|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 03, 2014 10:49 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Ragnos написа: Дано се направят рязък завой и да се върнат към съществото на историята. Това е съществото на историята. (но не съм чел новелата(поне не до такава степен) и просто така се надявам... щото иначе ще е провал, а не би трябвало да е )
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Яну 04, 2014 12:09 am |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
velush написа: че пропагандата, която имам в предвид е насочена към зрителите... ...това, че героите имат различни ценности от теб, не значи напременно че искат да ти ги набият. Ох, не можеш да угодиш на всички. сигурно някой се оплаква от тези сега със същите аргументи дет ти ползва за първите
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Яну 11, 2014 7:54 am |
|
bg_voin |
|
|
|
Много ми харесва икономическия подход. Който цъка сандбокс игри като Еве ще знае Едно от новите анимета, които много ми харесват заедно със Maoyuu Maou Yuusha.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Нед Яну 12, 2014 4:32 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
IceBreaker93 написа: Според мене Rudy е NPC или People of the Land както те наричат. or trial account
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|