Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 11:45 am 
Аватар

Страхотно аниме, изгледах го на един дъх. :D Но пък филма си беше едно голямо разочарование, направо съсипаха историята и така претупано, че нямам думи :( Дано направят някакво продължение ще съм много щастлив!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 7:08 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
ep 23 беше пълен шедйовър от всички гледни точки 10/10

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 6:11 pm 
Аватар

Винаги съм симпатизирал на Томойо, а в този епизод направо го избих на фенбойщина. Липсваше онази Сакагами с 200 ритника/сек., липсваше цундере характера, липсваше и Нагиса /~не искам да злобея, защото и тя е сладко момиче ^^/.
С първите секунди си мисля "А какво съм пропуснал, гледал ли съм 23-ти епизод? ?.?". Но от друга страна веднага ми стана веселко като виждам Томоя и Томойо заедно :3~~~
И все пак не мога да си представя Кланнад развит по този начин... с Нагиса си беше най-добре. Но последната сценка със снежната виелица и влаковата блокада Х3 как човек да не го върти поне 3 пъти.
С този епизод Visual Art's ни напомниха за атмосферата на анимето и че винаги ще ни радват с работите си ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 2:04 am 
Аватар

Щеше да е хубаво /според мен/ в това аниме да имаше по малко драма.. просто с тия мега готините герои и ти става два пъти по мъчно като им се случват гадни неща.. anyway радвам се, че свърши добре епизода.. и Tomoyo ftw! :3 .. винаги ми е била най любимата ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 10:15 pm 
Аватар
Цар Алко

То па една драма... да си оближеш пръстите, едва в края на анимето вкараха някакъв епизод, който си изсмукаха пръстите, че видиш ли да има напрежение докрай. Мина и замина без да го вкарам в моята глава- хард диск.

Профил  

Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007)
МнениеПубликувано на: Пет Яну 02, 2009 12:08 am 
Аватар

Аххх... Туй Нагиса ми идеше да го фърля през некой мост...
И защо по дяволите нямаше арка с Kyou :( :( :(
Пфууу, единственото хубаво нещо след 17 еп или 18 еп, като всички момичета разбраха за избора на Томоя беше ОВА-та с Томойо о.О Накрая бяха супер сладки... И всичко беше адски добре направено дори само за 1 еп... Онуй Нагиса... Едни ръце не можеха да си хванат... Лелее дяволите излязоха от мен и отидоха да я издирят и фърлят през някой мост :lol: :lol: :lol:

Аххх, от всички точно Нагиса ли... *веждата трепти* Този вид аниме героини най-много мразя, ахх :idea:

Като цяло... ОВА-та и "осъзнаването" на момичетата, че той избира Нагиса бяха най-добрите части за мен - едното щото направо ми се дорева, че избира нея, особено като погледнах Kyou, а другото защото беше направно много добре и края ми хареса, самата Томойо си ме кефи доста, втора любимка ми е и въобще добре го бяха направили :) А да, и затварянето на двамцата в онзи салон... Кьо как се изчерви ... *anime girls lover-ka alert* :blush:
Посмях си се на бащата и Сонохара... ако не бъркам името... Изроди големи ^^ Разстроих се на няколко места, но не го обърнах на рев, само малко яд ме хвана при "края". В кавички, защото нямам в предвид истинския край, а онзи другия :lol:
Самата арка на Нагиса ми лазеше по нервите, но няма значение... Артът си е ясен о.О :ying: От гласовете... само този на Нагиса не търпя /защо ли??/ Звучи като третокласничка :roll:
Абе... до 18 беше мн добре анимето... Ако се престоря, че другите епизоди ги нямаше - 8/10 ;) А ОВА-та беше прелестна, но това вече го споменах :ying: Ахх Томоя как сграбчи Томойо... е те тва беше мн мн мн по-добре ^^

- Къци, къци, бръмбарка-чан, ела да ти покажа какъв нож си купих ^^ :twisted:

Find me on Faceshit
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 23, 2009 4:37 pm 
Аватар
Цар Алко

хаха Sunohara може и той да бяга като в на Kanon ED http://www.youtube.com/watch?v=yh_r9PZ3 ... =rec-HM-r2 :jester: =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 9:41 pm 
Аватар

Определено ме радва повече от афтър сторито въпреки, че на втория сезон ревах повече.Това е по причината, че любимите ми герои нямат особено участие там, а тук си има екшън от страна на Кьо и Томойо, и комедия на поразия.Филма не ме впечатли особено, арта съкваше, но нормално все пак е правен преди анимето.^^

Junbi wa ii kai? iku yo eien ni kizamu
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 12:48 pm 
Аватар

незнам кво толкоз го хвалите това аниме ама на мене вуобще не ми хареса :confused: Просто като видя тая нагиса и ми стаа лошо,как мои такиз хубави момичета напраили а тоя си хареса точно наи гадната...А за историята с звездата ми е някво супер тъпа ако тая нагиса я нямаше горе долу щях го изгледам някак си но просто немога и на 10-тия епизод го дропнах :stars:

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 6:41 pm 
Аватар

депрес :rocknroll:

смърт :death:

по-добре от това не можеше да стане просто...И мен ме натъжи историята с Фууко-чан...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2009 10:05 am 
Аватар

Нее.. Два месеца го мъчих! То беше една драма около Нагиса, то бе едно чудо! Изгледах, само защото таях надежди за Котоми - чан, която като всички останали остана преабана от недораслата Нагиса и хлебарския й поглед. Изключително лигаво аниме. Накрая даже не се целунаха =_= Толкова драма ми стига за цял живот. На моментите, н акоито трябваше да се реве съм се смяла от сърце! Просто.. 5/10

Enery.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 7:46 am 
Аватар

ох...не знам дали да го гледам до край това.Нещо все бях резервирана относно това аниме, пък сега от скука реших да му дам шанс.Ама много сълзливо ми се вижда за сега( 5 епизода)... пък и от всички героини май Нагиса се води главната и тя много не ми допада...
Единствено дебилната песничка за края ме изненада :lol: Dango dango... lol

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 1:50 pm 
Аватар

това аниме е адски велико!

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 1:59 pm 
Аватар

Това аниме го изгледах с незадоволство. Нагиса беше досадна, главния и той. Анимето ми беше мудно. Втория сезон ми хареса малко повече поне, но все пак, не останах с много добри впечатления.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 12, 2010 6:03 am 
Аватар

Какво се зарибих и аз по едно АМВ, та след една година и половина точене, взех, че изгледах филма. Поне се посмях. Думите са малко, за да опиша колко зле беше, ама поне постигна едно: смислен ендинг. Като цяло де. Иначе да не започвам с това колко наблъскан и претрупан беше. Още не ми потекла сълзата / Ushio-Tomoya reunion scene fangirl/ и те ми изпраскват финалните надписи. WTF.
Според филма Фуко не съществува, Котоми е диригент, нищо, че хич не може и да свири, Рьо не съществува, Томойо и Кьо са си първи дружки и сигурно зад кулисите си обсъждат ноктите, а Томоя сънува сън не за роботче и момиче /Ушио/ а за гей клоун, който трябва да се срещне до някакво си дърво с Нагиса. Woot.
Dango Daikazoku песента е променена; няма и помен от музиката на Джун-сама, а има само някакви дистърбващи тонове, сцените се сменят убер бързо, чак свят да ти се завие... Пфф. Поне артът не е чак толкова зле. Даже има един плюс - Сунохара и Томоя правеха убер смешните физиономии xDDD
In less interesting news, Nagisa was less annoying for a change.

Абе ставa, 7/10.

Изображение
:lol: :lol: :lol:

Find me on Faceshit
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]