Дата и час: Пет Фев 21, 2025 12:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 15 от 22 [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010)
МнениеПубликувано на: Съб Юли 24, 2010 12:40 pm 
Аватар

Мухахха, Усуй каква целувка й лепна на гърба 8)
Хубав, развлекателен 16 еп. Усуй изкара ангелите на Миса, ама замалко да се случи нещо, ако Аои не ги беше прекъснал :death:
Следващият епизод пак на плажа :twisted: btw хубав нов ED, ама предишният повече ме кефеше~

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 25, 2010 9:49 am 
Аватар

Много ми харесаха 16 и 17 епизод :love:. Усуй беше супер, както винаги :ying: :ying: :ying:

МнениеПубликувано на: Нед Юли 25, 2010 1:42 pm 
Аватар

охххххх ендинга е невероятен :love: м/у другото Аой наистина е сладък с перуки обаче го обичат не сладко а направо циганско :mrgreen: къде отидет имиджа на готик лоли...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 9:37 am 
Аватар

Coffee_Addicted
Цитат:
м/у другото Аой наистина е сладък

Ми нали е шотакон-ският интерес на главната героиня, как няма да е сладък :lol: :lol: :lol: .

Апропо, въпреки страшно готините картинки и гегове във всеки един епизод страшно ме дразни стандартния плот-дивайс - Миса се мисли за силна, ама надценява възможностите си (пред хулигани, тежкарчета, хипнотизаторчета и пр. и пр.) а Усуй я спасява...само 2-3 пъти пропуснаха да ни пробутат този шит. В последния епизод ситуацията беше ама наистина страшно тъпа - страх от призраци.
А стига бе...не е лошо да я спасяват от време на време, но ако в 70% от случаите тя успяваше да се справи сама, щеше да се получи по-забавно шоу (ако е така и в мангата...и по-добра манга). Просто не виждам как Миса си е заслужила високата репутация в даскалото. Само с крещене и фалшиви пози? Едва ли. Принципно тя е силна и борбена героиня и това небалансирано поведение дето и го вменяват постоянно (а не само от време на време, както би било по-забавно) и пооронват образа.

В момента гледам Kaichou wa Maid-sama само заради кавайските картинки, кратките гегове и играта на сеютата.
То не че от такъв тип заглавие се очаква нещо повече :lol: :lol: :lol: , но мисля че са прецакали доста от потенцяла на шоуто. Можеше да поразнообразяват формулата от време на време.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 1:40 pm 
Аватар

Усуй е #1 in the list of the worst criminals fоr презката. :lol: :lol: :lol:

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 2:24 pm 
Аватар

velush написа:
Апропо, въпреки страшно готините картинки и гегове във всеки един епизод страшно ме дразни стандартния плот-дивайс - Миса се мисли за силна, ама надценява възможностите си (пред хулигани, тежкарчета, хипнотизаторчета и пр. и пр.) а Усуй я спасява...само 2-3 пъти пропуснаха да ни пробутат този шит. В последния епизод ситуацията беше ама наистина страшно тъпа - страх от призраци.
А стига бе...не е лошо да я спасяват от време на време, но ако в 70% от случаите тя успяваше да се справи сама, щеше да се получи по-забавно шоу (ако е така и в мангата...и по-добра манга). Просто не виждам как Миса си е заслужила високата репутация в даскалото. Само с крещене и фалшиви пози? Едва ли. Принципно тя е силна и борбена героиня и това небалансирано поведение дето и го вменяват постоянно (а не само от време на време, както би било по-забавно) и пооронват образа.

ами да, това си е толкова тийн сериалче, повтарят една и съща ситуация с цел. хем никога не стигат докрая и само ти изострят апетита за по-интимни сцени, хем не можеш да се наситиш на сладникавите им отношения. абе като по учебник е всичко, мн стандартно обаче и от такива леки неща за гледане има нужда. не е необходимо мн мислене и когато дойде ред за някоя баундари-сцена все си казваш "ауууууууу" :love: или поне аз съм така :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 2:32 pm 
Аватар

А, тя презката си е силна, ама Усуй знае как да прецени ситуацията, че винаги (добре де, не винаги, всички помним как дебилно строши витрината оная нощ в кафенето :lol: ) да се покаже на правилното място по правилното време и да се възползва от моментната й слабост.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 2:51 pm 
Аватар

а така, Миса > от всички, обаче Усуй > Миса :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 4:59 pm 
Аватар

Цитат:
Усуй > Миса

Да, то принципно и трябва да е така (защото иначе какъв оджи-сама ще е Усуй?), но малко прекаляват с това...според мен не би било лошо по-често и Миса да записва точки...иначе се събират твърде малко сцени доказващи
Цитат:
Миса > от всички

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 9:48 pm 
Аватар

И все пак, без такива моменти, в които Усуй да й помага и да я спасява, Миса нямаше да има какво толкова да оцени в него и нямаше как да си падне по него толкова и щяха да тъпчат на едно място. Сега поне вървят напред, макар че едва забележимо.
И все пак повече ме интересува Усуй отколкото Миса (той е звездата в анимето). А имам чувството, че си е направо поддържаща роля. Да му дадат повече екранно време, повече реплики, повече за миналото, повече смисъл на харектера. В сегашното положение, както се вижда, единствената причина да е в тва аниме е като и потрябва да Миса за нещо и хоп, троп и тва е. Всичко се върти около нея... :x
Той я познава отлично, знае всичко за нея, почти винаги й помага, тя е единственото, което го интересува. А на Миса й е през **** за него. Даже не показва никакъв интерес към живота му. Едно единствено преследване един ден и то с нежелание, че и беше нагласена работа. А иначе премалява като я прегърне и всеки път се трогва като се жертва за нейно благо, ама на... Това ме дразни мене!

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 10:49 pm 
Аватар

Ако вървят по мангата(а те така правят сега) скоро ще има и за миналото на Усуй ..

Иначе и според мен Усуй трябва да участва повече. Не, че имам нещо против Миса, ама Усуй си е звездата в анимето, както ти каза :). Дано и следващият епизод да е интересен, защото 19 и 20 ще ги гледам с 2 седмици закъснение :(. Много гадно. Винаги чакам сериите с такова нетърпение :(. Та дано има хубав 18 епизод :)

МнениеПубликувано на: Чет Юли 29, 2010 3:38 am 
Аватар

Добре ще е да се види филарче за миналото на Усуй :)

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 9:56 pm 
Аватар

Ех май са оставили най-хубавото за последните епизоди, ах , 19-ти ще е як :}

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 10:15 pm 
Аватар

19 и 20 ще са яки. Особено когато Миса е при Усуй :love:. Любимата ми част от мангата ..

Новият епизод също беше хубав :ok:

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 10:57 pm 
Аватар

Usui: :pokey: "flat as a board..." *disappointed* :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 15 от 22 [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]