|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 11:38 pm |
 |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Хуху, вече се излъчва в Widescreen :>, че тея FS направо ми бъркат в здравето. Дано това означава, че и HD ще започне да се излъчва :>
Иначе не съм гледал последните 10+ епа, но като видях новият OP, пак са наспойлири яко (сефте  ). Като се сета, че с предният OP даже мангата спойлнаха
Но както е тръгнало върви упорито към здрав дълъг филър арк  (освен ако не го спрат като DGM).
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 12:10 am |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
CaBa написа: Но както е тръгнало върви упорито към здрав дълъг филър арк  (освен ако не го спрат като DGM).
Недей , не го прави не ми урочасвай живота
btw някой знае ли кога ще излязат субс
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 7:19 pm |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
~sunny~ написа: Новите OP/ED много ми харесват. <3 Дано по-бързо да субват, че почва интересното. x3
Anoo , Sunny ~ chan къде го гледа
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 7:22 pm |
 |
~sunny~ |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Не съм, ще си чакам суб за 102, обаче не се сдържах и OP/ED си ги дръпнах от тук ^^'
edit: Изпреварена xD~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 7:26 pm |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
Мерси и на двамата ^^
едит : Сугеее , жестоки сааа
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 1:23 pm |
 |
bloodhunterr |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Цитат: 109 OO От какъв зор вмъкнаха чиби моската?! Не можаха да удоволетворят желанията на фенгърлите Laughing Или вид цензура...? Ама срещу какво? Все още си спомням в първите епизод заместиха счупени зъби с часове от ръчен часовник. Само да отбележа че зъбите са далеч по-икономичен вариант за Микуро и компания Laughing
първо:my deepest respect to PS for doing this shit at the end...
второ:айде вече да свършва да мога да продължа с нормалния си живот...
трето:Ендинга 'ног' ме кефи...
4:Искам Хроме да се пръкне от някъде  има малко moe в нея,което просто си трябва  като каже Boss и ми пълни душата
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|