Дата и час: Пет Фев 21, 2025 9:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 7:57 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Да, Акиооо~сан е толкова печен :lol: Иначе вече започвам да се чудя ще стане ли нещо между Нагиса и Томоя... честно казано предпочитам да не става, но не ми се вярва да съм права.

Иначе отново дадоха момиченцето което е в друго измерение с онова роботче... Дават по една минута от тях на всяка арка, а ина още само четири епизода в които да разберем какво общо имат те с цялото това аниме...

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:43 pm 
Аватар

За това момичето с робота да бъдата поточен четох че това е мечта/сън на Томоя и няма нищо общо с останалата част.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 9:16 am 

Споко, не е точно спойл, робтчето и момичето са част от after story на играта. Иначе че е сън, сън е, то си личи според мен дори и без да си играл играта

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:25 pm 
Аватар

Наистена е сън. :) В анимето ся точно неси спомням кой беше казал:
(Какъв страмен сън).И мисля,че се отнасяше за момичето и роботчето.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 6:46 pm 
Аватар

поредното творение на Kyoto Animation фирмата която най много уважавам можем само да кажем - уникално

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 9:52 pm 
Аватар

Ам то хубу опсъждахме 19 епизот ама 20 няма ли да излиза и ако някой знае да каже кога? :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 9:58 pm 

altostratos написа:
Ам то хубу опсъждахме 19 епизот ама 20 няма ли да излиза и ако някой знае да каже кога? :lol:

Човече
"Търпението е сила" ако не си чувал :lol: :lol:

Споко като гледаш 150+ анимета в един момент вече няма да ти пука кога ще излезе следващия епизод. Даже ще изпускаш по 1-2 епизода от време на време за да гледаш по 2-3 на веднъж :lol:

Иначе сигурно до събота ще е преведен. Ако не - до неделя :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 10:23 pm 
Аватар

В момента немога да намеря аниме което да ми хареса(13 серий).И просто вече започвам да откачам а това за търпението никога съм нямал :blush: .Се пак мерси,че ми каза.А и вече гледах част от 20 епизот. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 1:25 pm 
Аватар

Ехе Сунохара много умничък ще дойде, нищо че е блонди ;D

Това, което се е случило с Нагиса не е тъпо.. смисъл сериозно си е било.. щом почти е можела да умре.. но е време да и кажат.. Оказаки ще я успокои :mm:

and ffs... не ща да свършва скороооо, не ща, не ща! :( :( :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 10:30 pm 
Аватар

Че кой иска да свърши.Много ми хареса финала на 20 епизот бащата откачи. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 12:07 am 
Аватар

Защо ли си въобразявах, че ще излезе, че Нагиса е била зомби, което несъзнателно се е опитало да убие родителите си преди, в резултат на което майка й е загубила второто си дете, което е чакала и не може да има повече деца. А то какво взе, че се оказа :? Това ли беше всичко за Нагиса? Поне вече знам със сигурност, че има невероятни родители, дори прекалено. Не знам дали бих нарекла правилно това, че са изоставили кариерите и мечите си, за да бъдат с Нагиса. На нейно място и аз бих чувствала, че съм им сторила нещо.
Акио-сан и Оказаки са прото идеални заедно :lol: Съкровените им разговори състоящи се от много драматизъм от страна на бащата са ми много сладки. Въобще честно казано... Акио-сан и Оказаки много повече си отиват октолкото всеки от тях със съответно майката и Нагиса. Някак си не мога да си представя Окозаки и Нагиса, тя е прекалено скучна. Ще се превърне с поредната мила домакиня, която чака съпруга си с вечерята всеки ден. А и докарва Оказаки до някакви състояния, които не му отиват. Това изчервяване и нормално държание са толкова нетипични за него. Добре, че беше Фуко, та да се сетя малко за обичайния му характер.
Сунохара никога не си губи чара. Ще си остане след Томоя винаги, но не много след. Уникален е просто -да не намери нито едно момиче, което да му проговори за 5 обиколки на у-ще

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 1:48 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Haruka написа:
Защо ли си въобразявах, че ще излезе, че Нагиса е била зомби, което несъзнателно се е опитало да убие родителите си преди, в резултат на което майка й е загубила второто си дете, което е чакала и не може да има повече деца. А то какво взе, че се оказа :? Това ли беше всичко за Нагиса? Поне вече знам със сигурност, че има невероятни родители, дори прекалено. Не знам дали бих нарекла правилно това, че са изоставили кариерите и мечите си, за да бъдат с Нагиса. На нейно място и аз бих чувствала, че съм им сторила нещо.
Акио-сан и Оказаки са прото идеални заедно :lol: Съкровените им разговори състоящи се от много драматизъм от страна на бащата са ми много сладки. Въобще честно казано... Акио-сан и Оказаки много повече си отиват октолкото всеки от тях със съответно майката и Нагиса. Някак си не мога да си представя Окозаки и Нагиса, тя е прекалено скучна. Ще се превърне с поредната мила домакиня, която чака съпруга си с вечерята всеки ден. А и докарва Оказаки до някакви състояния, които не му отиват. Това изчервяване и нормално държание са толкова нетипични за него. Добре, че беше Фуко, та да се сетя малко за обичайния му характер.
Сунохара никога не си губи чара. Ще си остане след Томоя винаги, но не много след. Уникален е просто -да не намери нито едно момиче, което да му проговори за 5 обиколки на у-ще

+1
И какво разбрахме от това ?
Akio-san и Sunohara rulzват най-много ^~^ + old Okazaki 'n Kyou>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 4:25 pm 
Аватар

Точно това разбрахме.И дати кажа съгласен съм с нея. :) Самото аниме RlZz!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 9:52 am 
Аватар

В кой ден от седмицата излиза нов епизод бре :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 10:55 am 
Аватар

В петък, а SS-Eclipse доста бързо субват епизодите тъй че със субтитри отново в петък :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 18 [ 265 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]