Дата и час: Нед Фев 23, 2025 5:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:56 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Тз. Само в теми за овърхайпвани неща пиша много ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 6:31 pm 
Аватар

Почват да ми се превиждат разни работи Т_T.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 2:47 pm 
Аватар

Мн се нервя че свърши така :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 6:08 pm 
Аватар

x3m написа:
Мн се нервя че свърши така :(

Ми започни магната, ако искаш да разбереш какво става нататък :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 10:04 pm 
Аватар

Safiir написа:
Rowdyruff написа:
Като цяло - анимето е готино, но много хора го псуват поради липсата на смисъл. :lol:

Кажи 1 аниме,в което има смисъл.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 10:22 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

NGE, например? :o Serial experiments lain? Ghost in the shell? Paranoia agent? Sayonara zetsubou sensei? Noein? Още да изреждам ли?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 11:33 pm 
Аватар

Значи искаш да кажеж,че зад тези анимета стои някава идея,някакво послание към аудиторията,а зад EL - не?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 11:37 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ако си ги гледал как може да задаваш такъв въпрос? 0_о За NGE могат да се напишат книги. В lain и gits е много добре поставен проблема с запазването на човещината в информационна епоха. Paranoia agent и zetsubou sensei-а показват (по различни начини разбира се) много от проблемите в японското общество. В noein има много интересен философки поглед върху изборите, които правим през живота си. В elfen lied има кръв и цици. Безумие е да се сравняват :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 12:10 am 
Аватар

В EL няма дълбок филосовски смисъл, както каза сафир тва аниме е само за куриоз
различна история, нови начини за убиване на хора => става за гледане

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 5:33 am 
Аватар

Подразбира се,че наблягам на втората част от изречението и никъде не съм казал,че в изброените от теб анимета няма смисъл,стига си преиначавал нещата(специално NGE ми е No`1 Anime).
Не ти ли е ясно,че не всички хора са еднакви...някой виждат смисъл в нещо,а други - не.И сега колкото и да ми философстваш смяташ ли,че ще ми промениш мнението?Не ти ли се струва,че е адски tard-ско да плюеш нещо,а пък да не можеж да направиш нищо по въпроса?Например и аз не виждам смисъл в чалгата,униформите в даскало и още сто милиона други неща,но не мога да направя нищо по въпроса,колкото и да пиша из форумите.

~Лесно е да опикаеш стената,бъди мъж - осери тавана!~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 9:43 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Стига дрънка глупости. Ти каза - Значи искаш да кажеж,че зад тези анимета стои някава идея,някакво послание към аудиторията,а зад EL - не?
От този ти въпрос следва, че ако изброените от мен анимета имат смисъл значи и елфен лийда трябва да има смисъл. Въпроса ти е така зададен и няма място за преиначаване! А това просто не е вярно! В елфен лийд единствената идея, която е заровена под тонове цици, кръв и дебилизъм е това, че хората мразят всеки, който е различен от тях. Което ако го бяха разработили както трябва щеше да се получи добро аниме. Но не са. Направили са визуално шокиращо аниме и нищо повече. Изобщо не е въпрос до това кой в какво вижда смисъл. Има си обективни фактори и според тях в елфена няма смисъл.
А това какво смяташ за тардско може да си го сложиш в подписа и да продължиш да се правиш на интересен.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 1:11 pm 

Ехх, Сафиире... любимото ти хоби, предполагам повече го обичаш дори от гледането на анимета даже :lol:

Какво толкова ти харесва да плюеш феновете на оувърхайпнати анимета, не разбирам ^^` На мен Elfen Lied ми хареса. Голяма работа, че нямаше история, голяма работа, че анимацията не беше кой знае какво, арта и той не беше нищо особено... ама ми хареса. Анимето е добро и това е. Да, не е за десятка, но кое аниме Е за 10/10? Всяко аниме си има кусури. Например за мен главният герой в NGE, оня дето е спечелил наградата за Пикльо ъф Дъ Иър, сваля оценката на анимето... в същност само заради него не съм го доизгледал все още... за Elfen Lied спокойно може да се прежали едно 7-8/10... щото всичко е на ниво, няма нещо което наистина да дразни, а има тук-таме неща, които са си уникални за анимето. Щом е харесало даже и на мен, човек който не обича да гледа органи и кръв в свободното си време, значи все нещо хубаво има в него. :) :hmm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 1:49 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Всъщност има десетки неща, които дразнят безкрайно. Айде ще си загубя малко време да ги изброя, въпреки че част от тях бяха споменати в онова дъъълго ревю преди няколко страници.
Значи оставям настрана тоновете кръв и цици, които освен са сложени само за да има кръв и цици и нямат никакъв друг смисъл. Ще говоря само за кретенизмите в историята...хммм дали вече не съм ги писал преди в темата? Както и да е ще се повторя ако съм.
- Бягството на Люси. Ок там някой си я беше освободил от "оковите". Как по дяволите са го направили това място, че да й позволят да избяга? Що за невероятни олигофрени трябва да са, че да не направят защитни системи, които да се задействат когато някой от диклониусите се опита да избяга? Някой може да каже, че тоя дето я пусна ги е изключил. Е отново що за олигофрени са я направили системата, че това да може да се позволи? Ми тогава нали някой просто може да нахлуе, да изключи системата и да избягат сума ти кръвожадни чудовища? Пълен кретенизъм.
- Срещата на Люси с дебилчето (забравих му името). Тъй значи след като успява да се измъкне, съвсеееееем накрая успяват да я застрелят. И тя се пльоска в морето. И по някакъв магически начин се озовава точно на брега през който минава единствения човек, по който някога си е падала? И който има страхотно удобна амнезия? ВТФ!? 0_0 Еби му майката и на тая случайност :/ Да вземе да пусне малко тото и ще натрупа милиарди :/ Това е абсолютно невъзможно да се приема, че има няяяякакви шансове да стане.
- Айде това следващото по-мога да го приема. Нащо момче си я прибра вкъщи без да му мисли много-много. Ок това е често срещана ситуация и въпреки че пак е тъпо в повечето харем анимета/манги/игри има такова развитие.
- Изпращането на оня "войник". Ок значи тук си говорим за ултра-супер-хипер тайна организация, която видиш ли обаче може да изпрати само един екип командаси и при това изобщо няма да си направи труда да им обясни какви са способностите на диклониусите, така че да могат да си направят подходящата тактика за да я заловят. И на всичкото отгоре шефа на групата идиоти е с подходяща операция, която му е премахнала мозъка и не се сеща да спре да стреля като вижда, че е неефективно и да измисли друг начин да я хване.
- След като Люси го накълцва (но не го убива незнайно защо :roll: ) от хипер-супер-мега тайната организация вместо да вземат други войници решават тоя да го закърпят и да го пратят отново след нея. Ъъъъъ що? Кой е бил тоя дебилен сценарист бе баси? Да вземе да се застреля и да престане да хаби въздуха :/
- Хората в света. Някой да ми каже стрещал ли е такива изроди каквито ги представят хората в елфен лийд? Аз щото не съм. Там всичките ги изкараха убер-лайнарите. Единия педофил, другата ревнува от 5 годишната си дъщеря, третата пък като й намериха кученцето вместо да й благодари на лапето я напсува и т.н. и т.н. Баш :roll:
- Миналото на Люси. Върха на кретенизма. Как пък им хрумна да представят като нещо нормално това Люси да си отмъсти затова, че са й убили кученцето като ги накълца на парченца!? Еби му майката това са дечица! Всички деца са кретени. Затова трябва да им се нашляпат дупетата за да знаят, че не трябва да се прави така. А аз се предполага едва ли не да я съжалявам Люси за детството й? Това е все едно да съжаляваш сериен убиец :/
- Изпращането на други диклониуси за да я хванат Люси. Тъй значи хипер-мега-супер тайната организация с неограничен бюджет и възможности решава, че най-добрия метод да я хване би бил изпращането на останалите чудовища, които държат затворени и които години наред са изтезавали докато са си правили експерименти с тях. Брилянтно решение наистина. Ма разбира се! Защо ние не си освободим престъпниците, които си стоят в затворите и да не им кажем, че трябва да ходят да хванат други престъпници и след това пак ще ги вкараме в затвора. Чудесна идея!
- Реакцията на дебилчето като разбра, че Люси е накълцала семейството му. Разбира той нашия ама вика "Ок нп ти ги наряза на парченца ама сега ако си разтвориш краката и ми позволиш да те еба ще ти простя". Оооок. Я си помислете дали някой от вас би направил нещо такова.

Вероятно има и още много кретенизми, за които не се сещам. И в това аниме се предполага да има смисъл така ли? Как пък не. Ако някой се кефи само на кръв и цици, ок тогава е нормално да му хареса. Но да се казва, че в това аниме има някакъв смисъл е обидно спрямо аниметата, в които наистина има :/

Последна промяна Safiir на Нед Юли 27, 2008 2:10 pm, променена общо 2 пъти

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 2:04 pm 
Аватар

Safiir's epic win :D

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 2:40 pm 
Аватар

Аз на тфа аниме от 4 серий които изтеглих 3 и полувина проспах. Нещо анимето не ме грабна за да го изгледам цялото. Можеше поне някаква интересна история да вмъкнат.Според мен е доста кухо. (Лично мнение)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]