Дата и час: Съб Фев 22, 2025 7:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 10:17 pm 
Аватар

May 28th
* Vampire Kishi ED

June 4th
* Vampire Kishi OP

Това са датите, когато официално ще бъдат качени началната и крайна песен от любимото ни филмче. Нямам търпение да дойдат по-бързо.

Изображение
 Профил  

Заглавие: vampire knight
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 6:14 pm 

Не знам тука ли е мястото да пиша това но просто много ме зариби това аниме както и мангата му набирам екип от няколко човека докато не са излезли кой знае колко мн чаптъра от мангата да я превеждаме и ще я качваме в тракера на анимес-бг.ком ако някой го интересува да ми пише на скайп harper597 аз ще ви обясня всичко ако някой е заинтересован. :) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:09 pm 
Аватар

Aми всъщност мангата е хваната да се превежда от manga-kun/shinshi doumei cross, макар и все още да не са качили първата глава. |D
Ако някой се навие няма да е лошо да се почне превод /не че ще чета де../~

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 10:14 am 
Аватар

Беше доста интерсно .. да се види как най-извесния Vampire Hunter ... учи на етика сбирщина вампири :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 2:01 pm 
Аватар

Тъй, тъй аз го почнах вчера, до трети еп съм и като цяло съм доста доволен в сравнение с шитните, които гледам напоследък... Арта е на ниво, анимето много радва, добър сюжет, явно и мангата е хубава. :)

Само тоя директор ако беше некаф зъл тип "вамриска мутра" :D за мен щеше да е доста по-добре, от колкото тоя смешен образ дето има до сега... Просто това е един малък елемент дето ме дразни, но неговия герой не е развит много много до сега, така че още има надежда... :d

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 2:15 pm 
Аватар

poor Kaname-sama, Yuuki makes him so sad T^T :(

ок, Зеро си намери стимул да не мре вече, ся ще търчи да търси тая дето го е направила вампир ли xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 5:08 pm 
Аватар

Kyaaaaaaa 6ti еписод беше върхът Т__Т =,.= графиката беше простоооо невероятна ~~~~ ^___^ Зеро бееше омг....Канаме беше омг 2 оWO и общо взетоооо кеф на макс ^.^ Yuki не изглежда като наркоманче и ми става по-симпатична~~~ не искам да обсъждам нищо, защото съм под влиянието на мангата и ще се изпусна XD

...поне в началото >.> после, когато отива при зеро...yare yare...положението не е розоово -.0 Зеро изглежда като изнасилен оО""" >.>

Как се казваше учителя на Зеро бтв? Ловецът на вампири? Омг~~~ искам и аз такъв даскал XD ще се изявявам като stalker~~ което ме навежда на спомени за Zetsubou sensei oWO Както и да е....attitude-a му е простооо жесток в смисъл, въпреки, че от пръв поглед изглежда адски студен, всъщност Сенсей-а доста го е грижа за Зеро...Юки продължава да заема доста голяма роля в опазването на тово ново-излюпено вампирче~~~ странно как всички веднага изпълняват молбите й...това, ловец на вампири да се отдръпне от жертва и да не го застреля,...като се има в предвид, че защитава живота на хората....бе доста се изисква~~~силата на 1 лоли~~~макар, че Зеро пак отиде в изолация...

Любопитно ми е....бишитата като ги дават толкова високи, всъщност колко см са наистина оО. Сега гледах lovely complex (omfg cooool xD) иии там главната героиня беше лайк 170...само,а я бяха представили като баси жирафа...оО""" Нз...мн ми е странно но това е тоталли офф топик ^_^" как и да е...искам косплей на Touga Yagari сега се сетих как се казваше ловеца оWO~~~ nyaaaaaaa, ще бъде жестоко =,.=

Между другото....защо не мога директно да копирам image-a oт видеото? Не става с prtsc sysRq~~~ -.- какво да правя Т_Т толкова хубави кадри има ТТ__ТТ

всъщност не съм изгледала целия епизод XD но ще пиша коментар....докато гледам и ще едитвам XD

Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~ *убер фан гърл вик XD* в банята ееее тооооолковаааа smexyyy xD киаааааа~~~I Zero kak se изчерви ;3 kekekekeke демоо.......представях си я още по-хубава, Зеро изглежда прекалено мъртвешки >.> Трябваше да е по-нз...по емоционална и по-изпипана поне в началото де, ..след като това е върхов момент в историята...за пръв път Юки доброволно дава от кръвта си >.> Трябваше да е по ecchi T_T xDDDD~~

Но, по-късно разсъжденията на Зеро...за това, колко унизен се чувства, колко омърсен Т_ТТ Poor Zero sama

Канаме се изживява като доста,хм, солидна упора...започва все повече и повече да ми харесва като персонаж ^,.,^

и последно "kyaaa and hopes" : xD искам да познавам такъв като зероо~~~ с бяла коса и лилави чи и тату XD и да е вампир, макар да е лвл Е...в изграждане >.> Т_ТТТ

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 5:27 pm 
Аватар

Не го застреля,щото не искаше и щото е як.

Ягари е жесток.Интересна сттискита но си падам все или по дългокоси герои,или по такива с липсващо око. :lol:

Епизода не беше нищо осбено.Много сълзливо ми го дадоха.някак си в мангата е по-лекичко,а тука през цялото време се чудиш кой ще си пререже вените.

Бивитата са по около 180 сантима.Кайн е малко по-висок,а а Айдоу по-нисък...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 5:33 pm 
Аватар

eeeeh~~~ аз пък още по-драматично си го представях оО" ^^" Искам косплей на даскала по "етика" XDDDD
та каква е програмата за копиране на картинка? нз даже как да се изразя ^^"

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 7:08 pm 
Аватар

shanara написа:
May 28th
* Vampire Kishi ED

June 4th
* Vampire Kishi OP

Това са датите, когато официално ще бъдат качени началната и крайна песен от любимото ни филмче. Нямам търпение да дойдат по-бързо.

Не знам за ОП, но ЕД ми се въртеше от няколко дни в плейлистата, та ..ако някой друг иска да го чуе, ето пълната версия:

:arrow: Wakeshima Kanon - still doll (PV rip) ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 8:12 pm 
Аватар

тоя епизод беше мн зле нарисуван от средата нататък..
и въобще сериите са някви флегматични сякаш недоизмислени и набързо скалъпени :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 8:15 pm 
Аватар

Zenith написа:
Не го застреля,щото не искаше и щото е як.

Ягари е жесток.Интересна сттискита но си падам все или по дългокоси герои,или по такива с липсващо око. :lol:

Епизода не беше нищо осбено.Много сълзливо ми го дадоха.някак си в мангата е по-лекичко,а тука през цялото време се чудиш кой ще си пререже вените.

Бивитата са по около 180 сантима.Кайн е малко по-висок,а а Айдоу по-нисък...

в интерес на истината и аз се чудех дали някои няма да вземе да се нареже,но после реших че няма как да стане иначе щеше да е яко
Night class си имат етика или там каквото и изведнъж остра миризма на прясна кръвчица :lol:
мен ми хареса епизода и ми беше интересен ама като си помисля колко трябва да чакам за да излезне следващия *мята се от балкона*
oh well сега да се захващам с ученето по биология^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 10:54 pm 
Аватар

Aerith написа:
Не знам за ОП, но ЕД ми се въртеше от няколко дни в плейлистата, та ..ако някой друг иска да го чуе, ето пълната версия:

:arrow: Wakeshima Kanon - still doll (PV rip) ^^

Това са официалните дати, който са обявени в един сайт само ма аниме музика. Тогава ще ги миа там, пък иначе нищо не пречи да се открият и по-рано.

А това е и самия сайт:
http://nipponsei.minglong.org/tracker/

Не това са официалните дати на излизане cd-тата, а кога ще ги има там и дали изобщо ще ги има е друг въпрос. Ако може да се намери по-рано fullsize, то ще е PVrip.
CaBa

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:29 am 
Аватар

ASKJDL!!!
Наа моменти арта беше някъв невероятен. Като не VK XD
Хареса ми епизода. Малко постен, но ми хареса.
Имаше Ягари, имаше Канаме, имаше Айдоу XD кво повече да се иска.
На моменти яко го разваляга арта /Yuuki пред вратата на Zero.../ но иначе се търпеше.
Имаше доста fangirl scream. ~
Общо взето епизода беше ОК.
Аз все като стане време за мнение /след изгледан епизод/ и си забравям мислите.. трябва да почна да си записвам докато гледам епизод XD

Колкото за ендинга. Дааа той е много палещ. Моя тел ми звъни с оп-а, а на приятелката ми с ендинга XD.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 1:54 am 
Аватар

WTF
@Shadowcat да не си напушен(а) or something...къв беше тоя пост...както и да е...поредния скучен еп...ако се случи нещо по различно от ... оооо зеро... оооо юки... ооо зеро drink my blood.... някой да ми пише ЛС :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]