|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Нед Сеп 02, 2012 10:46 am |
|
Pres |
|
|
|
да да да да да да да и с duel wielding може да solo boss-ове? за които трябват десет танка? wtf? seems pretty legit а и вече всеки епизод имаме по 5 минути как Кирито яде Freelancer написа: въпреки че знам как свършва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 02, 2012 10:24 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
^ ... Sachi...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:27 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Няма да кажа "Защото имаше бенка и къса коса."Ами... той преди това нали и без т'ва си бе припомнил случилото се... може да му се е искало да е умрял и да я види...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 5:57 am |
|
Marik |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Само 1080p ама айде него съм го резервирал предимно за BD анимета. Но повечето от новите анимета ги следя с 720p, с по - ниско качество въобще не искам да се занимавам. btw битка с боса и Кирито бе кратка, хареса ми, но можеха малко по - рано да я започнат де Що се отнася до романтичната сцена, ее какво да правиш без fan service не могат ае да се радваме, че не са вкарали ечито още и примерно да покажат Asuna гола и Kirito да я зяпнал както в повечето анимета. те и в aCCEL wORLD го набутаха за няколко епизода това
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 5:23 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
krish написа: Май този епизод е най-добрия от всички досега. Зависи от гледната точка. И мен ме радва много този епизод имаше яко екшън, но и предишните епизоди бляха хубави всеки си има история. Бях го забелязал, че нямаше играчи с по две оръжия за всяка ръка, но вече ми стана ясно Както се каза, нямам търпение за следващия
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 5:59 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
NeoShard написа: на 360p не се виждаше бенката Що за качество си намерил На 480p рипа от CR даже се вижда по-добре от колкото на тоз raw де аз бях хванал Damn that 360p, where did you find it
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:41 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Е де, баш соло не е, все пак боса си бе наточен Те като отидоха боса вече бе на 74% някъде, След това имаше още млатене по боса. С последното скачане Кирито да му е смъкнал най-много 50% от кръвта... А преди това още 20тина Не знам Асуна колко ще да е смъкнала с няколкото си бързи удара
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|