|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 11:17 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Моята интерпретация е, че една глава ако се загуби, е нейна вина. Тяло с глава в този опасен град само че... Отгоре на всичко всъщност това не е истинската глава... така де, оригиналната глава на момичето си е. Така че Сейджи е прецакан както и да го погледнеш. Виж, от сега нататък не знам какво ще прави сестрата... Стънта на Микадо не знам как и се е отразил; а и не изглеждаше особено загрижена за не-благополучието на Мика докато говореше с Изая, което ми се стори малко тъпо. Пък току виж са ни дали обяснение, няма да седна да ги псувам, има си други хора за тази работа edit: chosef също е прав
Последна промяна erejnion на Пон Мар 29, 2010 11:24 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 11:22 am |
|
chosef |
|
|
|
MeTaL_HeArT написа: Някой ще ме просветли ли сега защо сестрата, дето тачи брата си, буквално му поднесе на тепсия момичето на мечтите му? Сега той не е неин ;о Губи ми се, или аз съм тъпа. Или не съм дочела, по едно време се отказах да връщам безумно бързите и миниатюрни субчета на gg.
Идеята и е, че той е щастлив чрез нея. Без нейна помощ това момиче не би било реалност и дефакто той се нуждае от сестра си за да бъде щастлив. Така той си има щастието, сестрата има зависимостта на брата дето тя прожектира като привързаност и любов и така са едно щастливо семейство с психически отклонения.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 11:40 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
хахаха chosef Иначе под "midway" си имаше точно това предвид - че той е лийквал паса за повече хора от колкото Микадо е смятал. Значи дори и това не е направил изцяло сам. След като Изая си ги върти на малкия пръст, всякаква атмосфера могат да му придадът от сега на татък. И това за главата го едитнах, изобщо не съм и чел какво са си говорили на улицата явно , но както казах и т'ва не им е сносна причина да не й върнат главата, а това вече няма как и да стане, като гледам кой й е сегашния настойник. Сейджи е най-жалкото копеле сигурно в тоя смахнат град. (не че другите не са де, ама все пак) Яко беше когато докторчето обърса джама с тиквата си, ама останалото м/у двамата си е просто чист дебилизъм. Е как бе, всяко момиче е по "сладко" (макар че и това не знам как му е ясно) когато му липсва... глава.... е да де, няма никаква логика в мойто хейтене, просто за спорта е пък и не съм виждал нормален човек влюбен само в тяло, физически без глава. Но тя Селти я преебаха още когато й бутнаха това умряло сею и спря да комуникира чрез тела си, няма какво да се лъжем. А! Мирия нещо не ги показват пак бе..... ееее какво разочорование, а аз си мислех, че са част от анимето. Ето това доказва за какъв адвертайзинг става въпрос. Шизуо бтв, сигурно няма и причина да мрази Изая (или съм я забравил вече, понеже ми е толкова интересен персонажа) ама и той така, явно хейти за спорта. Колкото да има да се репчи там със супер силата си. Та какво си говорихме за дупките тук ? - аз като гледам, не са малко.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 11:48 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
А дано ги запълнят дупките... няколко запълниха вече (не ме карайте да си спомням кои). Иначе Шизуо си има предостатъчно причини да прази Изая. Ти помниш ли епизода за Шизуо? То половината епизод бе как Изая прецаква Шизуо и му се смее в лицето
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Мар 29, 2010 8:53 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Напълно съгласен с казаното от clc Иначе в този еп. стана голям филм... Явно Изая е инициатора на всичко и сега искам Селти да разбере и да му откъсне топките с черната коса или направо да ги прегази с мотора Майтап бе, Уили, Изая е голям изруд, ама да стига до такива крайности само за да си прави кефа е малко пресилено, но пък от друга страна що пък да не xD btw от следващия еп. с нов OP
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Мар 30, 2010 1:54 am |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Не съм много сигурна, че искам да се забърквам в тая тема и да давам повод на някои хора да мрънкат, че се появяват още, които харесват анимето, но.. Бях изгледала първи епизод отдавна и сега ми остана време да погледна следващите, та оттам и всички излезли, защото определено ми грабна вниманието. Май няма смисъл да изреждам нещата, които са ми харесали като готини момчета/мъже, отакувски и нърдски хумор, изтрещела любов между безглава фея и доктор, OP и най вече ED <3 Айде вече по по темата - значи в чата са Микадо, Селти и Изая, правилно съм разбрала нали xD И btw ако не беше последната сцена с Изая и тъпата сестра направо можеха да го пишат завършено анимето xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Мар 30, 2010 2:23 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Жнионе, прав си за частта във влюбването естествено, ама имах предвид точно случая с нашия откачалник. В крайна сметка Изая го pwnn-а, като му разкри мистерията, че това дори не е главата за която я е взимал през това цялото време и съответно правейки цялата му "фалшива" обич напълно обезсмислена. И накрая го довърши с "Sucks to be you" направо го прати в трета глуха А за отакутата - ми тези просто ме дразнят. И имам чувството, че са друсали нещо. : / Това определено не се отнасяше за теб бтв.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 1:02 pm |
|
erejnion |
|
|
|
аз ще си се оплача... чак днес забелязах... anidb написа: 13 Sudden Turn 25m 09.04.2010 T_T
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 11:19 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Явно На мен пък ми харесаха :} crazy little crow знам що те кефат, ама май не е заради героите им в анимето , а алтернативната им гей версия Как можаха :/
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 2:10 pm |
|
erejnion |
|
|
|
Нов ОП: песен < старата анимация > старата Нов ЕД: песен > старата анимация > старата ...което казва доста за новия ЕД и не чак толкова много за новия ОП... песента от стария ще си ми остане любима за доста време все пак иначе, епизода го гледах в метрото ама как се сдържах да не се хиля през цялото време не знам завързват си се нещата, позабърза се темпото. добър епизод.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 2:19 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Нови персонажи имаме, а. Селти си намери някой, от който да я побиват тръпки, в чата само дето не почна да го псува. А тази слашърка, хммм. Да не е образ, роден от съзнанието на ученичката? Направи ми впечатление, че се появи когато бе в затруднено положение, а и слашърката мяза на нея. А мелодията, когато се появи да троли в чата ми направи силно впечатление, ще чакам ост да излезе с кеф
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|