Дата и час: Пет Фев 21, 2025 4:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 9:43 pm 
Аватар

ze написа:
Искам само да зарадвам всички, като ви кажа че, Анно (авторът на това аниме, наистина променило жанра аниме завинаги) е заформил нещо ново което излиза в момента мисля че или ще излезе съвсем скоро, и мисля се казва Rebuild of Evangelion. На въпрос към Анно, Не е ли евангелион вече на повече от 10 години, твърде старо за да се захваща с него - Анно - отговорил - ами от 10 години не е излизало по ново / различно аниме от Евангелион. Той смята отново да революционизира целия аниме жанр с това кеото ни е подготвил. Чакам го с нетърпение!.

Дълбок Респект Към Хидеаки Анно (той самия е имал около 10 години дълбока психологическа криза, и след като се е възстановил от нея е сътворил Евангелион, вкарвайки много от личния си опит вътре, както и работата на философи като Фройд, Шопенхауер, и още един куп други неща. В това аниме , нито в един епизод нито една реплика не е случайна. Дори някой реплики от някои епизоди са директни цитати от Фройд, и Шопенхауер. Нито едно действие между персонажите в анимето не е случайнои си струва да се прегледа отново цялото внимателно но този път се вгледайте още повече в символиката и философията и ще откриете не само в последните 2 епизода, но във всички страшно много отговори за живота и всичко останало.

Дори имената на героите в анимето не са избрани случайно. Нищо вътре не е случайно.

Това аниме за мен остава като Библия, и винаги ми помага със философията и ми е помагало в трудни моменти. А от последните 2 епизода всяко едно изречение е като библия за мен.

Надявам се Хидаеки Анно този път да ни изправи пред нещо още по революционно, защото е крайно време вече.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:17 pm 
Аватар

Мда, първия Rebuild е паднало якото рязане, първи епизод е събран в 5 минути, не знаеш къде се намираш направо. Мани ти иментата на героите, ех, къде се издъни EvaCorp-а, те имената на ангелите, и всякакви такива са свързани от една купчина религии и т.н.
The Lance of Longinus - Longinus е името на римският войник, който с копието си е "ръгал" Исус на кръста, а копието му се смята за най-силното оръжие.
Dead Sea Scrolls - реално съществуващи, намерени в пещера до Мъртво море, съдържат части от Стария завет.

Е те такива работи, за тия се сетих сега на момента, има доста други, информатично просто :):):).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:29 pm 
Аватар

Това аниме е... незнам беше прекалено тежко за мен. А да не говорим за последните 2 епизода, явно още не съм му на нивото. Може би ще го гледам отново след 1-2 години, защото в момента разкривам съвсем малко част от потенциала му...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:31 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Diagram написа:
Това аниме е... незнам беше прекалено тежко за мен. А да не говорим за последните 2 епизода, явно още не съм му на нивото. Може би ще го гледам отново след 1-2 години, защото в момента разкривам съвсем малко част от потенциала му...

А какво да кажа аз след като за първи път го гледах на 13 години.. :lol:
Колко си блъсках главата в стената после... чак жал ми става за милата ми стена. . . :( :( :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:37 pm 
Аватар

xaaxax :D Еми... здраве да е. А си мислих, че имам достатъчно опит, че да няма аниме, което да не разбера... Това просто щом наближи края усетих колко е тежко, дори не догедах последния епизод, защото не чувствам, че ще ми е изцяло бистро, някак си все едно недовършено, празнота ми остава... незнам. Такова странно чувство... Но найстина уникално аниме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:49 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Diagram написа:
xaaxax :D Еми... здраве да е. А си мислих, че имам достатъчно опит, че да няма аниме, което да не разбера... Това просто щом наближи края усетих колко е тежко, дори не догедах последния епизод, защото не чувствам, че ще ми е изцяло бистро, някак си все едно недовършено, празнота ми остава... незнам. Такова странно чувство... Но найстина уникално аниме.

Ми за тoва го гледаш още 5-тина пъти..
Както направихме всички ние в края на крайщата ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:52 pm 
Аватар

Да бе виждам.... четох 2-3 страници коментари, всеки втори го мисли за извратено, не го е разбрал или го мисли за гениално... Усеща се, че найстина това аниме значи много, но... сега гледам, че и филми има.... ще ги видим. : )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 11:55 pm 
Аватар

Ти побързай..
Че след година можеби ще излезне и ''Final''
Което ще е съвсем друг край на анимето... филм, който ще се развие по-съвсем различен начин от ''End of Evangelion'' ;]

ps: oyasumi nasai /лека/ xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:40 am 
Аватар

Е до догодина има време... сигорно ще съм го гледал още 23 пъти с надеждата да го разбера... :D

Куничила или както беше добро утро. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 10:42 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Ohayo е добро утро. Konnichiwa е добър ден :roll:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 11:01 am 
Аватар

Оле да бе верно... къф съм и аз... :D Сетих се, че беше нещо йо ама това беше само отговора като ти кажа охайо.

Danke. ;P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 3:49 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Ти побързай..
Че след година можеби ще излезне и ''Final''
Което ще е съвсем друг край на анимето... филм, който ще се развие по-съвсем различен начин от ''End of Evangelion'' ;]

ps: oyasumi nasai /лека/ xD

rebuild 2 и 3 преди това, нали? нищо не намирам за втората част, та вече си мисля че може и да не доживея другия ендинг :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 4:15 pm 
Аватар

Как бе...
Втория evangelion's rebuild би трябвало да излезне някъде тази кодина...
И ако не съм разбрал погрешно третия rebuild ще излезне заедно с втория ендинг ;]

пс: http://en.wikipedia.org/wiki/Rebuild_of_Evangelion

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 9:02 pm 
Аватар

кво стаа с тоз ребилд бее

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 08, 2008 10:58 am 
Аватар

чудех се за определена дата :blush:
остава още твърде мн от '08. ако 2 се появи пак септември, 3 и 4 предполагам ще ги пуснат още поне година по-късно.
2009 както каза писулка-сенсей. към края

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]