Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 35 [ 516 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010)
МнениеПубликувано на: Нед Апр 11, 2010 5:31 pm 
Аватар

Колкото повече го гледам това аниме,толкова повече не разбирам работите.Иначе новия ОП и като песен,и като анимация си ме кефи.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 12:37 am 
Аватар

Някой обърнал ли е внимание, че има Drrr!! чатрум и форум из нета? И чатрума изглежда доста като този в анимето.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 2:22 pm 
Аватар

Новия OP е просто убиец! :tv:
За чатрума само съм го поглеждал, а иначе съм в форума 8) .

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 12, 2010 8:52 pm 
Аватар

Т-ъ-п-о.

Опенинга е пак същия стил, което е толкова ИЗТЪРКАНО вече, че няма на каде. Не им ли писна ? Поне да бяха сменили стила на анимацията, поне това. Пак това шеметно представяне на героите... пълна глупост. Ендинга от друга страна е на същото ниво, като предишния, само дето показват повече герои.

Като оставим на страна дразнещия опенинг, какво друго се случи тоя епизод ? проляха кръв! и... това беше единствения момент който ми хареса.

Изая планува нещо диаболично както винаги. Онези тримата загубеняци отново се вкарват в някви филми :/ не им писна и на тях. Започвам да се убеждавам все повече и повече, че Селти с глас излизащ от.... не знам си къде, ме дразни адски много. Какво толкова ? можеха да си спестят +1 сею... ама нали им трябват пари и на тях - и те са хора. Впрочем, на всички от т'ва тъпо студио им трябват пари, то си пролича още с първите епизоди на тая шитня.

Най-доброто за сезона е в съседната тема, и там определено знаят как да представят героите, имат вкус.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 1:23 am 
Аватар

Стига бе и реклами на Sora no Woto ли трябваше да слагат :lol:

И сега какъв е шансът новото момиче да е The Slasher? :P Явно не е Анри или може да са повече от 1? Не е като да останаха много герои..
Тая новата Саки явно ще е свързана с Изая понеже в ОП-то гледа нейна снимка на телефона а в ЕД-то са заедно та като имаме предвид как бяха подредени героите в първото ОП най-вероятно и сега е така. И са минали 6 месеца? Не са ли малко множко?

Да питам само - bloodsongg за кое аниме говориш? :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 1:43 am 
Аватар

Мисля че имаше два слашъра... или това са само предположения, дето съм чул някъде си. А и това новото момиче Саки е свързана предимно с Кида, не с Изая. Не я ли помниш? Показаха един разговор между нея и Изая. Точно когато Кида разправяше, че след идването на Микадо (не само той) се чувства по-смел от преди. Някакви такива неща. А кой каза, че Анри ако е слашърката, ще се изкефи на макс? Аз лично мисля че шансовете за това са около 90% в момента :lol: та, честито :lol:

bloodsongg, този стил на ОП си има определена цел, която си я изпълнява перфектно: да ни помогне да следим този огромен каст. А, иначе, за сеюто: на ТВто не можеш да паузираш за да четеш. Не всички обичат да четат събове като нас. Сеюто спокойно можеше да го няма ако само ние щяхме да го гледаме това аниме, ама за съжаление на тях не им пука за нас :) та такива ми ти работи... иначе ясно, че това ще е бил единствения момент, дето ти хареса, другото бе как Селти се уплашва от трафик полицията и около Анри неща... а, да, и доста супер смешни моменти и рефърънси, които май само мен ме кефят на макс :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 2:30 am 
Аватар

Jo jan написа:
Да питам само - bloodsongg за кое аниме говориш? :P

DRR! - Degrade-retard rape!

Впрочен относно слашера, гледайте малко повече психо анимета, че и не само анимета, и ще разберете, защото има най-голяма логика да е Анри слашера. Но нека не забравяме, че това е DRR! и всякаква логика не важи.

Едит: Все забравям... Защо по дяволите DRR е шоунен? Мисля, че става за прекрасно шоуджно. Ако му го бяха сложели тоя жанр, някои гламотии можеше и да се пренебрегнат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 3:10 am 
Аватар

@djhot
bloodsongg написа:
Най-доброто за сезона е в съседната тема, и там определено знаят как да представят героите, имат вкус.

...и как да кажа, не вярвам съседната тема да е била за Дрр!

...и на мен ми е интересно, ама реших да си оставя интереса за лично съобщение.

Но да, djhot, най-голяма логика има Анри да е слашъра, някой да е казал противното? Което поставя между другото Микадо в много интересна ситуация. А иначе, за шонен/шоуджо, ма ти си ги пренебрегвай гламотиите така или иначе, какъв е проблема? :lol:

Последна промяна erejnion на Вто Апр 13, 2010 4:16 am, променена общо 2 пъти

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 3:44 am 
Аватар

Jo jan написа:
:P Явно не е Анри

А и ако пренебрегвам гламотиите, няма да има причина да го гледам, точно като с Winter Sonata. Дори не се нервиш, като го гледаш, дори не ти прави кеф, да го псуваш, но го гледаш... Нещо от рода на "Нямаше да знаем какво е щастие, ако не знаехме какво е болка."

П.С. Поста на bloodsongg вероятно се е отнасял за Rainbow, съдейки по поста му в темата му.
П.С.2 Като се обръщаш към мен с ника ми(насякъде, където можеш), някаква наслада ли ти носи? В Gamble Emperor Legend Zero един си беше направил такава прическа, че да псува, тези които са се ебавали с него в училище, естествено само той го знае...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 11:54 am 
Аватар

djhot написа:
Впрочен относно слашера, гледайте малко повече психо анимета, че и не само анимета, и ще разберете, защото има най-голяма логика да е Анри слашера. Но нека не забравяме, че това е DRR! и всякаква логика не важи.

Да, но това не е точно от този тип анимета и затова ми се вижда по-малко вероятно. Така де прав си за логиката :lol:
А иначе за да е Анри - или са 2 или нещо адски странно което няма изобщо да се върже като хората с персонажите като цяло (понеже не е психо аниме най-малкото).
Но май наистина бяха 2...и аз съм запомнил нещо от сорта, но не знам защо...е ще видим след време :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 5:08 pm 
Аватар

Да нали нейната сестра близначка :}}}

Иначе абсолютно не съм съгласна, че на Селти не и трябва сею. Нейния е един от най-приятните гласове! Като я чуя и омеквам :}

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:26 pm 

Микадо откак ритна отзад Кида ли почна да му вика Масаоми? :lol:

djhot написа:
Едит: Все забравям... Защо по дяволите DRR е шоунен? Мисля, че става за прекрасно шоуджно. Ако му го бяха сложели тоя жанр, някои гламотии можеше и да се пренебрегнат.

Не гледай MAL, a AniDB... :Д Там си се води сейнен...
И това би могло да обясни тез "гламотии", както ти им викаш... Последно време "сейнен" е много подвеждащо и размито понятие...

bloodsongg написа:

Вече сме пролет... Ние навремето (казвам го все едно е било преди години XD) говорехме, че ДРРР! е най-доброто за зимата... :Д (макар, че от отдавна вече съм на мнение, че най-готиното зимно е "Глупавият тест")

erejnion написа:
Мисля че имаше два слашъра... или това са само предположения, дето съм чул някъде си.

Не, прочел си ги в един от по-задните ми постове в темата... :P

erejnion написа:
А кой каза, че Анри ако е слашърката, ще се изкефи на макс? Аз лично мисля че шансовете за това са около 90% в момента :lol: та, честито :lol:

Yup, me again... :lol:

Пп. Селти и бащата на Шинра ми бяха много смешни... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:46 pm 
Аватар

стига сте се ебавали е, само сбъркахме сезоните малко :lol:

До колкото пък за Ънри, не мисля че ше се окаже слашъра, понеже тя самата го видя с очите си. И като главна причина си заплювам теорията, че тя не е от типа героини дето "не могат да се осъзнаят колко са мръднали".

Не ме интересува к'во правят джапанците до като гледат Дъръръ, щом са седнали да го гледат - ЩЕ ГЛЕДАТ, също не ме грее колко прелестен глас имало момичето. Единственото, което аз отбелязах е, че можеха да минат и без него и да лепнат субс направо или да пишат на тела й кво говори с кът & пейст картинки. В началото беше така, ама с тоя глас дето й го хвърлиха от тъч линията, хич не ме радва персонажа. Много повече ше й отива, ако е без глас. На целия й образ изобщо, като цяло. Гледаш някаква черна мотоциклетистка БЕЗ ГЛАВА (да забележете на къде бия) дим излиза от гушата й и пише на телефон дето вади от сенчестите си ръкави. И к'во ?! ще й сложат сею ? ай сиктир бе.

И да питам, в новелата (ако някой псевдо-отакувец я е погледнал изобщо) винаги ли показват, че тя говори чрез телефона ?! ако е така, значи е доказано, че тва сею е просто - Milk the cow : X <- Още един факт към т'ва аниме, който никога нямаше да забележа бтв : Х

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 15, 2010 9:30 pm 
Аватар

Новият OP радва. Харесва ми как се развиват нещата. Slasher rullz :lol: