|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 10:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2016 2:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: няма как да сложиш цяла манга в серии и всички да са доволни, Мислеше, че няма, но ИМА в Джо-Джо! Какви интересни моменти очакваш, като те почнаха да си добавят някакви нови уж от автора? Айде стига, дори със СиДжи шитнята ги е мързяло да направят нещо като хората, от Грифит на някои моменти ми изтичаха очите, то вярно проблесва там за 1 секунда нещо подобно на лице с коса и очи, ама то е достатъчно да те накара да си направиш лоботомия.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2016 2:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Човек...защо ми даваш джо-джо-то то още излиза даже, не съм си мислил, знам че има, Hellsing Ultimate-а също върви точно по мангата, говорех точно и спрямо за Берсерк, всеки който е чел мангата знае какви неща има вътре, за това дадох и примера с GoT и книгите :/ а за това че автора си вкарвал нови неща, нормално, 2016г. всеки в всяко нещо иска да изпробва нещо ново. Аз съм доволен че пак изкарват нещо дето е след Еклипса, дори и да е 8битово пак ще се радвам защото има развитие.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2016 3:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Толкова си зажаднял, че си се самозабравил, след като си доволен дори на лайно в опаковка. Цитат: нормално, 2016г. всеки в всяко нещо иска да изпробва нещо ново. Особено в "Берсерк", в много отношения само нови неща. Пир за сетивата! Цитат: не съм си мислил, Не ме разбра, това беше препратка към сериала Джо-Джо. Някой не е внимавал в час.
Последна промяна KoP3Le7o на Съб Юли 09, 2016 3:08 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2016 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Ще отговоря по същият начин по който отговорих на Логруса (май) след трилогията филми. Предпочитам или да има адаптация от нивото на мангата нагоре, или въобще да няма. Иначе набързо препрочетох Conviction арката след епизода, да се поуспокоя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 12, 2016 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8584.jpg) |
TOXIDOMASK |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Понеже мангата за това аниме не съм я чел, не знам какво става, от чисто фенска гледна точка ми кажете по-запознатите, тоя Гътс има ли изобщо някъв шанс да оцелее..? Сега няма ръка, дупчат го за щяло и нещяло, пък и накрая са 4-5 боса + Грифит го чакат. Той е сам, а и да не е , като изскочат една тумба изроди и ги изяждат за секунди.Т'ва ми е много чудно. А и може да ми спойлнете дали белега на врата му изчезва някога, по някакъв начин,та а не ги привлича толкова?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 12, 2016 11:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8584.jpg) |
TOXIDOMASK |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Wind_Falcon написа: Тия неща дето искаш да ги знаеш са сред най-централните около които се върти мангата, ако те се спойлнат все едно няма смисъл да гледаш/четеш въобще.
Така че подхващай мангата от началото и разбери какво как и защо. Не мога, човече... Аниме фен съм още докато даваха ДБЗ,Покемон/Дигимон и Сейлър Муун по RTL2. Бягал съм от последни часове да не изтърва нещо и прочие. Ама това нещо,наречено манга така и не успя да ме грабне никога.Никога не съм чел, опитвал съм, не мога.На хората дето я четат сигурно си им допада по някакъв начин, не е за мен това. Колкото за Гътс-явно ще си чакам и ще си видя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 13, 2016 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
TOXIDOMASK Цитат: още докато даваха ДБЗ,Покемон/Дигимон Another youth destroyed by DBZ and Pokemon. Цитат: Никога не съм чел, опитвал съм, не мога. Пробвай с нещо, което не познаваш от други медии, а освен това е кратко и приключено. Оглеждай се и за по-детайлен арт. Wind_Falcon Цитат: Хората дето не четат манга ще си останат завинаги мистерия за мен, като аниме феновете дето не гледат филми, и "филмарите" дето не четат книги... Ще ти дам подсказка - може би харесват различни аспекти. Примерно четящите книги - по-обширният поглед историята и това, че сам опеделяш темпото. За "филмарите" - обичат синтеза между различните изкуства - актьорска игра, сценография, осветление, кинематография, озвучаване, мизука и монтаж. За "анимарите" - горното с рисунки и анимация. И още има различни етапи на интерес. Цитат: Berserk ще е новият ти наркотик ако му дадеш шанс Ти па изкара TOXIDOMASK addict.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|