пфффффффф 360 заби на 360 градуса! на мен от време на време ми идваше на акъла за Гинджо ама си викам наааааа.....леле нямам търпение да дойдат Рукия и ко. и да ги разхвърлят тия скапаните човеци...сега се си мисля, че Ичиго ще полудее и както обикновенно ще изреве хипер яко и ще му дойдат некви хипер сили по-яки и от фулбринга..хел йеа!
плюс силите на вайзард, холоу и накрая на мен на васто лорд ми приличаше като се би с прилепа...лелееее ахаххах нямам търпение да видя кво ще стане ама се си мисля че следващие еп ще е само в приказки и чудене как така се случи, това коет се случи..и ше има да си припомня, да го мисли и тнт...бтв аз винаги съм знаела, че ишида не е предател. мое да е чук, ама е пич на място
Публикувано на: Пон Фев 20, 2012 6:57 pm
Squall_1st
*
really?! I knew it! и въпреки т'ва се изкефих зверската. арта и стила на героите е страхотен. зангетсу в шикай няква дива форма и бякуя по-як от сякога. само дето рукия са я направили едно към едно с Ханатаро иначе докато го гледах и слушах музиката и си викам, ей за т'ва го обичам т'ва аниме..колкото и да го плюят е убиец! направо настръхвам..сега ще стаа мелето..fuck yeah
Разцепващо епизодче Всички радваха освен Рукия, която както споменахте по-горе мяза на Ханатаро. Липсваше само едно нещо.. музиката да бяха пуснали Number One като си върна силите и всичко щеше да е перфектно
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения