|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 27, 2010 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Я тема за Ga-Rei-Zero Според мен това е едно много добро аниме...какви ли не мнения съм чел за него, но за мен си остава много добро. Историята ми се струва много готина и тъжна (дори депресираща ако се замислиш за нея) и има много неща за главните герои на който хората рядко обръщат внимание. Така де като чета коментари ме се струва, че половината от хората койото са гледали анимето не са схванали даже основната идея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (Такде де тук специално не съм изчел мненията so no hard feelings ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ) Така де общо взето всеки си има мнение и тълкува нещата по различен начин.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 14, 2010 10:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Coup de Grâce написа: колко deep shit е връзката м/у Yomi и Kagura виж, да, това е така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ма ако не си чел мангата (както аз не бях) ще ти убегне че друго не можеш и да търсиш в него. //оставете ме, хейтя си, полезно е за здравето
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 27, 2010 11:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38692_1358907656.jpg) |
burst |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
fabercaste написа: доста е кратко ще има ли втори сезон не!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Много добро аниме. Страхотно начало и страхотен flashback на цялата история. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ако сте играли Ninja Blade там се появаяват така наречените Level A, Level B, C, D чудовища и още в много други игри. Невероятно е че са вкарали точно тези елементи в това аниме. Който иска да гледа нещо интересно, определено му препоръчвам да гледа това аниме.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ga-Rei -zero- (есен 2008) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 25, 2011 11:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Леле, това аниме съкваше откъм арт и откъм история, въпреки че си имаше и добри страни чат-пат, но все пак не ми хареса чак толкова.
Първо, артът - какво, по дяволите, беше онова CG подобие на динозавър? Всички други чудовища в 2D, само онзи пламтящ динозавър беше CG... wtf? Това си беше пълна излагация от страна на режисьора. Много грозно беше това CG динозавърче. Иначе като изключим това, артът не бе лош. Дизайнът на героите ми хареса общо взето.
Второ, историята - meh... нищо особено не беше. Даже разбрах, че не било изцяло по мангата? Не знам... но по каквото и да беше - яко съкваше... Нищо оригинално не видях в анимето. Видях типичната момичешка приятелска двойка и някакви драматични сценки, които се опитваха да бъдат такива, но нещо не се получаваше. А общо взето самото аниме беше много кратичко и всичко се развиваше бързо, което не беше добре, защото това аниме си остана и с отворен край и определено си заслужаваше да бъде поне 26 епизода или да има още един сезон. Толкова много неизяснени въпроси останаха, че съвсем спокойно може да се направи втори сезон... но не - няма. Да не споменавам, че трябваше всички герои да се предоставят на зрителя с по-подробна история. Абе мисля, че ако анимето беше поне 24-6 епизода, щеше да е по-добре.
Битките не бяха кой знае какво, биваше ги на моменти. Общо взето оценката ми за анимето е 7/10 - не заслужава повече. Не и докато не се направи втори сезон. Или още по-добре - цял ремейк.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|