|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 10:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 21, 2010 3:07 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Поразтърсих малко и явно наистина ще го спират за неопр. период от време. Надали наистина ще е голяма почивката, след като популярността е толкова голяма. Heroman ще заеме мястото на излъчване на Gintama по TV Tokyo. Т.е. мисля, че евентуално след края на Heroman ще се възобнови излъчването на Gintama. Поне лятото може да имам възможност да го изгледам, преди да започнат отново
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 21, 2010 10:45 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Аз пък стигнах 150-ти вече и тъкмо пак говореха за последен епизод в него. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Едва ли ще го спират въобще, но този пък наистина може да има почивка, защото са прекалено близо до мангата. Поне ще го наваксам ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 22, 2010 12:18 am |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ок, аз пък си връщам думите назад. Погледнах последния излязъл чап на Гинтама - 300, и там пише, че денят на излъчване на Гинтама се променя от четвъртък на понеделник. Тази смяна влиза в сила от понеделник 5-ти април. Та... щом това е от мангата значи мисля, че е достоверно
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 7:42 pm |
![Аватар](http://img264.imageshack.us/img264/3783/1287505975846s1.jpg) |
voin_bg |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Prophian написа: Няма да сбъркаш (първите 20 епа ги скипни) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Наистина са ужасни даже първите 30.Не знам как не го дропнах.И добре,че не го направих щото ся се разцепвам от смях
_________________ pulp fiction
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 8:39 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
И все пак е тъпо някой, който е гледал дадените епизоди да каже на друг, който започва анимето, че няма смисъл да ги гледа. А и предполагам няма такъв човек, който да тръгне да гледа нещо от рандом епизод. Поне аз знам, че никога не го бих направил.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 8:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
voin_bg написа: Prophian написа: Няма да сбъркаш (първите 20 епа ги скипни) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Наистина са ужасни даже първите 30.Не знам как не го дропнах.И добре,че не го направих щото ся се разцепвам от смях ![=))](./images/smilies/=)).gif) Луд ли си ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Още като чух сеюто на Кагура и примрях от кеф ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Та почнах си ги чинно от първи а сега съм до 52. Смея се като побъркан на всеки еп ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) От една страна ме е яд, че толкова години го игнорирах просто защото косата на Гин ме дразнеше ![=))](./images/smilies/=)).gif) , а от друга се радвам, защото сега има да гледааам...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26148_1343490655.jpg) |
Prophian |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
HyperExc написа: И все пак е тъпо някой, който е гледал дадените епизоди да каже на друг, който започва анимето, че няма смисъл да ги гледа. А и предполагам няма такъв човек, който да тръгне да гледа нещо от рандом епизод. Поне аз знам, че никога не го бих направил. А тука сгреши ^.^ - това е като следното нещо с подобен еквивалент "почни мангата ,вместо анимето" .Аз винаги се вслушвам в съветите на 'орицата . Защо да пропилявам 30 епизода време от моя живот за нещо което е констатирано (от не 1 човек),като не толкова добро .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ~>Gintama<~ (пролет 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 9:26 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Аз пък съм на мнение, че сам трябва да видиш и прецениш. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Нека другите си разправят, че не си заслужавало, а са ги гледали все пак, пък аз ще си ги видя. Попринцип най-хубаво е сам човек да взема решения без чужда намеса.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|