|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Май 22, 2010 12:22 am |
krumisimo |
|
|
|
28 юли? Това нарочно го правят заради РД-то ми (1 август)... erej, недей, че сега ти ще го урочасаш... (*чука на дърво) erej: ... ;_; waaaaahhhh *плаче на рамото на krumisimo* и аз си мислех че КиоАни ще ми дадат за Коледа Изчезването...Недай боже точно пък за Коледа да ни дадат Бакемоно... (*чука още по-силно на дърво) Едит: БТУ - днес не се сдържах и иззяпах Изчезването, макар и с "чудното" качество...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 5:02 am |
|
Jo jan |
|
|
|
Най-накрая...вече бях забравил, че изобщо ще има 15-ти епизод. Пак добре, че не го забавиха още... Но както каза erejnion...на бодра глава трябва да се гледа И все пак никога не е твърде късно за Bakemonogatari-то Епизодът беше готин и предполагам, че ако ги бях гледал всичките един след друг, а не преди половин година щеше да ми хареса още повече. Това nya вкарано в диалога отново ми се строи много готино^^ Само не разбрах защо Арараги не каза нищо на Shinobu и я остави просто да си тръгне....but hey А сцената когато Shinobu се пяви и последвалите няколко кадъра ги оставям без коментар Слънцето вече изгря Явно дтуг път ще пиша още...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:14 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
ъъъъъъъъъъ .... пем ще изкара последния епизод в 5 части (всяка от по 4-5 минути). всички, които се заемат по някакъв начин с ШАФТ, ли са побъркани?
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:18 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
А? Защо в 5 части О.о Остава на всеки месец по 1 част да пускат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:37 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
не знам защо в 5 части. или, нека го цитирам Цитат: Comment: You guys really love blogging all day every time a Bakeshit episode comes out. I'm kind, I'm generous, I'm going to give you -five days- to do it. Here's day 1. Thank me later. Цитат: Comment: To the solitary gentleman who wondered what happened to us between 14 and 15: 14 came between eps of wonderful soothing HidaSketch, 15 comes on top of Arakawa during the most treekkake time of the year. We hated it just as much then but we don't hate you any more now. Everyone else: Jesus christ it's a cartoon grow up. ... все едно, миналия път пак имаше забавяне от около 5 дни.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:38 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Аз затова се отказах да го дърпам. Ще чакам са пуснат нормално епизода. Какви са тея глупости. То, тва Bakemonogatari златно излезе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:41 pm |
|
erejnion |
|
|
|
ще чакаш THORA, които, съдейки по тяхната бързина и по бързината на преводачите, които са избрали, ще го изкарат есента.
най-рано.
Сигурно ще има някакви муксове, ама те ще са в основата си абсолютно същото нещо, просто зашито. Иначе и аз си мисля да гледам петте части наведнъж, когато ги изкара всичките. Поне е казал, че ще са по една на ден.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:45 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Еми ще чакам каквото пуснат преведено. То така или иначе една година мина вече. Майната му на pem.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 2:47 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
Много тъпа работа...направо без коментар И пак поне са на ден по една Сигурно след 5 дена ще го пуснат и целия... Е поне най-накрая излезе
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|