|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 1:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Пет Апр 19, 2013 8:30 am |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
В интерес на истината очаквах някакъв грандиозен, свръхепичен феникс-дракон, който пърха наоколо, разрушава всичко по пътя си и прочее, а не някаква си механична патица без глава... Като изключим това и клиширания сюжет - момиче, което е единственото оцеляло от своя клан, тръгнало само да се пребори със злото, но в последствие се опомня, връща си чисто човешкото у себе си и си спомня поговорките "приятел в нужда се познава" и "сговорна дружина планина повдига", финалът беше епически. Натсу, както обикновено, къртеше мивки и на него се падна честта да нанесе последния удар на врага. Малко в много й дойдоха на Луси сълзите, поне една кърпичка да й бяха дали, а не да стоят настрана и да я зяпат с присвити очи от тъга... От мен - 5-ца. Не мисля, че заслужава повече само заради едната готина сцена в края. >.> Толкова време го чаках, изтърпях да излезе със сравнително добро качество обаче накрая - разочарование >.<
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Съб Авг 24, 2013 9:39 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Ами тази ОВА си е по мангата, в смисъл има един манга уан-шот ( Цък ) който са направили на ОВА :Д И тези нови герои, дето викаш, че са подобни на старите, са от същия автор, затова си приличат... Но са от друго аниме ... демек ОВА-та е кросоувър. ( Ето и за кое аниме говоря )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Чет Сеп 19, 2013 4:51 am |
|
dmx94 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2012 10:50 pm Мнения: 498 Местоположение: Варна
|
Някаква идея до къде е анимето? Последно четох че щели да го пускат ама отначало?!175епа (Източника не беше надежден и за тва питам.)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 3:57 am |
ZleFox |
|
|
|
Гледам покрай манга сайтовете се чува нещо за скорошно продължаване на анимето. Някой има ли информация?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 5:35 am |
|
Erza-sama |
|
|
|
Аз пък какви ли не неща прочетох, навсякъде различно пише, просто ще чакаме .. все някога ще го пуснат :) и все пак се надявам да е скоро
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|