|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Сря Мар 17, 2010 12:44 am |
krumisimo |
|
|
|
Ау, да... Как можах да забравя за магазина... Готините серии с Тоума в началото ми се струват на цяла вечност разстояние вече... За епизода - добре навързаха всичко случило се досега, подготвяйки боя с финалния бос... И на Уихару шамарите й бяха малко... Тъкмо имаше известен character development и сега се скъса от цивреж... Трябваше 2-3-4 плесника...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Мар 21, 2010 5:14 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
zlobcho написа: А и лошата я бяха направили безсмислено зла мдам.... изгледах и последния епизод за да видя нещо епик, и си го получих... битката само че горе долу се изчерпваше до това как Мисака подред опитва по-силна и по-силна атака. нищо. е, в името на първата арка, която си бе супер, давам му 8/10.
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Вто Мар 23, 2010 12:46 am |
krumisimo |
|
|
|
Чак последната серия усетих, че Телестина(която сама не знаеше защо е толкова зла)=Беатриче... Тоя истеричен надменен смях никъде не може да се сбърка... "Аеро-ръчица" способността на Конгоу ми хареса... Изстрелва каквото й падне... Цитат: е, в името на първата арка, която си бе супер, давам му 8/10. +1 И сега чакаме продължение на Majutsu...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Вто Мар 23, 2010 2:30 pm |
|
velush |
|
|
|
Абе хубаво си беше анименцето...приятно, забавно и шарено. 6/10 ама за моите критерии това си е доста добре. Последната серия беше провалена от досадните декларации, дето ги ръсеха всички вместо нормални реплики. Иначе екшънът си беше добре.
Гласът на Беатриче на може да се сбърка, аз си я познах още от момента в който се появи героинята...то и в Toradora същото сею остава доста впечатляваща следа (като майката на главния герой) така че гласът и е страшно популярен и у нас.(Т.е. тезата ми е, че докато Уминекото не е толкова популярно, Торадора е.) Мацката участва още на сто места в маса добри продукции (само да не надушат феновете на Code Geass, за кого говорим).
Последна промяна velush на Сря Мар 24, 2010 2:06 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 1:59 am |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Еха, последните 4 епизода на веднъж ми дойдоха екстра :3 Точно в момента, в който си мислех, че някой трябва да шибне Уихару, Куроку го направи - евала Много добро си беше анименцето - в крайна сметка цялата история си беше за събуждането на децата ^^ Ще ми липсват тия героини като/ако почне следващ сезон на Индекс, особено Сатен - много ми беше хубавичка x3 И в крайна сметка sister's арката се пада след всичко това, нали?
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 6:47 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Kudrokoska написа: И в крайна сметка sister's арката се пада след всичко това, нали? да иначе, за косплея... има си попадения Акселератора има си и лоши страни Мисака но имоуто какво са ми направили с любимата героиня
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|