|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:59 am |
|
faye |
|
|
|
Преди време четох няколко глави от мангата и наскоро почнах анимето. Първоначално заради тези сайд сторите си помислих, че ще е алтернативна история Е, приятно е анимето и ми стана интересно какво що става нататък -> прочетох мангата каквото има докрай и ми стана още по-интересно -> прочетох новелите до 4 том и ми стана ясно, че ми трябват реално само първите 2 (Новелите не са лоши между другото. За втори път се хващам да чета нещо от сайта на Бака-тцуки и съм приятно изненадана. Изглежда, че с достатъчно въображение и такъв сух текст е интересен ) Та обратно на анимето: Сравнително точно си следва новелата, така че смятам, че ни очаква добър край. Но! Кирито е прекалено идеализиран и тези момиченца във всеки епизод ми бъркат в здравето. Дано не правят втори сезон, където да ни ги навират на всеки 5 секунди. Героинята на Асуна също има проблеми - тцундере ли е или кют домакиня последно? Щеше да е хубаво малко по-обособен персонаж да и беше направен и да не залита толкова. Самата игра има интересни елементи, така че повечко уж технически описания нямаше да са излишни. Вярвам, че феновете, които през живота си не са пробвали някое mmorpg са доста малко и съответно ще им бъде интересно, за хипотетична бъдеща игра. Pres написа: това беше тооооолкова жалък дуел, как очакват такава битка да е интересна, при положение, че в играта явно скилове няма но win за епизода Има скилове, но явно никой не се е сетил да ни го натърти в анимето. Самата битка наистина беше под всякаква критика. Започна добре, ама взел 5 точки има няма от боса и давай край. То тъй не се прави
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 12:37 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Както и смятах, тоя дуел беше най-голямата лъжа, която съм гледал в скоро време. Kirito намаза много с тази Asuna. Женен, в къща, сега и деца остава да имат и тва го правим MMORPG Sims. SSJ Kisoso написа: * They're kissin'... kissin'... still kissin' o_O ~clc collapses due to blood loss.
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 5:51 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Какъв ти кисинг, като имаше поукинг... Направо не мога да повярвам още...
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 09, 2012 5:56 pm |
|
krish |
|
|
|
Лол, доста неща завъртяха в новия епизод. Все пак си беше интересен.
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Вто Сеп 11, 2012 10:26 am |
|
velush |
|
|
|
На мен пък епизодът ми беше тъп. Кирито е единак вълк, това поведение е нелогично за него. За какво се хвана на този дуел? На практика нямаше да спечели нищо от него. Дори като загуби дуела пак никой не можеше да го принуди да участва в гилдията...а негативните страни блеснаха на секундата - що за тъпа практика, един да държи всички магически камъни? Аферата с Асуна също идва малко странно. В смисъл - да я оправя (щом и тя е навита), да и яде манджата, ама чак брак? Не звучи, като нещо характерно за Кирито. Явно ни готвят някакъв супердраматичен и суперпокъртителен обрат, с който ще го върнат към статуквото .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 11, 2012 10:36 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
^ Нещата ти се струват странни и прибързани, защо са си такива... Пропуснаха някои много красиви моменти... жалко за което...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:14 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Дуела... срам и резил. Беше направен като фестивал и свърши за минута и не помня колко секунди А колкото до Кирито... с дупка в корема и отрязана ръка, но все пак налита на Асуна Евала му правя! Само не разбрах едно - след като тя се съблече, Кирито каза, че искал само да спят в една стая и тя побесня и му скочи... след което ги показват в леглото, а тя гола... Последно направих али го или не?!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Вто Сеп 11, 2012 11:50 pm |
Hajutze |
|
|
|
Едва ли е решила само да спи гола до него ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|