Дата и час: Пон Фев 24, 2025 1:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 15 [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: IS: Infinite Stratos (Saga)
МнениеПубликувано на: Пон Дек 30, 2013 1:16 am 
Аватар

Втория сезон беше, като филър.

МнениеПубликувано на: Пон Дек 30, 2013 7:08 am 
Аватар

Сериозно ли се е влошило толкоз след 1-ви епизод ?Зщото почна обещаващо и смятах да го следя ,но по една или друга причина неуспях.Явно трябва да го изгледам :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 03, 2014 1:57 pm 

Al40po написа:
Сериозно ли се е влошило толкоз след 1-ви епизод ?Зщото почна обещаващо и смятах да го следя ,но по една или друга причина неуспях.Явно трябва да го изгледам :o

По добре отиди на baka tsuki и прочети леката новела по която е правено анимето защото вторият сезон си е чист филър

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 04, 2014 3:10 am 
Аватар

Имам желание да ги прочета ,но веднъж се пробвах да дочета последните 2 чапа на "Онани Мастер Куросва" които бяха във формата на новели.Обаче стената от текст ме приспиваше затова ги отбягвам,особено като са на чужд език.

Колкото до анимето на мен ми хареса и предполагам какво не ви е харесало.
Сигурно сте очаквали по-дълбоко задълбочване в историята отколкото малките жокери които ни дадоха и този сезон,но ако трябва да го сравнявам с 1ви сезон.
Разлика почти нямаше.Защото и там беше фенсървис и малко от плота с единствената разлика че там тепърва представяха героините от харема.Докато в този сезон небяха толкова много,обаче представиха 1 от лошите организации и стана ясно че освен нея има и друга.Също показаха Бякушики която се оказа кака на Чифую ,но не си прилича въобще с другите от семейтвото.Отдруга страна Мадока нз каква ще се окаже накрая обаче приликата с каката на Ичика е явна.
Интересно ще ми е ако има 3-ти сезон да покажат повече за семейство Оримура и дано Ичика най-после стане малко по-силен.
ПП:Много ми се иска да дойде в академията лейтенантката на Лаура която и дава постоянно съвети ,защото от краткото време което я дават изглежда като култов персонаж :ying:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 04, 2014 5:40 pm 
Аватар

Втори сезон нещо не ми достави много удоволствие, а най-интересните битки бяха на максимум 10мин. Само заради хубавия Ендинга айде...

Infinite Stratos 2 7/10 :hat:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 06, 2014 7:12 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Al40po написа:
предполагам какво не ви е харесало.
Сигурно сте очаквали по-дълбоко задълбочване в историята отколкото малките жокери които ни дадоха и този сезон

Мда. Поради това считам 2ри сезон за подигравка спрямо първия. Подобно на последния сезон на тоару-то - бонус моешитз за кинти пък майната и на историята.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 08, 2014 3:08 am 
Аватар

всъщност не е и това ако да бяха наблегнали във визуални ефекти или поне в свестен соунтрак щеше да мине някак а те ми пускат в последната битка толкова отвратителна хореография и някакъв марш за фон :bash:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 15 [ 217 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]