гледал никога ... :P :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2005 8:00 pm 
Аватар
in need of a hero

Как не съм писала тук? о.0 Невърмайнд... Клауд е велик! Сефирот е божествен! Винсент е баси и пича! Изобщо пълно е със сладури но Клауд.. определено е №1 това момче! Анимето е много готино направено, боя е страхотен а героите са повече от разкошни. Изобщо нямам никви забележки :wink:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2006 10:01 pm 
Аватар

KJKJ написа:
филма става но е прекалено муден чак накарая на филма има някакво деиствие а и самата анимация на не главните персонажи дразни

абе става за гледане :)

Абе човек ти да не си се объркал нещо.как ше е муден фи9лма - та нали през почти цялото време само се бият.А анимацията е най-впечатляващата която съм виждал досегаю

Личния ми коментар:можеше да вмъкнат нещо повече от историята на играта.Но все пак филма е велик

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2006 1:20 am 
Аватар

Филмът беше добър завършек на FF7 main plot, но прекалено концентриран върху Cloud(жалко копие на Zack)а вниманието, което обърнаха на останалите главни герои беше нищожно.Имаше си fan service и доста екшън,но някакси не се почуства на моменти уникалната атмосфера от играта :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2006 6:44 pm 
Аватар

Уникалната атмосфера от играта никога няма да бъде постигната във филм, колкото и да опитват. Все пак едно е просто да гледаш, а съвсем друго да усетиш тръпката когато биеш някои по-як бос в играта :twisted: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 22, 2007 10:38 pm 
Аватар

Изключително доволна съм от филма!Графиката и героите са невероятни,едно от любимите ми анимета е това.От към история по едно време куцаше,ама кво ми пука :D Много ми хареса.А любимите ми герои са Клауд и Тифа,а иначе Винс и Юфи са сладури.^^
Бтв,някой да може да ми даде линк,защото докато преглеждах страниците,нито един от линковете не можа да се отвори.Нали разбирате,така...малко бъгав нет,който има достъп до много малко торент сайтове. :/ Надявам се,ще ми помогнете. :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 4:10 pm 
Аватар

NightShade написа:
Филмът беше добър завършек на FF7 main plot, но прекалено концентриран върху Cloud(жалко копие на Zack)а вниманието, което обърнаха на останалите главни герои беше нищожно.Имаше си fan service и доста екшън,но някакси не се почуства на моменти уникалната атмосфера от играта :?

Жалко копие ама във FFVII-Last Order когато Zack,1-st Class SOLDIER неможе да спре Sephiroth,кой успява?
Филма е страхотен,само ми се искаше да има малко повече участие на Vincent и Reno(и двамата нечовеци,единия-буквално :P ).Хореографията на бойните сцени ми остави особено добро впечатление.
Не мисля,че човек трябва да играе играта,за да разбере филма-едно прочитане на историята(даже да не е толкова подробно) е достатъчно.Аз още преди да гледам филма бях чел откъслечна информация и си го разбрах много добре.А Kadaj накрая като разбра че Rufus е носел главата на Sephiroth със себе си през цялото време направо изпуши.Той пък можеше по-рано да му я даде,това кратко участие на Sephiroth за нищо не ставаше-Cloud разглоби меча и го...ще ми се да кажа "направи на игленик" ама по копелето нямаше една рана!Поне една резка да имаше на лицето,баси!Или малко прах!

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 7:22 pm 
Аватар

:oops: ами кво да кажа та аэ съм си влюбена в sephiroth и то лудо.... :love: а филма ме эареби и в продължение на 1 г. и половина съм иэу4авала подробно всяка инфо эа героите особено моя любим така се эарибих и по играта... а и crisis core искам да играя эа да нау4а още :!:
Ауе кво да ви кажа освен ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:
а и над 500 пъти съм го гледала общо филма- а на ден по няколко ... май съм обсебена :oops:

http://ladycat-sephirothslover.spaces.live.com/
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 8:13 pm 
Аватар

жестока анимация
много меленици

но до края не се и разбра кой кво и що е (не съм играл играта)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 8:35 pm 
Аватар

много е яко
някой може ли да ми каже откъде да издърпам и други филми ff :?:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 9:31 pm 

уф само на мене ли ми допада единствено атмосферата и света на фф9 измежду всички FF :( ? ... просто там си е чисто фентъзи а не някви ... юбер мечове + патлаци+ пушки + драконоподобни(w00t) ...

дъъъ пак налазихме стара тема :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 86 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]