|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Съб Фев 08, 2014 2:19 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Оставам с впечатлението, че на голяма част на хората в тоя форум им липсва способността да чувстват емпатия... То ясно, че е анимация и така нататък, ама докато гледате не се ли запитвате малко как вие бихте реагирали на мястото на някой герой? Титус, че е ревльо - ревльо е, ама ми се струва напълно нормално при положение, че на човека му се живее, а знае, че не може. Алибаба го даваха, когато трябваше да го дават. Причината да не може да овладее Джин Екуипа беше, че има две магои в себе си. След като стана напълно ясно, че се сляха след битката му с онзи звяр, няма никакъв смисъл да ни показват как бил тренирал. За Синбад съм съгласна, че е много мазен. Никога не успях да го харесам колкото и да се опитвам. Просто е очевидно, че манипулира наще хора и то не само тях, ами и сестрата на Хакурю, което вече съвсем ме отблъсна. Ако не беше ставащ на външен вид сигурно досега щях и да го мразя. Комедията не ми изглежда по-различна от първия сезон. Както винаги всички се гаврят с Алибаба... То вярно, че смехът е винаги за сметка на някой, ама когато този някой е любимия ми герой много се дразня.. В крайна сметка, тоя сезон ми харесва повече от предния. edit: Ся се сетих, че Рен май не му е сестра на Хакурю, а братовчедка ;д Да им имам сложните роднински връзки..
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Нед Фев 09, 2014 2:01 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Ъъ, емпатия? Съжалявам, но след това: много трудно ще се почувствам емоционално съкрушен от тежката съдба на Титус. Не че сама по себе си историята му не е трагична, напротив, но това тук е шонен и е представена по твърде детски начин, че да я взимам насериозно. Но иначе да, анимето определено продължава да е по-вървежно от първи сезон.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Пон Мар 10, 2014 2:45 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Супер як епизод! Да не говорим за следващия колко ще е як, най-накрая почнаха да се мелят. Чудя се какво е това черно чудовище с пипалата сигурно некъв октопод.
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Пон Мар 17, 2014 11:40 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Този епизод беше много добър!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|