|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 12:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 10, 2007 8:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Цитат: Спокесман Оф Маднесс споко батенце Изгледай го още 2-3 пъти и ше се доближиш до основната идея на Евангелион която е че нашата червенокса прятелка трябжа да се чуства "Very Disgusted" и много преебана !
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 10, 2007 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
и с риск да ме разпнат и псуват 3 страници под ред се съгласявам с тебе
Всмисел анимето като цяло е мн добро и завладяващо дълбоки персонажи добра история ,но накрая (поне според мен (( стига де не ме стреляйте все още нека се изкажа)) ) просто е фраш с некви непростими глупости и безсмислици!Ебати загубата просто съм много разочарован, толко много потенцял на вятъра предпочитам да го бях изгледал до 26-ти епизод мн по-хубав завършек имаше отколкото във филма (пак поне според мене ) единствените хубави моменти във филма бяха когато Асука откачи в Ева 02 и докато не гушна бyкета от там насетне за мене (пак лично според мене) е яко помия , а сега вече ме псувайте колко безочливо ТЪП съм и ,че не мога да вникна в смисела...
Последна промяна Spokesman Of Madness на Нед Мар 11, 2007 3:56 pm, променена общо 1 път
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 2:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
Сейбър написа: ми нямам думи майна тфа е най-извратеното налудничево гнусно изродско тъпо малумно гнусно отвратително перверзно педофилско педераско и нз още кфо аниме и като си представя че му се радвах до кам 20 еп , оная дето му беше кат майка 20 епизода го целува и му вика че ще му пусне ако той се върне , оня лъска бастуна на оная , после се чука с онва дето е нещо кат клонинг на майка му аве кфо да говорим момче което е ангел се влщбва в него и после се обичат на онва му изкараха червата после на оня и пораса путка на челото аве тфа е нешо ужасно ве избелва повече мозъка от трева баси .....
Е, да, не е F/sn, ама се пак...
[ и сега влизат Supermax и забиват: It ain't easy, It ain't easy to find, It ain't easy to find...
...ужас. сори, ама не се сдържах просто, този ми скри шапката...]
PS:и за да не е съвсем извън темата, шегата настрана, "аз да си кажа мнението"... че тва е най-гениалния край, който някой някога е успял да измисли. на ЕоЕ, имам предвид...
аз въобще за Евангелиън уж се въздържах от коментари, щото ще взема да ги наговоря едни... (не че вече не омазах ситуацията, де, ама...) ... аре по-добре да спра овреме...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 11, 2007 12:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=95_1233793327.png) |
Sayo` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Сейбър написа: ми нямам думи майна тфа е най-извратеното налудничево гнусно изродско тъпо малумно гнусно отвратително перверзно педофилско педераско и нз още кфо аниме и като си представя че му се радвах до кам 20 еп , оная дето му беше кат майка 20 епизода го целува и му вика че ще му пусне ако той се върне , оня лъска бастуна на оная , после се ч*ка с онва дето е нещо кат клонинг на майка му аве кфо да говорим момче което е ангел се влщбва в него и после се обичат на онва му изкараха червата после на оня и пораса п**ка на челото аве тфа е нешо ужасно ве избелва повече мозъка от трева баси .....
LoL @ That.
_________________ Fuck Off.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|