|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 12:56 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
posteriori написа: Според мен, това ще се случи точно толкова, колкото се случи и с Gintama... И аз така мисля... Най-вероятно целта им е да дадат време на мангата да напредне, а след това ще й направят адаптация. По-добре, отколкото филъри, въпреки че филърните арки на Булийч са доста интересни...
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 4:40 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ За 1-ви път да те подкрепя Не че не ми е гот да си гледам и яките филъри на Блийч, но по-добре да спрат за 1-2 години и след това да започнат финалната арка без филъри
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 4:57 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
vampire killer написа: Имало е доста известни анимета при който последната арка не е била анимирана. Може да стане същото и с Блийч. Доста време ще трябва да се чака ако искат да съберат глави за ново аниме. Поне една години или повече. Да не завършат това комерсиално аниме? No way... Супер, че ще го спират, макар че за мен Блийч спря след Аранкар арката. Като го пуснат пак след някоя друга година, може да ми се върне интереса към Блийч.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 7:56 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Абе, те хубаво да го спрат, ама да не стане така, че да не го и продължат. Дано наистина да се направи продължение, защото точно пък последната арка да не се види анимирана е грехота...
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 11:03 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Дам. Явно слуховете се оказаха верни. No Bleach след края на Фулбрингерите до неопределено време... не че гледам филъри, ама Бличовските най- се търпяха... като дори изгледах цялата Зампактоу арка, която ми беше по-интересна дори от тая Фулбрингърската... нейсе, ще чакаме Royal Dimenshon Arc-ата със сърца изпълнени с трепет и лИбов, че напоследък мн незаслужен хейт отнесаха и Кубо и мангата , та и анимето покрай тях. Блийч си ми е един от любимите шоунени. С нетърпение ще си го чакам.
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 1:59 am |
|
Rampage |
|
|
|
О МИ ГОД!!!Господ е чул молитвите ми и е решил да ме отърве от мъките на филърите.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) Публикувано на: Пет Фев 24, 2012 4:17 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Vasto Lorde формата къртииииииииииии........ да си беше останал с нея , най-любимата ми!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|