|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 11:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Страхотно аниме, изгледах го на един дъх. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Но пък филма си беше едно голямо разочарование, направо съсипаха историята и така претупано, че нямам думи ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Дано направят някакво продължение ще съм много щастлив!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 10:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То па една драма... да си оближеш пръстите, едва в края на анимето вкараха някакъв епизод, който си изсмукаха пръстите, че видиш ли да има напрежение докрай. Мина и замина без да го вкарам в моята глава- хард диск.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 12:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Аххх... Туй Нагиса ми идеше да го фърля през некой мост... И защо по дяволите нямаше арка с Kyou ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Пфууу, единственото хубаво нещо след 17 еп или 18 еп, като всички момичета разбраха за избора на Томоя беше ОВА-та с Томойо о.О Накрая бяха супер сладки... И всичко беше адски добре направено дори само за 1 еп... Онуй Нагиса... Едни ръце не можеха да си хванат... Лелее дяволите излязоха от мен и отидоха да я издирят и фърлят през някой мост ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аххх, от всички точно Нагиса ли... *веждата трепти* Този вид аниме героини най-много мразя, ахх Като цяло... ОВА-та и "осъзнаването" на момичетата, че той избира Нагиса бяха най-добрите части за мен - едното щото направо ми се дорева, че избира нея, особено като погледнах Kyou, а другото защото беше направно много добре и края ми хареса, самата Томойо си ме кефи доста, втора любимка ми е и въобще добре го бяха направили ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А да, и затварянето на двамцата в онзи салон... Кьо как се изчерви ... *anime girls lover-ka alert* Посмях си се на бащата и Сонохара... ако не бъркам името... Изроди големи ^^ Разстроих се на няколко места, но не го обърнах на рев, само малко яд ме хвана при "края". В кавички, защото нямам в предвид истинския край, а онзи другия Самата арка на Нагиса ми лазеше по нервите, но няма значение... Артът си е ясен о.О ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) От гласовете... само този на Нагиса не търпя /защо ли??/ Звучи като третокласничка Абе... до 18 беше мн добре анимето... Ако се престоря, че другите епизоди ги нямаше - 8/10 ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) А ОВА-та беше прелестна, но това вече го споменах ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Ахх Томоя как сграбчи Томойо... е те тва беше мн мн мн по-добре ^^ - Къци, къци, бръмбарка-чан, ела да ти покажа какъв нож си купих ^^
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 23, 2009 4:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 16, 2009 6:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
депрес смърт по-добре от това не можеше да стане просто...И мен ме натъжи историята с Фууко-чан...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 19, 2010 7:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33816_1278869538.png) |
Nemessis |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
ох...не знам дали да го гледам до край това.Нещо все бях резервирана относно това аниме, пък сега от скука реших да му дам шанс.Ама много сълзливо ми се вижда за сега( 5 епизода)... пък и от всички героини май Нагиса се води главната и тя много не ми допада... Единствено дебилната песничка за края ме изненада ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Dango dango... lol
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: < // Clannad \\ > TV & Movie (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 6:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Какво се зарибих и аз по едно АМВ, та след една година и половина точене, взех, че изгледах филма. Поне се посмях. Думите са малко, за да опиша колко зле беше, ама поне постигна едно: смислен ендинг. Като цяло де. Иначе да не започвам с това колко наблъскан и претрупан беше. Още не ми потекла сълзата / Ushio-Tomoya reunion scene fangirl/ и те ми изпраскват финалните надписи. WTF. Според филма Фуко не съществува, Котоми е диригент, нищо, че хич не може и да свири, Рьо не съществува, Томойо и Кьо са си първи дружки и сигурно зад кулисите си обсъждат ноктите, а Томоя сънува сън не за роботче и момиче /Ушио/ а за гей клоун, който трябва да се срещне до някакво си дърво с Нагиса. Woot. Dango Daikazoku песента е променена; няма и помен от музиката на Джун-сама, а има само някакви дистърбващи тонове, сцените се сменят убер бързо, чак свят да ти се завие... Пфф. Поне артът не е чак толкова зле. Даже има един плюс - Сунохара и Томоя правеха убер смешните физиономии xDDD In less interesting news, Nagisa was less annoying for a change. Абе ставa, 7/10.
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|