Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2012 10:52 am 
Аватар

^ Обявен е втори сезон, чието излъчване ще започне идната година. Информация обаче за точна дата все още липсва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 12:37 am 
Аватар

Свърших с този първи сезон. Мога само да кажа, че свърши уникално. Сезон изпълнен с уникални моменти.
Мога да напиша още много неща, но може би друг път. :D :roll:
Сега чакам да започне втори сезон. :rocknroll: Влиза в листа с The BeSt. :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2013 8:50 pm 
Аватар

На 4 епизод съм и просто.... Арта разбива, а OST-а направо кърти отвсякъде! 10/10 съм му лепнал отсега дано не ме разочарова по-нататък! Искам да видя феномените в един отбор :shock: или пък да играят 3v3 :rocknroll: !!

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 2:46 pm 
Аватар

Shadowknight написа:
Бе на куроко мисдирекшъна нали уш бачкаше 40 минути? Ама 40 минути не е ли продължителността на една игра :lol: Или аз пак нещо не съм допрочел?

32, 40 и 48 мин. може да бъде продължителността на един мач, зависи дали е училищен, клубен или професионален.

Aнимето ми хареса доста. Давам му 8/10 поради причината, че се вкарват 100% тройки от 28 метра. Това ми е прекалено дори и за аниме от този тип.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 3:02 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

UchihaItachi написа:
причината, че се вкарват 100% тройки от 28 метра.

Аз мога дори от 30. Проблем? Изображение само дето вкарвам от 1/150 опита де xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 18, 2013 12:58 pm 
Аватар

това за 32 минути никога не го бях чувала. нищо, че съм играла и на училищно, клубно и професионално ниво. :D

МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2013 10:23 pm 
Аватар

Aбе никой ли не е гледал ОВА-та все още??:

Kuroko no Basuke: TIP OFF

Мн сладка овичка :icecream:

доволно мегадоза Кисеееееее.... и съответно всички генийчета най-накрая изкочиха от хралупите да им се порадваме.

Как ''празнуваха''само присъединяването на Кисе към отбора , пред магазина със сладоледите... На човека лошо му стана =)) Да им имам и идеята за купони на тея !! :pokey: =))

Мурисакибара е голям фен- огромно, отвеяно,уж(ама само уж) флегматично йети :lol:
Като вратар е безценен просто =))

Акаши ми прилича много на Куроко, ама лош Куроко да речем :D иВъл баскет мастърмайнD

Айде сега, и втори сезон и цена няма да имат :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2013 3:14 pm 
Аватар

Някой може ли да даде линк към тези ОВИ?

МнениеПубликувано на: Чет Фев 28, 2013 11:17 pm 
Аватар

Има я в стрийминг сайтовете вече...

а ето това -> Kuroko No Baske: Oshaberi Shiyokka

ще ви попилее от смях...некав спешъл е, ама е нема такъв майтап !!! =)) =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 4:43 pm 
Аватар

Току що го изгледах. Като цяло за мен това аниме беше тотално разочарование. Преди да кажа, какво точно не ми хареса бих искал да спомена няколко неща, които може би оказват сериозно влияние върху оценката ми.

На 31 г. съм, гледам аниме съвсем от скоро и играя баскетбол сериозно от около 7-8 години. За момента съм изгледал Death Note, Baccano, няколко филма на студион Гибли и съм на финала на Monster.

А сега към причините, поради които не ми хареса:

1. Липса на какъвто и да било реализъм. Огромната част от "уменията" и техниките, върху които беше наблегнато са меко казано невъзможни за прилагане. На няколко пъти споменаха за класата на играчите от NBA, а всъщност ако някой с подобни качества отиде в Националната Баскетболна Асоциация просто ще ги разбие... :death:
Скокове, пасове, забивки, тройки от 25 метра, задържане във въздуха до безкрай и т.н.

2. Изключително дразнещи женски персонажи. За щастие не бяха много, но и малкото, които имаше бяха просто уникално дебилни.

3. Героите нямат почти никакво развитие през целият сезон. Нормално е да се очаква, че през различните епизоди ще има израстване и като цяло някакъв дивелъпмънт на професионални и лични качества.

4. Опитите да се вкара някакъв хумор бяха меко казано трагични. Поне аз нямах нито един момент, в който да се усмихна. Точно обратното, неколкократно ми идваше да превъртя напред за да пропусна "забавните" моменти.

Заключение:

Това е първото и най-вероятно за дълго време единственото спортно аниме, което гледам. Според мен подобен тип филми биха допаднали на някой на възраст между 12 и 15 г., но със сигурност не са подходящи в случай, че ги гледа възрастен човек, който очаква да види нещо стойностно.

Всичко горенаписано е субективното ми мнение и по никакъв начин не целя да обидя хората, на които то им е харесало :hat:

Истината е, че започнах да го гледам именно поради многото позитивни мнения за него, които прочетох в този форум. Това беше и причината да не го дропна още на 2-ри епизод, все очаквах, че ще стане по-добро. В бъдеще това ще ми бъде за урок и при наличие на толкова много анимета няма да губя 8 часа, за да гледам нещо, което определено не ми допада.

Последна промяна koryin на Пон Апр 22, 2013 7:37 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 21, 2013 10:08 pm 
Аватар

Прехвалена боза и за мене...
Дори съм запецнал на 13 епизод... Нищо особено не е...
За мене по-добро от Иппо няма спортно аниме и надали ще открия такова.

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 1:50 am 
Аватар

2ия сезон ще започне от Октомври. Повече информация ще има в този или другия седмичен jump ( тъй като не знам как и кога излизат ).

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 10:40 pm 
Аватар

Изгледах го с триста зора, но не се предадох - воин докрай!
Пълен шит си остава т'ва аниме, музиката беше хубава, ама някак си не пасваше на анимето,
а 'се едно отиваха на места на война, братче... :doh:
Тия музики да ме надъхат ли трябваше, не знам, но успяха само да ме подразнят.
Имаше на места добри парчета и добре нагодени, но като цяло не ми хареса изобщо изборът за музиката!
По време на мачове, както и в "Slam Dunk", което ме дразни до мозъка на костите,
те играят уж сериозен мач, а те ми се лигавят?! Абе, ей, 'лапетии, ще играете ли или ще си бъркате по дупките
и ще си плюете в устите?! Ако така ще я караме, вземете си лигавник, молим ви се! :doh:
Единствено ми хареса с Аомине, където и се бяха постарали страшно с анимацията, но пък 20000 пъти ни дадоха тия моменти
и стана банално, и накрая якото с Кисе срещу Аомине, дето се надиграваха, ама Кисе си е пълен позьор!
Оня новия с лилавата коса, или там к'вато му е, за да се прави на "пич" си мърмори нещо, айде малко влез в истинския свет, момче, че ме дразниш!
А пък като Кисе се оплакваше как е "непобедим" във всеки спорт - бухахах!
Почни бокс да те видим колко бързо ще се научиш като те отупат като килим!

Крайна оценка 5/10 даже клонеше към 3-4, ама заради Аомине и готините мачове 5-чка,
втори сезон не знам дали да го мъча, че ми е много антипатична тая боза! Девойките да им се радват на момчетията и т'ва е!

П.С. А, да, и хумора... Майко-о-о-о, защо ми го причинявате?! На тия моменти ме докарваха до сълзи... ама от мъка! :doh: :doh:

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 11:48 pm 
Аватар

Като отиде на бокс ще копира техните движения и пак същатата работа. Какво като е бокс? Какво му пречи да копирва отново и отново?

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 11:55 pm 
Аватар

Че е позьорче, както казах. И това че ще копира не му дава шанс срещу опонента, защото там винаги си намираш майстора!
Горното мнение си е лично мое и с него не искам да затормозявам фенчетата на тая бозица.
Щом ви кефи, радвайте му се, но аз съм пас от парада!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]