|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 3:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Цитат: Ама защо подяволите Локон Стратос е с нов дизайн при положение че е мъртъв?
Е, той нали уж имаше "брат-близнак"? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) 'Щото "Mu La Flaga" vol.2 в неговия случай наистина няма да важи.
Последна промяна Darkprince на Чет Юли 31, 2008 12:30 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
E сега, има ли съмнение кой трейлър е по-добър, а? Този никакво инфо не дава, и е кратък; чиби версията направо ни разказва сезона и е по-дълга ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Освен това в този от официалния сайт, Сетсуна казва "заедно с Гандам", а в другия направо си признава, че е Гандам.
Таа..това на страна. Кога казваха за брата, защото аз нещо съм проспала тази част явно? Но иначе и Mwu могат да си го повторят, ама е съмнително, защото Локон няма маска.
А Сетсуна и на 21 изглежда на 14, но симпатични дрешки иначе.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 11:37 pm |
Darkprince |
|
|
Намерииииих гооооо ^^. Не е 8-ми, а 9-ти епизод.
Показвам:
1. гробища
2. някой държи цветя ...
3. ааа, то т'Фа наш' Lockon
4. a, някой е оставил цветя?
5. "Could it be him?"
6. final conclusion
На последната снимка се вижда, че има и още един "Lockon".
Yosh ... guys praise me.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 11:49 pm |
Haruka |
|
|
Yare yare, все пак го намери ![:clap:](./images/smilies/icon_eusa_clap.gif) Браво, браво.
Наистина са идентични. Еднакви букети, еднакви дрехи.. Нещо друго споменаваше ли се за този близнак/или клонинг?
Едит: Хвърлете едно око но инфото в ANN, според което Локон е в главните герои и във 2 сезон.
Още има време за промяна, а и също възможността братът да се е намъкнал под неговото име, но това значи, че и още може да е жив също.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 12:15 am |
Darkprince |
|
|
В края на 23 епизод, Lockon казва: "Even so, from now on, tomorrow ... the future that Lyle lives in ..." Предполагам, че Lyle е "другият младеж".
И аз погледнах инфото - еми, не, не става. >< Но явно други не са на това мнение (визирам сценаристите). *sighs*
BTW голяма конспирация 'начи.
Благодарности на @Cagalli за помощта.
*тюхка се* И като си представя, че даже заплаках на този момент ......аaaarghhh ><
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Darkprince написа: В края на 23 епизод, Lockon казва: "Even so, from now on, tomorrow ... the future that Lyle lives in ..." Предполагам, че Lyle е "другият младеж". [/size]
Може да му е извънбрачното дете Лайъл, недей сега да си толкова сигурен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !
Иначе наистина ще ми е доста интересно как става целия този номер със съживяването (аз давам глас за клониране, само то ми се вижда като разумен изход).
Все пак като си ги показваха героите от новия сезон, действително си пише Локон Стра-нещо-си, пък надали ще са направили двама и ще ги кръстили по един и същи начин о.0
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 10:46 am |
Haruka |
|
|
Ех с този Локон има да се чудим XD Сега гледах преводи за 2 сезон и героите и за него пише:
Newtype даже не ни издават написа: Lockon Stratos
(official website) 29 years old.
A member of Celestial Being and pilot of the shooting type Keldim Gundam. He enters battles together with Haro.
(Newtype) 29 years old. A sharpshooter Gundam Meister of Celestial Being. 4 years ago, during the battle with his old enemy Ali Al-Saachez, he must have died.... but this Lockon is!? As the Meister that pilots the Keldim Gundam, he enters battles together with his partner Haro.
Mizushima: Shouldering the background that he should naturally be here, he joined Celestial Being. This time the reason the Meisters are wearing uniforms is to clearly show the opposition to "Arrows" visually as well.
И това също: Mizushima (director) написа: The thing I was surprised about from the new information is, this time Lockon's featured figure is...
Mizushima: Lockon died during the climax of the First Season. He won't come back to life. This is all I can say but it might be good for people who care to look at it again.
/бтв ако не сте виждали преводите от списанията/сайта и интевюто и ги искате, кажете.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 11:00 am |
Darkprince |
|
|
Аз на Lockon ще му дам едни "извънбрачни" деца и 50 на брой, че и куршума лично ще му тегля. >< (:lol:) А да се офлянква около Фелто, може също? Момичeто си изплака очите. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Морееее, я сАм го видЕл, я сАм го върнАл там от където е дошЕл.
И пак в Newtype нищо не казват. >< Въртят и съчат. *нормално*
faye написа: е нали Локон Стратос е кодово име ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) На всеки могат да го дадат
E, на това е приказка.
Както и да е, 2-ри сезон явно ще го гледам, колкото нещо да ми се мърда пред очите. ><
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Gundam 00 (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 2:22 pm |
solar1s |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
zdraveite dosega ne sum pisal v tozi forum i sorry za latinicata, no phonetic-a na vistata na kompa v ofisa me susipva. Super fen sum na Mecha i kato cqlo mnogo rqdko gledam i se interesuvam ot drug tip anime/manga (strashno mrazq fantasy shit). Hobby mi e da subiram igra4ki mechove - evangelion, ghost in the shell, gundam, patlabor, transformers i drugi. Absoluten geek. Ot mesec nasam nabarah edna igra za psp-to Gundam Seed: Omni vs. Z.a.f.t i napravo sum poludql - strashno melee. Kakto i da e tolkova za mene. Za Gundam 00: Az li4no sum silno vpe4atlen ot Gundam 00. Predi Gundam, me kefeshe pove4e zaradi mechovete i po malko zaradi istoriqta. Sega oba4e trvurdq, 4e gundam 00 istoriqta e dosta izigrana i blizka do deistvitelnostta. Strashno mi dopada kak sa poiz4istili designa na mechovete i sa go osuvremenili, kak sa vkarali terorizma i voinata koito i sega sa fakt. Problemite s blizkiq iztok i tn. Kakto i 4e vseki ot geroite si ima svoq istoriq i cel. Razbira se vsi4ki klisheta za stila sa spazeni (tva s brata bliznak na Lockon beshe leko v stil durzost i krasota ma...), no bez tqh nqma da e sushtoto (edinstveno Evangelion troshi klisheta podred). Men li4no me draznqt nqkoi ligavi presonaji (Saji specialno e mnogo mnogo drazneshto kopele, nadqvam se da umre i da se svurshi s toq rev). Trqbva da si priznaq, 4e shtiah i az da revna kogato alleluaj i Marie se subraha, no tva e druga tema. Radvam se, 4e ima i drugi zaribeni. Imam edin request. Ne moga da nameriq tozi epizod: 8. Pure Distortion ot vtoriq sezon. Dosega svalih vsi4ki epizodi ot bleach network i gundam00fan. 2 puti svalih 8 epizod, no ne e sushtiq. Znam, 4e deistvieto glavno se razviva na nqkakuv priem na koito se sreshtat s innovatorite i tam stava zavruzka, koqto izpuskam. Pls ako nqkoi ima link kum tozi epizod da share-ne. 10x in advance
CLC : Писането на Крилица е абсолютно Задължително ! Прочети ПРАВИЛАТА на форума ! Шльокавицата е отвратително нещо >.< Ползвай си я в Скайп колкото искаш , но при положение ,че си написал текст от 10 реда е истински ад за разчитане ~ Специално за потребителите ,които нямат кирилица , като отвориш да пишеш нов пост под заглавието има едно бутонче Language: ~ има английски , кирилица и фонетична ~ Ползвай го !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|