Дата и час: Нед Фев 09, 2025 7:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 17 [ 252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 27, 2009 2:55 am 
Аватар

Целият сезон показваше живота на Суоу и истините за нея и всичкото му, за да може най накрая брат й да я затвори във фалшива луна, която той е копирал. - това е напълно безсмислено според мен.

Смисъл... ние толкова много контрактори сме виждали да се трепят, че да ни покажат живота на една пикла, как става контрактор - беше тотална изцепка. Контракторите си се движеха с така нареченото "рационално" мислене и действане и прочее. Да обаче в тоя сезон една "специална" тийнейджърка (иронията...) промени цялостната идея на тези контрактори и изведнъж чак и куклите започнаха да си изпитват чувства и да се гушкат.

Да, тва за мен не е DTB както го разбрах от началото на първия сезон. Тоя сезон си е чиста проба фенсървиз и накрая претрупаха края се едно са някоя рандъм компания с изчерпващ се бюджет. Зле.

Колко Изанамита имаше накрая ?! едно тяло в оная машина, две (черна и бяла) пред Хей в Gate-a и още една дето излезна от един ковчег с устригана коса, след като се предполагаше, че Хей я е убил преди това...

Имаше ли смисъл да казва в по ранните епизоди: ще убия "нея" ? ми не направо "ще убия Изанами" ? - не.

Трети сезон сигурно ще има. Онзи магьосник дето уж погина в първите епизоди, сега бил жив. Еми нищо чудно - магьосник е и все си мисля, че трябва да разберем кво може и той все пак.

Макар че си казах, че ако направят още един подобен сезон - ще го гледам през крив макарон.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 27, 2009 9:38 pm 
Аватар

много малко въпроси оставиха всъщност, като за край не беше много добре, но сезонът си го биваше, най-капризните да си гледат работата

радвам се, че имаше продължение, а и също, че оставиха вратичка за трети сезон, какъвто и да е бъде той

деветка/десет

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 27, 2009 11:42 pm 
Аватар

Ахахахахахахахахахах...

Вече съм напълно убеден че Япония са във същата креативна криза каквато са и в Холивуд. Ахахахаха. А Bones изглежда и истинската криза ги е фанала, та взеха DtB и го направиха в боза, ама от онея най-гадните, където отаковците в Джапания най-им се радват че да изкарат парички. Са и ОВА, напълно сън убеден че и 3ти сезон ще има, ще го цоцат тоя франчайз докрая. Нови герои, отново нов Хей, ново тяло за Мао разбира се трябва да има модели по които да се правят фигурки за тъпите куповачи все пак!

То хубаво първия DtB беше посредствен, ама поне ставаше за гедане. Тука все едно гледам Холивудския DragonBall. Няма такава изцепка.

Белгарионе ако 1вия сезон ти е харесал скипвай този.

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 2:26 am 
Аватар

С нетърпение чаках да излезе 2-рия сезон, но след тоя завършах ми се иска да не бяха го правили...
остава на направят кадърен 3-ти иначе ще е трагедия да завърши така всичко...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 12:21 pm 
Аватар

:shhh:

Последна промяна lolikiller на Нед Окт 31, 2010 10:40 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 2:28 pm 
Аватар
Модератор

Не беше зле. Малко беше претупана историята, но все пак други неща компенсираха.

Сега като излезе и OVA-та ще се изяснят нещата в отрязъка от двете години между двата сезона.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 3:51 pm 
Аватар

OVA-та ще си я гледам (не че евентуален 3ти сезон няма да гледам :lol: ). Обаче просто останах разочерован - най-вече от последните 2 епизода. 11 беше толкова зле, че нямам думи. Всичко беше набутано в 20 мин.(вместно наистина в още 1-2 епизода..). И накрая сюжетът толкова се обърка. Супер много дупки се получиха, сякаш BONES си противоречаха (не сякаш, те наистина си противоречаха :lol:).
Не ми стана ясно как онзи извратеняк, дето се покрива с всякакви материали, се появи с една лепенка на челото след като Суо проби дупка в същото това чело :lol: А появата магьосника остава на страна. Все пак бяха в Портата - и в първия сезон Хеи виждаше мъртвите XD

Misaki-chan накрая :love:

8/10 Дано няма трети сезон!

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 4:00 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

абе дано няма трети сезон ама.....ако ОВА-та не оправи поне малко бъркотията тия ще са направо длъжни да пуснат трети сезон :lol:
иначе на този му дадох седмица....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2009 6:58 pm 

Накратко - епизодът беше "Ъ-ъ-ъ, к'во!?" :lol:
Още някоя и друга серия нямаше да са излишни (примерно да бяха направили като Bakemonogatari - 12+3)...
bloodsongg написа:
Колко Изанамита имаше накрая ?!

Тези накрая верно станаха цял полк... о_О
Мисля, че Хей отнесе тялото или на бялото или на черното, като противоположното му по цвят се беше върнало в празната "обвивка", преместена от металната кутия в ковчег... :lol:
(ето - след тоя епизод човек може само да гадае какво точно е станало)
Ок - контракторите имат яките пауъри, обаче Шион да създаде цял нов свят, с нови мама, тате, Суоу и Юли не беше ли леко изхвърляне... :?
И за какво се появи Амбър?...

8/10...
Трети сезон усещам, че ще има... Мисаки (която накрая беше kawai) се сдоби с нов еснаф, нови "колеги", а и не може да оставят Япония току-така окупирана...

Последна промяна krumisimo на Нед Яну 03, 2010 5:13 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 31, 2009 2:00 am 
Аватар

Ебати тьпият край! дано Овите се окажат по хубави.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 4:05 pm 
Аватар

Нямам си на идея кво толкова омрънкахте света, това си е DtB, да не би в първия сезон да са ви поднесли информацията на тепсия и всичко да сте схващали? Ако сте, евала, значи сте по умни от мен (;
Да, последният епизод си остави направо порта за трети сезон и какво по хубаво от това - колкото повече серии, толкова по добре (толкова повече Хей :3) В този сезон ни показаха един по различен поглед към света на анимето, през погледа на друг герой; може пък в третия да се върнат отново към "сериозната" част на анимето, само Хей да не тръгне да спасява Япония и да стане един нов Люлю :lol: Най бих се радвала да се хване да намери/разбере какво е станало със сестра му и ако успее, това би било качествен завършек на сериите (: И все пак беше тъпо с явното неумиране на Ийн, щото туко виж се хване пак да я преследва в следващия сезон Т.Т
И да, аз като ви разправях, че нея иска да я убие, не, та не :> Хей няма да стане брадясал пияница от нищото все пак, ако беше само защото я е "загубил" просто щеше да отиде и да си я намери, но той е знаел, че когато я намери, трябва да я убие и затова беше такъв ^^ и май трябва да благодарим на малката, че го върна към старата му същност (: а бих казала, че и силите му се върнаха, както предполагах, при отиването му в Gate-a, така че предпоставките за добър 3 сезон според мен са на лице ^^;
Последно XD Мисаки наистина беше супер сладка накрая <3

Чакам си овите ^~^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 1:16 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
На мен си ми хареса :D.

Прочетох някои коментари за епизода в myanimelist и сега всичко ми е по-ясно, без значение дали предположенията им са верни и епа започва да ми харесва даже още повече. Определено ще има 3-ти сезон и не ми пука дали ще го сбозят :drunk:. Просто искам още DTB. Едно от нещата, които ми харесват в това аниме, са мистериите. Може би ще ни разкрият всичко, но защо да бързаме? Ако пък не - аз и така си го обичкам :ying:.

МнениеПубликувано на: Сря Яну 06, 2010 4:50 pm 
Аватар

Последните епизоди не бяха никак лоши и видяхме "Cool" Hey...По-добре от това не очаквах и да е...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 6:43 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Съгласен съм с някои от негативните коментари по-горе и не смятам да ги повтарям с други думи.
До към 8-ми еп. ми се стори такава боза с толкова зле направена анимация и сюжет,че бях тръгнал да го зарязвам.(mahou-shoujo with a big bad russian rifle... WTF?)
Беше доста безмислено,но добре че продължих малко нататък.Въпреки по-горните коментари последните 4-5 епизода наистина си струваха и бяха интересни.Логично или не ,няма значение,защото и първия сезон не беше нищо по-особено откъм концепция.
Важното е че след 8-ми еп. според мен се върнаха в правия път и стана анимето,което беше преди.
Хареса ми,дано OVA-та да е качествена.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 12:21 pm 
Аватар

На мен ми хареса, сигурно, защото не съм гледала толкова много и не разбирам, но не ми пречи. (:

ОСТ: Перфектен! Заклевам се, това е един от най-добрите наоколо. Особено ОП-а, сцепвам се да го слушам, доста е зарибителен.

Арт: Определено е по-добър от първия сезон, което си е чист плюс. Главната героиня е такава сладурана, че няма на къде, сами я ѝ образ е изключително хубаво нарисуван, особено с тази плитка и тея очиии... човече. Както и да е, тук забележки - никакви. Щастие за мен, даже пейзажите са по-красиви. :3

История: Ехее.. тук беше доста неочаквано. Имам в предвид, че беше все едно съвсем различна история, но в същото време всичко си продължаваше. Идеята за новите герои, от които главната даже не е истински човек, беше доста ефектна. Спекулациите, които всичките организации правеха държаха в напрежение, защото не можеш да си сигурен коя от всичките в крайна сметка е зад всичко, но то това е перфектният замисъл. Да не знаеш, само да подозираш и да си в напрежение, защото накрая ще се окаже, че точно тези, които не са толкова навътре в нещата ще са най-отпред в редицата.. еми, весело. Това е едно от най-добрите в жанра. И края беше невероятен. Само дето все си мисля, че е доста незавършено с тоя отворен край, ама пък от ОВИ-те ще разбера защо точно така се получи края, защото не беше хубав. Е, не че се оплаквам, даже напротив, но искам да разбера защо така се получи.
Та, като цяло анимето е хубаво, но края го направи перфектно! Затова мога да му дам само 10/10 (:
Остава да изчакам само ОВИ-те към първия сезон.

Enery.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 17 [ 252 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]