Дата и час: Съб Фев 15, 2025 11:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 4:01 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Neon genesis, neon genesis suki...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:18 am 
Аватар

Еми.... не ми ареса :lol: нз ко толко го хвалите ама не беше кой знае к'во верно беше интаресно и имаше нек'во стори ама.... (още не сам гледал End of evangelion)
За мен от геройте най голяма еволюция претърпя Пен-Пен :shock:
Тоя нашия пич през целото време в нек'ва меланхолия го раздаваше че се чуда как не го беха напрайли наркоман :? А едни от любимите ми моменти са когато седи един кадър по 20+сек и само музика за бекграунд :roll:
Музиката беше готина :oops: мноо ми хареса (са издирвам ОСТ ако знай да драсне едно лс ;) )
ПП:Може би и просто седнах с нагласата че ще гледам нещо God-like и за това не ми хареса толко. Верно не е год лике ама става за гледане :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 1:41 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Незнам но това аниме наистина ме блокира.... :shock:
Изгледах епизодите и неразбрах много много, трябва да го изгледам пак и това ще го направя з голямо удоволствие. Филмите са свалени сега ще ги изгледам. Но просто трябва да си почина психически че ми доиде малко в повече..
Анимето веднага става любимо в класациета ми за това няма спор, самоя арт на ежите, героите, градовете, битките са страхотни.
Самите движения на роботите (така да ги наречем, въпреки че не са) са много реалистични, даже повече от реалистични. Самите взривове, експлозии и разрушеня добавяха страхотната атмосфера към битките межу Ангелите и Евангелионите.
Героите бяха много истински и добре направени, тяхните фобии и нещастия бяха много добре измислини.
На това аниме не липсваше нищо, вярноо е че няма перфектни анимета но това се доближаваше до перфектноста. В него човек можеше да намери драма, хоррор, цомедя, ечи, екшън и така нататък.
Исторята беше прекрасна и ме трогна достатъчно за да стане едно от анимеата които наистина са ме остаяли да запам монитора без да мога да зе отлепа от него. Спокоино мога да кажа че това аниме е класика дори е на нивотот на Акира че и много повецге...
Героите много ми харесаха:
Shinji ме ииздразни, емо, геи, страхливец и глупак... но въпреки това имаше важна роля в самото аниме и без него цялата трагедя щеше да е на много по ниско ниво.
Rei... перфектната, любимия ми герои красива бяло синяя коса и червени очи, големи цици и спокоен характер. Любимия ми герои.
Другата червенокоска ме (Asuka) издразни но добавяше приятна атмосвера в анимето.
Това аниме е велико и го повтарям за пореден път. Трудно ще се намери отново аниме на същото ниво.
Обърквацията също не липсваше, даже я имаше в голямо количество, на някои моменти просто гледах монитора и не можех да зацепя, дори съм зациклял на моменти, и продължавах да гледам монитора без да разбирам и грам от това което ставаше, дааам анимето определено е доста психо.
Сега ми останаха вилмите и ще ги изгледам на един дъх. Дано и те да са толкова велики колкото анимето....

Последна промяна pisulka_sensei на Пет Яну 26, 2007 9:35 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 7:17 pm 
Аватар

Но само не разбрах. Накрая Shinji лъскаше чикия докато гледаше гола Asuka или се бъркам? :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:08 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Но само не разбрах. Накрая Shinji лъскаше чикия докато гледаше гола Asuka или се бъркам? :shock:

не, не бъркаш. ^^

ПП:Rin? имаш предвид Rei.
да не си гледал f/s n? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:34 pm 
Аватар

Моя грешка просто го писах веднага след като изгледах серяла и правех леки тапотии ^^
И от горе на това тя беше ъртва когато тои се правеше... ?! :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:48 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Моя грешка просто го писах веднага след като изгледах серяла и правех леки тапотии ^^

Не пич :wink: В безсъзнание,но тва го има само в филма,а ти нали не си го гледал или не съм те разбрал нещо :roll:
ПП:ех колко е хубаво да избършем прахта от "старите филми" :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 10:00 pm 
Аватар

Хаха ами тъи като го имам филма но без субтитри само погледах малко и спрях...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 12:04 am 
Аватар

че защо без субтитри го гледаш? то си го има преведено в чизе-то.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 12:12 am 
Аватар

Хмм dude Чисе-то не ми отваря...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 12:22 am 
Аватар

pisulka_sensei написа:

еми на 4овека му се насьбра доста,само проблеми му беха в главата и просто си одари една злобарка да му мине :lol: :twisted: :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 1:34 am 
Аватар
AnimeGod

pisulka_sensei написа:
Хмм dude Чисе-то не ми отваря...

http://torrents.data.bg/details.php?id= ... 5a0bjjeo12

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2007 11:49 am 
Аватар

BE AFRAID! BE VERY AFRAID!!!!!

http://www.moetron.com/2007/03/07/puchi ... ated-work/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 7:29 pm 
Аватар

Имам тъпо въпросче (моля да не се сърдите ако преди това е писано някаде :Д ) Значи,изгледах серийте и сега с кой от филмите трябва да продължа?Каква е последователноста?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2007 7:57 pm 
Аватар
Masaka?!

След сериала, гледай направо End of Evangelion
Има и Death & Rebirth, но Death e recap на сериала, а Rebirth е първата част от филма EoE, тъй че направо на него мини...

ЕДИТ: Chibi-Evangelion... o.O

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]