Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 21 [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shiki (лято 2010)
МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 2:09 am 
Аватар

Kudrokoska написа:
Почвай да теглиш, никой в тая тема няма да ти каже друго XD

е..... да.... XD доста насочващо...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 2:28 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Като на човек, на когото му харесва анимето, ще ти кажа, че си заслужава и е суперско. НО човек сам трябва да си прави сметка дали нещо му е харесало или не = лично мнение. Така че и да питаш и да не питаш като го почнеш ще видиш дали си е заслужавало или не. Скивай го, 'убаво е :thumb:.

МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 2:38 am 
Аватар

kaaaaaaaaaay ше го видя (: пъханх го в To Watch листата :Р

Последна промяна Kudrokoska на Сря Дек 22, 2010 8:57 pm, променена общо 1 път
Reason: Не цитирай горния пост.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 23, 2010 8:46 pm 
Аватар

Епизод 20.5 (25.05.2011) и епизод 21.5 (22.06.2011) се очакват :) :) :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 23, 2010 11:30 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Мразя ги тея селяни :death:. Изперкаха тотално! А доктора си седи и пуши. Ходи и виж докъде ги докара!!! Отдавна не бях плакала, отдавна, този епизод ме накара да плача, особено когато Сейшин се опитваше да спаси Сунако :(. Масао можем да го сметнем за мъртъв вече. Началото на епизода беше потресаващо. Хората си хвърлят труповете на шикитата все едно са НИЩО, и се усмихват, хапват и пийват. Ще ми се да можех да заспя и да не се събудя до другия четвъртък, че това чакане ме убива :stars:.

Ох, майко, майко! :(

МнениеПубликувано на: Пет Дек 24, 2010 7:19 pm 
Аватар

Селяните, честно казано, вече официално ме отвращават! Щом стигнаха до етапа за щяло и нещяло да трепят от свойте, просто вече започвам да се надявам всички те да измрат като гниди! :skull:

Иначе, Зеленоухия ме съмнява, че ще има сблъсък с Натцуно и няма да оцелее, а Сунако дано да оживее, че ако и тя умре, почти със сигурност мога да ви обещая, че ще се разрева. :wink: :lol:

п.п. Другата седмица ли е последния епизод?

МнениеПубликувано на: Пет Дек 24, 2010 7:31 pm 
Аватар

Да, другата седмица, но се питам дали ще има забавеяне в превода понеже Нова година е близо.
Едно се чудя от епизода - дали Озаки ще бъде убит, защото видяхме онзи контролирания да се отдалечава след като Сеиширо гръмна върколажката :confused:. Надявам се да го убият, че... :chair:. Скивах превюто, ох леле, мале, откачам като селяните :lol:.

МнениеПубликувано на: Съб Дек 25, 2010 1:39 pm 
Аватар

Вече съвсем загрубяват работите.
Впрочем, селяните може и да изглеждат свирепо, но нима това не е нормалната реакция, когато са заплашени от нещо? Тъй де, даже и да запазят самоличността си като вампири, те са вече убийци така или иначе. А и не се знае дали ще се вдигнат въобще.
Точно заради чувствата, взаимоотношенията и всякакви видове ценности на обществото, това аниме успя да ме грабне още в първите си епизоди :ying:
О, какъв грандиозен финал се очертава :ying:

МнениеПубликувано на: Съб Дек 25, 2010 2:27 pm 
Аватар

И двата вида са убийци, ама шикитата поне не са тръгнали да колят масово всичко живо и не са се побъркали. Един животински вид на тази планета ще иска да оцелее, да се размножи и да живее. Те като са мъртви им остава само като ги хапват да се множат. Смешно ми звучи :lol:. В последните 2-3 епизода се показа колко по-гадни са хората. Че даже някои от вампирите първоначално не искаха да убиват, обаче глада ги накара и това е. Тука селяните с усмивка убиват като че ли трепят мравки. По-зле са и от шикитата. Убиха даже някои от своите и един човек, който можеше да се оправи, но съвсем издивяха. Нормална реакция? Да, но да слушат лидера или поне да се съветват и да запазят разума си, а не да ходят и да колят на воля заради техни приумици от рода на "ти го криеш! казвай ни къде е!!! предател!". Озаки все едно пусна глутница изгладнели кучета да вилнеят. Пълни убийци станаха. Сигурна съм, че и Сейшин да не беше отишъл в храма, селяните пак щяха да наминат натам и да ги питат къде е и отново щеше да се стигне до същата ситуация. На Озаки явно му е все тая какво ще стане със Сейшин.

МнениеПубликувано на: Съб Дек 25, 2010 10:17 pm 
Аватар

Началото на епизода ме очуди. Мислех, че поне за жените трябва да е по трудно да приемат ситуацията, но явно няма как да разбереш човешката психика какви промени претърпява в такъв момент, освен ако сам не си го изпитал. Фактът, че като намериха Ямайри ги блъскаха с брадви беше яко тъп. Тошио си им каза, че става само с кол в сърцето, но явно жестокостта и страха им пречат да мислят трезво. Убийството на хората в храма също беше абсолютно безумие, ноо на война явно е така.
Масао най сетне умря, но някак си не можах да се накефя на момента, сигурно защото не му дадоха физиономията като отвори вратата и види идващия към него метален прът /или квото беше там/. Мислех, че ще ми стане мъчно за Тоуру, но и него не го дадоха как умира, така че и това не стана. Хубаво си беше да бъдат накрая заедно.
Искам Натсунооооо Q.Q Дали в последния епизод някой /Тошио или Натсуно/ ще запали цялото село и всички ще умрат? :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 3:04 am 
Аватар

Или всички ще умрат, но сунако ще избяга ...абе все си мисля , че един пиещ кръв трябва да оцелее за да продължава с опитите за други вампирски селца

МнениеПубликувано на: Нед Дек 26, 2010 1:42 pm 
Аватар

Всъщност вампирите ги направиха да изглеждат доста weak след като хората разбраха за тях, май във всяко друго вампирско аниме, което аз съм гледала, са били доста по .. мощни о.О

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 30, 2010 10:11 pm 
Аватар

Не знам какво да кажа за последния епизод. Едно обаче изпъква - как само смазаха Мегуми :shock: :( :doom:. Експеримента на Озаки бледнее направо. Чудно ми е дали Нацуно и Тацуми са живи, но след такова развитие надали. Мурой май се превърна в шики и накрая в колата си избега от селото, а какво ли има в кутията... Главата на Сунако? :lol: Това аниме ще ми липсва много :(. Въпреки че тук-таме ми се мяркаха слаби моменти, героите и развитието ме грабна тотално. Оокава пукна! Йей! :wave:. От привюто съдя, че ще има още един епизод :dontknow:.
9/10
Едно такова наивно почна, а се превърна в дзверило :ying:. My heart rate was over 9000!!!!!!

МнениеПубликувано на: Пет Дек 31, 2010 5:25 pm 
Аватар

и общо взето познах края :D

За следващ епизод или спешъл не мисля, просто ги показа оцелелите накрая...

Много добро аниме 9/10 от мен :D

МнениеПубликувано на: Пет Дек 31, 2010 5:44 pm 
Аватар

На мен ми мина през ума главата й (ма то няма смисъл), щото кутията ми се видя малка, ама имайки предвид гъвкавостта на Мегуми в края на 4-ти епизод :lol:, нищо чудно и да се е побрала цялата.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 21 [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]