Дата и час: Сря Фев 19, 2025 12:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2007 4:14 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Хм, тва аниме не е наред нещо :shock: . Изгледах го от до и в момента стоя оцъклен циклейки на WTF :o .
Прочетох всички 17 страници на темата и ми се струва че 90% от описаните и коментирани събития не са от сериала а от филма. Поправете ме ако греша. Май е време да гледам ЕоЕ :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2007 10:16 am 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Ами след като си прочел всичките 17 страници значи ще си прочел и всичките спойлери? Много зле си направил. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 22, 2007 7:20 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

pisulka_sensei написа:
Ами след като си прочел всичките 17 страници значи ще си прочел и всичките спойлери? Много зле си направил. :lol:

Що бе :P , аз съм спойл фен :lol: , така де, падам си да ме спойлват :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 9:07 pm 
Аватар

Изгледах го.Ако някой може да ми обясни края на филма,щото нещо не го сгрях. :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 10:00 pm 
Аватар

Еми гледай го още 10 пъти и ако и тогава не го разбереш тогава някой ще ти го обясни 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 10:47 pm 
Аватар

trigun написа:
Изгледах го.Ако някой може да ми обясни края на филма,щото нещо не го сгрях. :o

:D :D :D :lol: :lol: :lol: сефте мислиш ли че някой го разбра ... има някои дето си мислят че са го разбрали ама и те сигурно са далеч от истината важното е че края е супер мега много тъп ...
ПП и 2та края ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 12:58 pm 
Аватар

:nope:
точно Евата ме зариби по аниметата(не че и преди тва не ме кефеха, но тия серии ме разбиха и сглобиха наново повече от 1 път :D )
само "one more final" ми идва в повече. и може да е объркващ но нищо по-лошо. просто те оставя :o :shock: . след няколко преглеждания :idea: и продължаваш да си живееш както преди Ева (а може би не съвсем :twisted: :bduh: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 1:47 pm 
Аватар

Потресена съм,че съм пропуснала да дам мнението си в тази цветуща тема и то е :Rei Ayanami - единственото свястно нещо в тва аниме честно..Гледала сам го отдавна и вече не помня подробности,но е факт че Рейчето е number one girl,а Shinji и Asuka са най-противните същества ever! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 2:43 pm 
Аватар

Рейчето..първо не е момиче,а някакъв извратен експеримент..което ме подсеща колко мразя момичета тип Лейн,пф.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 12:11 am 
Аватар

Може да е експеримент, ма е обявена, за най-сексапилния аниме персонаж създаван някога, по разните му форуми го четох на времето :).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 20, 2008 3:02 pm 
Аватар

Хъм..предпочиам Реви :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 10:52 am 
Аватар

Я виж ти, колко хубава темичка :) Това беше едно от първите анимета които гледах, така де които сама тръгнах да си тегля и гледам. Мисля че това даже е първия сериал който седнах да изгледам, преди него само филми свалях. И естествено взех че първо гледах End Of Evangelion - защо да гледам първо началото, като мога да гледам края... Не беше умишлено де... :oops: Точно за това подхванах и сериала да взема да разбера все пак какво става :lol: Много добро, аз съм го позабравила, но то е едно от аниметата, които с удоволствие ще гледам пак :) Точно такива анимета обичам. Нещото, което най-много ми хареса, беше, че въпреки че бях гледала филма, пак не ми беше ясно как точно ще свърши анимето :) Много добро аниме - с екшън, но и с много психология. Не знам защо всички толкова мразите Шинджи. Замислете се, никога, ама никога ли не ви се е случвало да се чувствате като него? Дори само за миг? Вярно че е малко лигав и дразнещ понякога но мисля че сюжета много добре си го оправдава... Колкото до филма, деца точно този край, според мен, придава цялост на цялото нещо. Много обичам незавършените неща, така всеки го разбира за себе си, и някак си филмчето става по-лично. Поне аз така го чувствам.
Ох, това мнение стана много философско :) Кой каза 'кърти мивки'? Та да, с две думи: 'кърти мивки' :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 12:55 pm 
Аватар

kate_master написа:
Я виж ти, колко хубава темичка :) Това беше едно от първите анимета които гледах, така де които сама тръгнах да си тегля и гледам. Мисля че това даже е първия сериал който седнах да изгледам, преди него само филми свалях. И естествено взех че първо гледах End Of Evangelion - защо да гледам първо началото, като мога да гледам края... Не беше умишлено де... :oops: Точно за това подхванах и сериала да взема да разбера все пак какво става :lol: Много добро, аз съм го позабравила, но то е едно от аниметата, които с удоволствие ще гледам пак :) Точно такива анимета обичам. Нещото, което най-много ми хареса, беше, че въпреки че бях гледала филма, пак не ми беше ясно как точно ще свърши анимето :) Много добро аниме - с екшън, но и с много психология. Не знам защо всички толкова мразите Шинджи. Замислете се, никога, ама никога ли не ви се е случвало да се чувствате като него? Дори само за миг? Вярно че е малко лигав и дразнещ понякога но мисля че сюжета много добре си го оправдава... Колкото до филма, деца точно този край, според мен, придава цялост на цялото нещо. Много обичам незавършените неща, така всеки го разбира за себе си, и някак си филмчето става по-лично. Поне аз така го чувствам.
Ох, това мнение стана много философско :) Кой каза 'кърти мивки'? Та да, с две думи: 'кърти мивки' :lol:

Мразиме Шинджи,щото е голяма п...айде да не го псувам,но си е истина,че без тоя ревльо това нямаше да е Евангелион...нали трябва да ги има тея лабилните да им се смеем(шегичка,макар не уместна)Както и да е,не мисля,че има някой,който да не признае това аниме...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 1:56 pm 
Аватар

римейка ми излглежда некьв дьрвен :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 7:34 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Поради многото добри отзиви по форумите (а и понеже бях хлътнала по OST-то), преди 2-3месеца реших да го изгледам най-после прословутия Евангелион. Първите епизоди ми бяха малко трудни за гледане. А последните чисто и просто не ги разбрах. Дори и след повторен преглед :roll: Така и не събрах кураж да изгледам и филма. Твърде психарско ми се стори :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]